STAR WARS TM 75310 KAKSINTAISTELU MANDALORESSA

Star Wars: The Clone Wars -sarjan inspiroima taistelulelusetti.
Varastossa
SKU
5702016914207
19,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Yhdistä voimasi Ashoka Tanon kanssa eeppisessä kaksintaistelussa Darth Maulia vastaan Mandaloressa! Astu valtaistuinsaliin ja hyökkää 2 valomiekalla. Väistä Darth Maulin kaksiteräistä valomiekkaa ja heitä hänet ikkunasta. Valtaistuimen salalokerosta löydät kätketyn sädepistoolin. Lukitse Darth Maul holviin, jonne hän kerran vangitsi Voiman käyttäjiä, ja palauta Mandaloren herruus oikeisiin käsiin.

 

 

Fanit voivat leikkiä Ashoka Tanon ja Darth Maulin valomiekkataistelua Mandaloressa Star Wars: The Clone Wars -sarjasta tällä toiminnantäyteisellä setillä.

Nuoret fanit voivat leikkiä jännittävää toimintaa Star Wars: The Clone Wars -sarjasta tämän mukaan otettavan Kaksintaistelu Mandaloressa -rakennuslelusetin (75310) avulla. Setissä on LEGO® palikoista rakennettava valtaistuin, jonka salaisessa lokerossa on sädepistooli. Koristeelliseen ympäristöön kuuluu irrotettava ikkuna – josta LEGO minihahmon voi heivauttaa ulos! Lapset ihastuvat myös mandalorialaiseen holviin, johon he voivat vangita Darth Maulin. Jännittäviä taisteluita Setissä on 2 LEGO minihahmoa: Ashoka Tano ja 2 valomiekkaa sekä Darth Maul ja kaksiteräinen valomiekka vauhdikkaisiin kaksintaisteluihin. Upea lahjaidea Star Wars: The Clone Wars -sarjan nuorille faneille. Mukana on vaiheittaiset ohjeet, joten LEGO aloittelijatkin nauttivat rakennuskokemuksesta. 

Mukana on 2 LEGO® minihahmoa taisteluleikkeihin: Ahsoka Tano ja 2 valomiekkaa sekä Darth Maul ja kaksiteräinen valomiekka.

Setissä on rakennettava valtaistuin, jonka salalokerossa on sädepistooli, koristeellinen ympäristö, johon kuuluu irrotettava ikkuna, ja mandalorialainen holvi, jossa on tilaa LEGO® minihahmolle.

Valtaistuin on 8 cm korkea, 8 cm leveä ja 7 cm syvä, joten tämä kompakti setti kulkee helposti mukana lapsen repussa leikkeihin kaikkialle.

Ikäsuositus 7+.

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Star Wars™
Hinta 19,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:STAR WARS TM 75310 KAKSINTAISTELU MANDALORESSA
Arvostelusi