STAR WARS TM 75280 501. LEGIOONAN KLOONISOTURIT

Star Wars™ AT-RT-kävelijä ja BARC-kiituri taistelutoimintaan
Rakennettavat AT-RT-kävelijä ja BARC-kiituri sekä 501. legioonan kloonisoturien LEGO® minihahmot ja taisteludroidit jännittävään Star Wars™ -toimintaan.
Varastossa
SKU
5702016617245
31,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-49,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.
LEGO® Star Wars™ 75280 501. legioonan™ kloonisoturit

Ikäsuositus: 7+

Osien lukumäärä: 285

Järjestä eeppinen taistelu 501. legioonan kloonisoturien ja separatistiarmeijan taisteludroidien välillä. Seuraa droideja AT-RT:n ohjaamosta sähkökiikareilla. Aloita hyökkäys BARC-kiiturilla ja laukaise nuppipyssyt. Vastaa tuleen taisteludroidien sädepyssyillä. Ketkä voittavat tämän jännittävän LEGO® Star Wars™ seikkailun? Sinä päätät.

Toteuta 501. legioonan kloonisoturien ja separatistiarmeijan taisteludroidien välisiä eeppisiä taisteluja toiminnantäytteisellä LEGO® Star Wars™ rakennussetillä (75280). AT-RT-kävelijän ja BARC-kiiturin rakennusmallit voi kääntää eri asentoihin. Kummankin mallin muotokieli on elokuun 2020 uutuus, ja niissä on aidot 501. legioonan sinivalkoiset värit sekä nuppipyssyt taisteluleikkeihin. Toiminnantäytteisiin roolileikkeihin Lapset pääsevät toteuttamaan ikimuistoisia tapahtumia Star Wars: The Clone Wars -sarjasta neljällä LEGO minihahmolla: Sarja sisältää kolme 501. legioonan kloonisoturia ja 501. legioonan suihkarisotilaan sekä kaksi LEGO taisteludroidin hahmoa. Kaikki ovat aseistettuja ja AT-RT-kävelijään voi kiinnittää sädepyssyt ja sähkökiikarin luovan leikin inspiraatioksi. LEGO Star Wars universumi The LEGO Group on luonut kaikkien tuntemia Star Wars -universumin tähtilaivoja, kulkuneuvoja, tapahtumapaikkoja ja hahmoja jo vuodesta 1999. LEGO Star Wars on nyt rakennussarjojen ja keräilylelujen suosituin teema, ja se on hauska lahjaidea kaikenikäisille faneille.

"
- Lapset voivat leikkiä 501. legioonan kloonisoturia ja kokea jännittäviä seikkailuja Star Wars: The Clone Wars -sarjasta LEGO Star Wars™ -toimintasetillä (75280), jossa on mukana AT-RT-kävelijä ja BARC-kiituri.
- LEGO® Star Wars™ rakennussarja sisältää neljä LEGO minihahmoa: vuoden 2020 uutuutena kolme 501. legioonan kloonisoturia, 501. legioonan suihkarisotilaan suihkarielementteineen sekä kaksi taisteludroidia aseineen.
- AT-RT-kävelijä on saanut elokuun 2020 uutuusvärit, käännettävät jalat, nuppipyssyn sekä kiinnityskohdat sädepyssylle ja sähkökiikarille. BARC-kiiturissa on kaksi nuppipyssyä mielikuvitusleikkeihin.
- 285-osainen rakennussarja on toiveiden syntymäpäivä- tai joululahja 7 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Kahta ajoneuvoa voi ajaa myös LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga -pelissä.
- Pienikokoinen, kestävä LEGO® Star Wars™ AT-RT-kävelijä on 17 cm korkea, 9 cm pitkä ja 8 cm leveä. Se on kätevän kokoinen sujautettavaksi lapsen reppuun ja kulkee BARC-kiiturin kanssa kaikkialle.
- Tähän lasten rakennusleluun ei tarvita paristoja. Se rakennetaan kokonaan LEGO® palikoista ja saa voimansa lasten mielikuvituksesta, joten toiminta ei lopu koskaan.
- Ajattelitko ostaa tämän Star Wars™ -rakennuslelun jollekin, jolle LEGO® setit ovat uusi juttu? Ei hätää. Pakkauksessa on selkeät kuvitetut ohjeet. Avaa pakkaus, ja leikki voi alkaa!
- LEGO® Star Wars™ rakennussetit sopivat fantastisesti lapsille (ja aikuisille faneille) Star Wars -saagasta tuttujen tapahtumien toteuttamiseen. Voit keksiä myös omia tarinoita. Keräiltävät rakennusmallit näyttävät hyvältä myös hyllyssä.
- LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958, joten ne ovat kestäviä ja helppo yhdistää ja irrottaa, joka kerta – ilman Voimaa!
- LEGO® palikat ja osat on testattu lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että jokainen rakennussarja täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit täällä maassa – ja kaukaisissa galakseissa!"

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Star Wars™
LEGO ikäsuositus 7+
Hinta 31,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:STAR WARS TM 75280 501. LEGIOONAN KLOONISOTURIT
Arvostelusi