STAR WARS TM 75276 STORMTROOPER- KYPÄRÄ

Legendaarinen LEGO® Star Wars™ Iskusotilaan kypärä kerää katseet!
Rakenna palikoista iskusotilaan kypärän kaikki tutut yksityiskohdat. Malli kuuluu aikuisille tarkoitettuun LEGO® Star Wars™ keräilysarjaan.
Varastossa
SKU
5702016617214
69,95 €
Jyväskylä
ei saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.
LEGO® Star Wars™ 75276 Stormtrooper™-kypärä

Ikäsuositus: 18+

Osien lukumäärä: 647

Rakenna pahaenteinen Star Wars™ iskusotilaan kypärä LEGO® palikoista tällä keräilymallilla. Vangitse kypärän ikoninen muoto ja yksityiskohdat LEGO osilla ja tarroilla. Tämä tehtävä edellyttää iskusotilaan taitoja. Sitten voitkin ylpeydellä esitellä luomustasi kotona, toimistossa... tai paikassa kuin paikassa!

Tämä erittäin yksityiskohtainen LEGO® Star Wars™ Iskusotilaan kypärä (75276) rakennusmalli haastaa rakennustaitosi ja palauttaa mieleen muistoja Star Wars -elokuvien huikeista kohtauksista. Iskusotilaan pahaenteinen olemus on toteutettu yksityiskohtaisesti LEGO palikoilla ja tarroilla. Kypärän mukana tulee jalusta ja nimikyltti, ja malli herättää varmasti huomiota kotiin tai toimiston pöydälle esille asetettuna. Keräilysarja Tämä Iskusotilaan kypärä -rakennussarja on mahtava lahjaidea 18 vuotta täyttäneille Star Wars -faneille, ja se tarjoaa hauskan haasteen kaikille kokeneille LEGO rakentajille. Se on osa tammikuussa 2020 julkaistavaa, upeita LEGO Star Wars -keräilymalleja sisältävää sarjaa, johon kuuluu myös Boba Fettin kypärä (75277). LEGO Star Wars setit vievät sydämen! The LEGO Group on luonut Star Wars -elokuvista tuttuja tähtialuksia, kulkuneuvoja, tapahtumapaikkoja ja hahmoja jo yli kahden vuosikymmenen ajan. LEGO Star Wars on tämän hetken suosituin teemamme. Se on lasten suosikki, se on aikuisten suosikki… se on kaikkien suosikki!

"
- Star Wars™ -fanit voivat osoittaa uskollisuutensa Imperiumille – ja esitellä eliittitason LEGO® rakennustaitojaan – rakentamalla tämän hämmästyttävän yksityiskohtaisen toisinnon Iskusotilaan kypärästä (75276) ja asettamalla sen esille.
- Iskusotilaan kypärän tutut muodot ja aidot yksityiskohdat on toteutettu LEGO® palikoilla ja tarroilla. Nimikyltilliselle jalustalle asetettuna se palauttaa mieleen muistoja Star Wars™ -elokuvien huikeista kohtauksista.
- Tämä kypärä kuuluu upeiden LEGO® Star Wars™ keräilymallien sarjaan. Tutustu myös Boba Fettin kypärä -settiin (75277).
- Tämä 647-osainen Star Wars™ -rakennussarja sopii erinomaisesti syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahjaksi 18 vuotta täyttäneille faneille ja se on palkitseva haaste kaikille kokeneille LEGO® rakentajille.
- Upea LEGO® Star Wars™ Iskusotilaan kypärä keräilymalli on 18 cm korkea, 13 cm leveä ja 13 cm syvä. Se tekee suuren vaikutuksen, kun laitat sen esille kotiin tai työpaikalle.
- Ilman paristoja toimivan mallin rakentaminen saa stressin unohtumaan. Joten hengähdä syvään, etsi sisäinen tyyneytesi ja rakenna upea LEGO® Star Wars™ Iskusotilaan kypärä.
- Ajattelitko ostaa tämän innokkaalle Star Wars -fanille, jolle LEGO® setit ovat uusi juttu? Ei hätää. Pakkaus sisältää vaiheittaiset ohjeet, joten hän voi ottaa rakennushaasteen vastaan ja rakentaa upean keräilymallin esille laitettavaksi.
- LEGO® Star Wars™ rakennussarjojen kattavasta valikoimasta löytyy sopiva setti kaikenikäisille faneille. Niiden parissa voi toteuttaa elokuvista tuttuja kohtauksia tai leikkiä omia tarinoita. Kun upea malli on koottu, sen voi asettaa esille keräämään katseet.
- LEGO® palikat kiinnittyvät ja irtoavat helposti – Voiman pimeää puolta ei tarvita! Ne täyttävät alan tiukimmat standardit, joten voit olla varma siitä, että ne sopivat yhteen täydellisesti ja helposti.
- LEGO® palikoita ja osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistetaan, että tämä LEGO® Star Wars™ sarjan Iskusotilaan kypärä -keräilymalli täyttää galaksin tiukimmat turvallisuusstandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Star Wars™
LEGO ikäsuositus 18+
Hinta 69,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:STAR WARS TM 75276 STORMTROOPER- KYPÄRÄ
Arvostelusi