STAR WARS TM 75297 VASTARINNAN X-WING-HÄVITTÄJÄ

LEGO® Star Wars™ setti pienille sankareille rakentamisen opetteluun.
Varastossa
SKU
5702016912661
21,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Esittele LEGO® Star Wars™ maailma pienille lapsille nopeasti rakennettavan Vastarinnan X-Wing-hävittäjän ja Star Wars: The Force Awakens -elokuvasta tuttujen suosikkihahmojen avulla.

Yhdistä voimasi Poe Dameronin kanssa ja ryhdy Vastarinnan sankariksi! Rakenna itsellesi mahtava X-Wing-tähtihävittäjä ja hyppää ohjaamoon. Varmista, että BB-8 on kyydissä ja lennä avaruuteen. Avaa siivet ja kiihdytä huippunopeuteen. Kun olet kukistanut Ensimmäisen ritarikunnan joukot, lennä kotiin ja juhli voittoa!

Ilahduta nuorempia lapsia upealla LEGO® Star Wars™ ensikokemuksella Vastarinnan X-Wing™-hävittäjän (75297) avulla. Pakkaus sisältää aloituspalikka-alustan, jolla rakentaminen ja toimintaleikit pääsevät hetkessä vauhtiin. Rakennettavan tähtihävittäjälelun mukana on Poe Dameronin LEGO® minihahmo sädepistooleineen sekä BB-8:n LEGO droidihahmo innostamaan hauskoihin ja luoviin roolileikkeihin.

X-Wing™-hävittäjässä on avattava ohjaamo Poe Dameronille, paikka BB-8:lle ja siivet, jotka taittuvat auki lentotilaa varten.

Ikäsuositus 4+.

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Star Wars™
Hinta 21,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:STAR WARS TM 75297 VASTARINNAN X-WING-HÄVITTÄJÄ
Arvostelusi