STAR WARS TM 75278 D-O CHARACTER

Upea D-O-droidi-keräilymalli – ja minihahmo – esille laitettavaksi!
Faneista on hauska rakentaa ja laittaa esille oma D-O-droidi, joka on tuttu Star Wars: The Rise of Skywalker -elokuvasta. Sisältää myös D-O-minihahmon!
Varastossa
SKU
5702016617238
79,95 €
Jyväskylä
ei saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.
LEGO® Star Wars™ 75278 D-O™

Ikäsuositus: 10+

Osien lukumäärä: 519

Rakenna oma fantastinen mallisi, jonka esikuvana on D-O™ elokuvasta Star Wars: The Rise of Skywalker! Rakenna rakastettavan droidin autenttiset yksityiskohdat LEGO® palikoilla. Droidin pää pyörii 360 astetta ja kallistuu eteen- ja taaksepäin kuten oikealla D-O™:lla. Tämä keräilymalli sisältää myös sisäänrakennetun jalustan, joten voit asettaa sen esille tietokilven ja D-O-pienoishahmon rinnalle kotona tai työpaikalla.

Palauta mieleen muistoja Star Wars: The Rise of Skywalker -elokuvan jännittävistä kohtauksista tämän upean LEGO® Star Wars™ D-O (75278) rakennussarjan parissa. Tämän rakastettavan Star Wars -hahmon aidot yksityiskohdat on toteutettu tyylikkäästi LEGO palikoilla. D-O:n 360 astetta kääntyvä ja kallistuva pää sekä liikuteltavat antennit ovat fanien mieleen. Katseenvangitsija Tämä LEGO setti sisältää jalustan keräilymallille ja tietokilven, jossa on söpö D-O-minihahmo. Setti kerää ihailevia katseita niin kotona kuin työpaikallakin. Tervetuloa LEGO Star Wars universumiin The LEGO Group on luonut legendaarisesta Star Wars -universumista tuttuja tähtialuksia, kulkuneuvoja, tapahtumapaikkoja ja hahmoja jo vuodesta 1999. LEGO Star Wars on suosituin teemamme ja se sisältää mainioita lahjaideoita kaikenikäisille, joten miksi et liittyisi hauskanpitoon?

"
- Fanit voivat rakentaa oman keräilymallinsa rakastettavasta D-O-droidista (75278), joka on tuttu Star Wars: The Rise of Skywalker -elokuvasta. Näyttävän keräilymallin aidot yksityiskohdat on toteutettu LEGO® tyyliin.
- Mallilla on liikuteltavat antennit ja sen pää kallistuu ja kääntyy 360 astetta oikean Star Wars™ -hahmon tapaan. Setti sisältää keräilijöiden iloksi esittelyjalustan, tietokilven ja D-O-minihahmon.
- Tämä D-O-droidi on toukokuun 2020 uutuus, joka täydentää LEGO® Star Wars™ keräilymallien mahtavaan valikoimaa.
- 519-osainen upea LEGO® Star Wars™ droidisetti kutsuu 10 vuotta täyttäneet luovat Star Wars -fanit hauskoihin rakennushetkiin ja sopii erinomaisesti syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahjaksi.
- Rakennettava D-O-droidi on 27 cm korkea, 10 cm leveä ja 16 cm syvä. Se sopii pieneen tilaan, ja kerää ihailevat katseet kotona tai toimistossa.
- Ilman paristoja toimiva upea malli on stressiä lievittävä rakennuskokemus. Joten rentoudu ja rakenna mahtava Star Wars™ -keräilymalli joko yksin tai yhdessä perheesi tai ystäviesi kanssa.
- Ajattelitko ostaa tämän D-O-mallin Star Wars™ -fanille, jolle LEGO® setit ovat uusi juttu? Ei hätää. Pakkaus sisältää selkeät vaiheittaiset ohjeet, joten hän voi ottaa rakennushaasteen vastaan jeditason itseluottamuksella.
- LEGO® Star Wars™ setit sopivat erinomaisesti kaikenikäisille faneille. Rakennettavat mallit voi asettaa esille tai niillä voi leikkiä tuttuja Star Wars kohtauksia ja omia jännittäviä tarinoita. Nämä setit täyttävät kaikkien toiveet!
- LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistetaan, että ne kiinnittyvät napakasti ja irtoavat helposti – Voimaa ei tarvita!
- LEGO® palikoita ja osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistetaan, että tämä Star Wars™ D-O™ -rakennussetti täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit täällä maassa (ja kaikissa muissa kaukaisissa galakseissa)."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Star Wars™
LEGO ikäsuositus 10+
Hinta 79,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:STAR WARS TM 75278 D-O CHARACTER
Arvostelusi