STAR WARS TM 75277 BOBA FETT-KYPÄRÄ

LEGO® Star Wars™ Boba Fett kypärä on näyttävä keräilymalli esille asetettavaksi!
Rakenna upea Boba Fettin kypärä, joka kuuluu aikuisille ja kokeneille rakentajille tarkoitettujen, LEGO® palikoista rakennettavien Star Wars™ -keräilymallien sarjaan.
Varastossa
SKU
5702016617221
69,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.
LEGO® Star Wars™ 75277 Boba Fett™ -kypärä

Ikäsuositus: 18+

Osien lukumäärä: 625

Huikea palikoista rakennettava LEGO® Star Wars™ Boba Fett kypärä on kunnianosoitus legendaariselle palkkionmetsästäjälle. Rakenna kaikille tuttu kypärän muoto ja mandalorialaisen suojapanssarin yksityiskohdat LEGO osilla ja aseta se nimikilvellä varustetulle jalustalle. Kun olet suorittanut tämän haastavan tehtävän, esittele keräilymallia kotona tai työpaikalla.

Rakenna Boba Fettin kypärä (75277) – LEGO® toisinto galaksin vaarallisimpiin lukeutuvan palkkionmetsästäjän kypärästä. Kypärän tutut muodot ja aidot yksityiskohdat on toteutettu kauniisti LEGO palikoilla, joten tämä LEGO Star Wars™ setti on mahtava lahjaidea aikuisille faneille. Se tarjoaa haastetta kokeneillekin LEGO rakentajille. Rakenna ja laita esille Tässä LEGO Boba Fett keräilymallissa on nimikyltillinen jalusta, joten sen voi asettaa esille kotiin, toimistoon tai mihin vain. Jos haluat lisää rakennushaasteita, tutustu LEGO Star Wars aiheiseen tammikuun 2020 uutuussettiin – Iskusotilaan kypärä (75276). Star Wars toimintaa kaikenikäisille! The LEGO Group on luonut palikoista rakennettuja versioita Star Wars -elokuvista tutuista tähtialuksista, kulkuneuvoista, tapahtumapaikoista ja hahmoista jo vuodesta 1999. LEGO Star Wars teema on saanut valtaisan suosion ja se sisältää laajan valikoiman rakennussarjoja kaikenikäisille faneille – joten tervetuloa mukaan!

"
- Rakenna tämä upea Boba Fettin kypärä -keräilymalli (75277) kunnianosoituksena yhdelle Star Wars™ -universumin pelottavimmista palkkionmetsästäjistä. Samalla pääset haastamaan LEGO® rakennustaitosi.
- Boba Fettin kypärän aidot yksityiskohdat on toteutettu silmiä hivelevän kauniisti LEGO® palikoilla. Nimikyltilliselle jalustalle asetettuna malli palauttaa mieleen muistoja Star Wars™ -elokuvien jännittävistä kohtauksista.
- Boba Fettin kypärä kuuluu LEGO® Star Wars™ -keräilymallien sarjaan. Tutustu myös Iskusotilaan kypärään (75276).
- Tämä 625-osainen Star Wars™ Boba Fett™ -kypärä on haastava rakennuskokemus, joka sopii erinomaisesti syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahjaksi 18 vuotta täyttäneille Star Wars -faneille ja kokeneille LEGO® rakentajille.
- LEGO® Star Wars™ Boba Fett -kypärä on 21 cm korkea, 11 cm leveä ja 11 cm syvä. Se sopii pieneen tilaan, ja sen vaikuttavat yksityiskohdat ihastuttavat kaikkia Star Wars -faneja.
- Ilman paristoja toimiva upea malli on suunnattu luoville aikuisille. Se on stressiä lievittävä, rentouttava rakennuskokemus. Joten hengähdä syvään, etsi sisäinen tyyneytesi ja rakenna mahtava Star Wars™ -keräilymalli.
- Ajattelitko ostaa tämän Boba Fett -keräilymallin Star Wars™ -fanille, jolle LEGO® setit ovat uusi juttu? Ei hätää. Pakkaus sisältää selkeät vaiheittaiset ohjeet, joten hän voi ottaa rakennushaasteen vastaan luottavaisin mielin.
- LEGO® Star Wars™ setit sopivat erinomaisesti sekä lapsille että aikuisille faneille. Rakennettavat mallit voi asettaa esille tai niillä voi leikkiä Star Wars -elokuvista tuttuja kohtauksia ja omia jännittäviä tarinoita.
- LEGO® palikat kiinnittyvät ja irtoavat helposti – Voimaa ei tarvita! Ne täyttävät alan tiukimmat standardit. Näin varmistetaan tasalaatuisuus sekä täydellinen ja helppo kiinnitys.
- LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistetaan, että tämä LEGO Star Wars™ -setti täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit täällä maassa (ja kaukaisissa galakseissa)."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Star Wars™
LEGO ikäsuositus 18+
Hinta 69,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:STAR WARS TM 75277 BOBA FETT-KYPÄRÄ
Arvostelusi