STAR WARS TM 75284 RENIN RITARIEN KULJETUSALUS

Star Wars™ Renin ritarien avaruusalus taisteluleikkeihin
Toteuta Renin ritarien ja Reyn väliset taistelut LEGO® Star Wars: The Rise of Skywalker -elokuvasta tutun kuljetusaluksen rakennussarjalla.
Varastossa
SKU
5702016617283
69,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-49,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.
LEGO® Star Wars™ 75284 Renin ritarien™ kuljetusalus

Ikäsuositus: 9+

Osien lukumäärä: 595

Vaara! Renin ritarit ajavat Reytä takaa kuljetusaluksellaan! Huikea leijualus liikkuu salaman nopeudella, ja ritarit näkevät kaiken sen ohjaamosta. Piiloudu jousitoimisilta aseilta. Taistele Kylo Renin raskaasti aseistettuja sotilaita vastaan Reyn valomiekalla. Tarvitset kaikkia jeditaitojasi, jos et halua jäädä näiden pahisten vangiksi!

Fanin saavat kokea uudelleen eeppiset Star Wars: The Rise of Skywalker -toimintakohtaukset tällä Renin ritarien kuljetusalus (75284) LEGO® rakennussarjalla. Star Wars™ -pahisten avaruusaluksen alla olevat sukset jäljittelevät leijutoimintoa. Aluksessa on kaksi avautuvaa ohjaamoa Renin ritareille, lokero vangitulle LEGO minihahmolle ja kaksi jousitoimista nuppipyssyä inspiroimaan luovaa leikkiä. Renin ritarit vastaan Rey Setti sopii sekä omatoimiseen että yhteiseen leikkiin ystävien kanssa. Rakennussarjaan sisältyy kolme LEGO Star Wars minihahmoa – Rey ja kaksi Renin ritaria – roolileikkitaisteluja varten. Se sopii loistavasti yhteen muiden LEGO Star Wars rakennussettien kanssa luovaa hupia varten. Seikkailujen välissä se vangitsee katseen näytillä missä tahansa huoneessa. Upeita lahjoja! The LEGO Group on luonut legendaarisesta Star Wars -universumista tuttuja tähtialuksia, kulkuneuvoja, tapahtumapaikkoja ja hahmoja jo vuodesta 1999. LEGO Star Wars on tämän hetken suosituin teema, ja se sisältää parhaita syntymäpäivä-, joulu- ja yllätyslahjoja lapsille ja aikuisille.

"
- Luo tunnettuja taistelukohtauksia Star Wars: The Rise of Skywalker -elokuvasta tällä Renin ritarien kuljetusalus (75284) LEGO® rakennussarjalla.
- Avaruusaluksen rakennussarjaan sisältyy kolme LEGO® Star Wars™ minihahmoa – kaksi Renin ritaria elokuussa 2020 julkaistavine kypärineen ja aseineen sekä Rey valomiekkoineen. Omatoimiseen leikkiin tai yhteisiin leikkeihin ystävien kanssa.
- Avaruusaluksen pohjassa on ”sukset” leijutoimintoa varten, avautuvat ohjaamot kahdelle ritarin LEGO® minihahmolle, lokero vangitulle Reylle sekä kaksi jousitoimista nuppipyssyä hauskoja taisteluja varten.
- 595-osainen setti on hauska ja palkitseva rakennushaaste 9 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Se on mahtava syntymäpäivä- tai joululahja tai hauska yllätys lapsille ja Star Wars™ -faneille.
- Star Wars™ -avaruusaluksen rakennussarjan korkeus on 8 cm, pituus 29 cm ja leveys 17 cm. Fanit voivat lentää sillä myös LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga -videopelissä.
- Rakennussarjassa ei tarvita paristoja. Siinä tarvitaan vain LEGO® palikoita, ja se saa virtansa lasten luovuudesta loputtomiin Star Wars™ -toimintaseikkailuihin.
- Ajattelitko ostaa tämän pahiksen menopelin Star Wars™ -fanille, jolle LEGO® setit ovat uusi juttu? Ei hätää. Pakkauksessa on selkeät kuvitetut ohjeet, joilla rakentaminen onnistuu jedimäisellä itseluottamuksella.
- LEGO® Star Wars™ rakennuslelut sopivat fantastisesti lapsille (ja aikuisille faneille). Niillä voi toteuttaa elokuvien tapahtumia, keksiä omia tarinoita ja rakentaa keräiltäviä rakennusmalleja, jotka keräävät katseet myös esillä hyllyssä.
- LEGO® rakennuspalikoiden yhdistämiseen tai irrottamiseen ei tarvita Voimaa! Ne ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistamme, että ne sopivat yhteen helposti.
- LEGO® palikat ja osat testataan perusteellisesti, joten voit olla varma, että tämä Star Wars: The Rise of Skywalker -setti täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit täällä maassa – ja kaukaisissa galakseissa!"

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Star Wars™
LEGO ikäsuositus 9+
Hinta 69,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:STAR WARS TM 75284 RENIN RITARIEN KULJETUSALUS
Arvostelusi