STAR WARS TM 75283 PANSSAROITU HYÖKKÄYSVAUNU

LEGO® Star Wars: The Clone Wars AAT taisteluleikkeihin
Leiki elokuvasta Star Wars: The Clone Wars tuttuja jännittäviä tapahtumia ohjuksia ampuvalla LEGO® panssaroidulla hyökkäysvaunulla (AAT)!
Varastossa
SKU
5702016617276
44,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-49,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.
LEGO® Star Wars™ 75283 Panssaroitu hyökkäysvaunu (AAT™)

Ikäsuositus: 7+

Osien lukumäärä: 286

Taistele taisteludroideja vastaan yhdessä jedisankari Ahsoka Tanon ja hänen kloonisotilaidensa kanssa. Varo! Droidien panssaroidussa hyökkäysvaunussa on tehokkaat aseet. Väistele jousitoimisten aseiden ohjuksia. Ja muista varoa AAT:n tykkejä. Tarvitset kaikkia jeditaitojasi voittaaksesi tämän eeppisen Star Wars: Kloonisodat -taistelun!

Lapset keksivät tuntikausiksi eeppisiä taisteluja LEGO® Star Wars: The Clone Wars Panssaroitu hyökkäysvaunu (AAT) rakennussarjan parissa (75283). AAT:n monet realistiset yksityiskohdat innostavat hauskaan ja luovaan leikkiin. Hyökkäysvaunussa on mm. avautuvat luukut, joiden takana on tilaa taisteludroideille ja LEGO minihahmoille, kaksi jousitoimista nuppipyssyä ja kääntyvä tykkitorni nousevalla tykillä. 501. legioona vastaan taisteludroidit! Toiminnan täytteiseen settiin kuuluu kaksi LEGO Star Wars™ minihahmoa – Ahsoka Tano ja Ahsokan kloonisoturi – LEGO hahmot AAT:n kuljettajana toimiva taisteludroidi ja toinen taisteludroidi sekä erilaisia aseita roolileikkejä varten. Tämä rakennussarja sopii hyvin sekä omatoimisiin että yhteisiin leikkeihin ja täydentää loistavasti todellisen fanin LEGO Star Wars kokoelmaa. Star Wars -toimintaa LEGO tyylillä! The LEGO Group on luonut palikoista rakennettavia versioita kaikkien tuntemista Star Wars -saagan tähtilaivoista, kulkuneuvoista, paikoista ja hahmoista jo vuodesta 1999. Teeman suosio on suorastaan räjähtänyt, ja se sisältää laajan valikoiman settejä kaikenikäisten fanien riemuksi.

"
- Toteuta 501. legioonan ja taisteludroidien väliset jännittävät taistelut, jotka ovat tuttuja Star Wars: The Clone Wars -sarjasta huikealla lasten LEGO® rakennuslelulla: Panssaroitu hyökkäysvaunu (AAT) (75283).
- Settiin kuuluu kaksi LEGO® Star Wars™ minihahmoa – Ahsoka Tano ja Ahsokan kloonisoturi – LEGO hahmot AAT:n kuljettajana toimiva taisteludroidi ja toinen taisteludroidi sekä erilaisia aseita, mm. kaksi valomiekkaa. Kaikki valmiina roolileikkeihin.
- AAT-rakennuslelussa on monia taisteluun innostavia ominaisuuksia, kuten kaksi jousitoimista nuppipyssyä, kääntyvät tykkitorni nostettavalla tykillä sekä avautuvat luukut edessä ja tykkitornissa, joiden kautta taisteludroidit voi asettaa sisälle.
- Tämä 286-osainen rakennussetti on erinomainen lahjaidea ja hauska, palkitseva rakennushaaste 7 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Se sopii loistavasti yhteen muiden LEGO® Star Wars™ settien kanssa suuremman luokan luovaan hupiin.
- AAT-rakennuslelu on 12 cm korkea, 21 cm pitkä ja 14 cm leveä. Fanit voivat ohjata kulkuneuvoa myös LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga -videopelissä, joka takaa hauskat hetket.
- Rakennussarja toimii lasten mielikuvituksella – paristoja ei tarvita – eivätkä galaktiset seikkailut lopu omatoimisissa tai yhteisissä leikeissä perheen ja ystävien kanssa!
- Etsitkö parasta rakennuslelua LEGO® aloittelijalle? Tämän Star Wars: The Clone Wars -sarjasta tutun setin mukana toimitetaan selkeät painetut ohjeet, joilla vasta-alkajatkin pääsevät kokeilemaan siipiään... ja kokemaan jeditason upeuden!
- LEGO® Star Wars™ rakennuslelut sopivat erinomaisesti lapsille (ja aikuisille faneille). Leluja voi rakentaa ja asettaa näytteille, niillä voi leikkiä ikimuistoisesta Star Wars -saagasta tuttuja tapahtumia ja keksiä omia ainutlaatuisia tarinoita.
- LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistamme, että ne ovat tasalaatuisia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta – ilman Voimaa!
- LEGO® palikoita ja osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että tämä upea LEGO Star Wars™ AAT setti täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit täällä maassa – ja kaukaisissa galakseissa!"

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Star Wars™
LEGO ikäsuositus 7+
Hinta 44,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:STAR WARS TM 75283 PANSSAROITU HYÖKKÄYSVAUNU
Arvostelusi