STAR WARS TM 75286 KENRAALI GRIEVOUSIN TÄHTIHÄVITTÄJÄ

LEGO® Star Wars™ avaruusaluksen rakennusmalli toimintaleikkeihin
Mielettömän hieno LEGO® palikkaversio kenraali Grievousin tunnetusta tähtihävittäjästä, jolla voit toteuttaa Star Wars: Sithin kosto -elokuvan taistelut Obi-Wan Kenobia vastaan.
Varastossa
SKU
5702016617306
89,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-49,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.
LEGO® Star Wars™ 75286 Kenraali Grievousin tähtihävittäjä

Ikäsuositus: 9+

Osien lukumäärä: 487

Valmistaudu kenraali Grievousin ja Obi-Wan Kenobin eeppiseen taisteluun! Mahtava sotapäällikkö Grievous lentää taisteluun huikealla tähtihävittäjällään. Varo jousitoimisia aseita. Kun hävittäjä laskeutuu, haasta sotapäällikkö taisteluun Obi-Wanin valomiekalla ja ilmakloonisotilaan sädepyssyllä. Kuka voittaa tämän jännittävän Star Wars: Sithin kosto -taistelun? Sinä päätät!

Avaa ovi seikkailujen galaksiin LEGO® Star Wars™ avaruusaluksen rakennussarjalla: Kenraali Grievousin tähtihävittäjä (75286)! Fanit rakastuvat autenttisiin yksityiskohtiin, kuten avautuvaan ohjaamoon, jousitoimisiin nuppipyssyihin ja sisään vedettävään laskutelineeseen. Ne innostavat aloittamaan leikit saman tien. Kenraali Grievous vastaan Obi-Wan Rakennussarjaan kuuluu kolme LEGO® minihahmoa – kenraali Grievous, Obi-Wan Kenobi ja ilmakloonisotilas aseineen. Toteuta niillä Star Wars: Sithin kosto -elokuvan taisteluita tai keksi uusia tarinoita. Huippuluokan lahjaidea kaikille nuorille Star Wars -faneille. Setti sopii sekä omatoimiseen että yhteiseen leikkiin ja täydentää upeasti LEGO kokoelmaa. Star Wars -toimintaa LEGO tyylillä! The LEGO Group on luonut palikoista rakennettavia versioita kaikkien tuntemista Star Wars -saagan tähtilaivoista, kulkuneuvoista, paikoista ja hahmoista jo vuodesta 1999. Teeman suosio on suorastaan räjähtänyt, ja se sisältää laajan valikoiman settejä kaikenikäisten fanien iloksi!

"
- Lapset voivat toteuttaa kenraali Grievousin ja Obi-Wan Kenobin välisiä taisteluita tällä lelusetillä, joka sisältää kenraali Grievousin tähtihävittäjän (75286) Star Wars: Sithin kosto -elokuvasta.
- Mahtavassa rakennuslelussa on mukana luoviin roolileikkeihin kolme LEGO® Star Wars™ minihahmoa – kenraali Grievous, Obi-Wan Kenobi valomiekkoineen ja ilmakloonisotilas sädepyssyineen.
- Kenraali Grievousin tähtihävittäjässä on avautuva ohjaamo LEGO® minihahmoille, kaksi jousitoimista nuppipyssyä ja sisään vedettävä laskeutumisteline. Ne saavat fanien mielikuvituksen täyteen vauhtiin. Setti soveltuu omatoimiseen ja yhteiseen leikkiin.
- Tällä 487-osaisella LEGO® setillä voi leikkiä monella tavalla. Se on hauska syntymäpäivä- tai joululahja 9 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Setti tutustuttaa lapset LEGO® Star Wars™ rakennuslelujen maailmaan ja täydentää kokoelmia.
- Rakennusmalli on 8 cm korkea, 30 cm pitkä ja 17 cm leveä. Fanit voivat lentää sillä myös LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga -videopelissä.
- Paristoja ei tarvita! Suosittu LEGO® Star Wars™ avaruusaluksen rakennussarja toimii lasten mielikuvituksella. Galaksin parhaat seikkailut koetaan tähtihävittäjällä ja LEGO minihahmoilla.
- Ajattelitko ostaa tämän avaruusaluksen rakennussarjan Star Wars™ -fanille, jolle LEGO® setit ovat uusi juttu? Ei hätää. Pakkauksessa on selkeät kuvitetut ohjeet, joilla vasta-alkajatkin pääsevät kokeilemaan siipiään... ja kokemaan jeditason upeuden!
- LEGO® Star Wars™ rakennussarjojen kattavasta valikoimasta löytyy sopiva setti kaikenikäisille faneille. Niiden parissa voi toteuttaa elokuvista tuttuja kohtauksia tai leikkiä omia tarinoita. Kun upea malli on koottu, sen voi asettaa esille keräämään katseet.
- LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistamme, että ne ovat tasalaatuisia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta – ilman Voimaa!
- LEGO® palikat ja osat on testattu lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että tämä Star Wars: Sithin kosto -rakennussarja täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit täällä maassa – ja kaukaisissa galakseissa!"

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Star Wars™
LEGO ikäsuositus 9+
Hinta 89,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:STAR WARS TM 75286 KENRAALI GRIEVOUSIN TÄHTIHÄVITTÄJÄ
Arvostelusi