STAR WARS TM 75281 ANANKININ JEDI-HÄVITTÄJÄ

Anakin Skywalkerin ikoninen Jedi-hävittäjä taistelutoimintaan
Lapset voivat eläytyä Anakin Skywalkerin ja R2-D2:n rooleihin singahtaessaan Star Wars: The Clone Wars -sarjan seikkailuihin LEGO® palikoista rakennettavalla Jedi-hävittäjällä!
Varastossa
SKU
5702016617252
31,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-49,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.
LEGO® Star Wars™ 75281 Anakinin Jedi™-hävittäjä

Ikäsuositus: 7+

Osien lukumäärä: 248

Lähde Anakin Skywalkerin avuksi huikean LEGO® Star Wars™ Jedi-hävittäjän ohjaamoon! Aseta uskollinen R2-D2 siivelle, hyppää ohjaamoon ja syöksy galaktiseen taisteluun. Nosta siivekkeet vauhdikasta hyökkäystä varten. Laukaise jousitoimiset aseet ja lataa uudelleen. Ja kun laskeudut, muista napata Anakinin valomiekka siiven alta, jotta voit puolustautua vihollisjoukkoja vastaan!

Nuori Jedisi voi astua Anakin Skywalkerin saappaisiin ja lentää taisteluun tämän toiminnantäytteisen LEGO® Star Wars™ setin Anakinin Jedi-hävittäjällä (75281). Palikoista rakennettavassa lelussa on paljon luovaan leikkiin innostavia ominaisuuksia, kuten avautuva ohjaamo LEGO minihahmolle, jousitoimiset nuppipyssyt, taittuvat siivekkeet, joissa on tilaa R2-D2:lle sekä lippaat varapanoksille ja Anakinin valomiekalle. Roolileikkeihin ja seikkailuihin Rakennussarjaan sisältyvät LEGO minihahmo Anakin Skywalker ja LEGO droidihahmo, joilla voi toteuttaa R2-D2 Star Wars: Sithin kosto ja Star Wars: The Clone Wars -tapahtumia. Setti sopii hyvin sekä omatoimisiin että yhteisiin leikkeihin. Tämän hauskan rakennuslelun voi yhdistää muihin LEGO Star Wars setteihin uusia galaktisia toimintaseikkailuja ja luovaa hupia varten. Galaksin täydeltä hauskoja hetkiä! The LEGO Group on luonut legendaarisesta Star Wars -universumista tuttuja tähtilaivoja, kulkuneuvoja, paikkoja ja hahmoja jo vuodesta 1999. LEGO Star Wars rakennuslelut ovat todella suosittuja, ja ne ovat hyviä lahjaideoita kaikenikäisille ja eri asioista kiinnostuneille faneille.

"
- Lapsista on mahtavaa leikkiä Anakin Skywalkeria LEGO® palikoista rakennetun Jedi-hävittäjän (75281) ohjaamossa. Hävittäjä on tuttu Star Wars: Sithin kosto -elokuvasta ja Star Wars: The Clone Wars -sarjasta.
- Tämä LEGO® Star Wars™ rakennuslelu sisältää Anakin Skywalkerin LEGO minihahmon ja R2-D2:n LEGO droidihahmon roolileikkeihin. Anakin sopii Jedi-hävittäjän ohjaamoon ja R2-D2 kulkee mukana siivellä.
- Jedi-hävittäjä-rakennuslelu on saanut uuden elokuu 2020 -muotoilun, 2 jousitoimista nuppipyssyä taisteluleikkeihin ja taittuvat siipiläpät hyökkäystilaan. Anakinin valomiekka ja varapanosten lipas siiven alla.
- Tämä 248-osainen rakennussetti sopii hyvin sekä omatoimisiin että yhteisiin leikkeihin. Voit myös yhdistää sen muihin LEGO® Star Wars™ setteihin. Setti on mainio syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 7 vuotta täyttäneille lapsille.
- Anakinin Jedi-hävittäjä on 6 cm korkea, 19 cm pitkä ja 17 cm leveä. Ja kun on aika löytää uudenlaista luovaa hupia, lapset voivat lentää aluksella myös LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga -pelissä.
- LEGO® Star Wars: The Clone Wars -sarjasta tuttu setti sisältää vain LEGO® rakennuspalikoita ja saa virtansa lasten luovuudesta – paristoja ei tarvita – joten galaktisista seikkailuleikeistä ei koskaan lopu energia!
- Ovatko LEGO® setit uusia lapsellesi? Ei hätää. Star Wars™ -rakennussarja sisältää selkeät vaiheittaiset ohjeet, joten hän voi ottaa rakennushaasteen vastaan luottavaisin mielin... ja kokea, kuinka mahtavaa on nousta Jedi-tasolle!
- LEGO® Star Wars™ rakennuslelut avaavat lapsille (ja aikuisille faneille) oven rakennustehtäviä ja roolileikkejä pursuavaan galaksiin. Setin parissa voi leikkiä kohtauksia saagasta tai keksiä omia ainutlaatuisia seikkailuja.
- Tämän Anakin Skywalker -setin LEGO® rakennuspalikoiden yhdistämiseen tai irrottamiseen ei tarvita Voimaa! Ne täyttävät alan tiukimmat standardit. Näin varmistamme tasalaatuisuuden sekä täydellisen ja helpon kiinnityksen.
- LEGO® palikoita ja osia on pudotettu, lämmitetty, litistetty, väännetty ja analysoitu huolella. Näin varmistamme, että jokainen rakennussarja täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit täällä maassa – ja kaukaisissa galakseissa!"

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Star Wars™
LEGO ikäsuositus 7+
Hinta 31,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:STAR WARS TM 75281 ANANKININ JEDI-HÄVITTÄJÄ
Arvostelusi