STAR WARS TM 75302 IMPERIUMIN SUKKULA

Kaikille tuttu Imperiumin sukkula toimintaleikkeihin.
Varastossa
SKU
5702016914474
79,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Hieno LEGO® palikoista rakennettava pienoismalli Imperiumin sukkulasta. Sisältää myös ikonisia Star Wars™ -hahmoja Star Wars -klassikkotrilogian eeppisten kohtausten leikkimiseen.

Nouse Darth Vaderin™ kanssa Imperiumin sukkulan kyytiin tuttuun Star Wars™ -toimintaan! Siirry ohjaamoon Imperiumin upseerin kanssa ja lähde matkaan tällä tyylikkäällä kuljetusaluksella. Taita siivet alas lentoasentoon ja tähtää kapinallisten tähtihävittäjiä nuppiaseella. Vangitse Luke Skywalker™ ja suuntaa takaisin Kuolemantähdelle. Mutta kuka voittaa jedi Luken ja sithlordi Vaderin välisen valomiekkataistelun? Sinä päätät!

Rakenna LEGO® palikkaversio elegantista Imperiumin sukkulasta ja leiki Star Wars™ -klassikkotrilogian kohtauksia tällä lasten rakennuslelulla (75302), josta ei toimintaa puutu.

Mukana on 3 LEGO® minihahmoa – Darth Vader™ ja Luke Skywalker™, joilla molemmilla on valomiekka, ja Imperial Officer™, jolla on sädepistooli ja käsiraudat – kaikkea hauskoihin ja luoviin leikkeihin.

Imperiumin sukkulassa on avattava ohjaamo minihahmolle, avattava pääosasto, jossa on tilaa 2 LEGO® minihahmolle, siivet, jotka voi taittaa lento- ja laskeutumistilaan, sekä 2 nuppiasetta.

Imperiumin sukkula on 25 cm korkea, 24 cm pitkä ja 35 cm leveä. Seikkailuleikkien välissä lapset voivat esitellä luomustaan rinta rottingilla omassa huoneessaan.

Ikäsuositus 9+.

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Star Wars™
Hinta 79,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:STAR WARS TM 75302 IMPERIUMIN SUKKULA
Arvostelusi