LEGO® Star Wars™ 75271 Luke Skywalkerin maakiituri™

Luke Skywalkerin kuuluisa X-34-maakiituri LEGO® Star Wars™ toimintaan!
Päästä nuori jedisi leikkimään Luke Skywalkerin nahkoihin ja kiitämään Tatooinen autiomaan halki C-3PO:n kanssa tällä keräiltävällä LEGO® Star Wars™ X-34-maakiiturilla!
Varastossa
SKU
5702016617177
29,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Vaasa
saatavilla
Lempäälä
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen (max. 35kg)
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna (max. 55kg)
9,90e/tilaus
LEGO® Star Wars™ 75271 Luke Skywalkerin maakiituri™

Ikäsuositus: 7+

Osien lukumäärä: 236

Kiidä Tatooinen kuuman autiomaan poikki Luke Skywalkerin ja C-3PO:n kanssa Luken huippumakealla maakiiturilla! Mutta varo – vaara vaanii kaikkialla, joten kaiva makrokiikari takakontista. Varo luolissa piileskeleviä Jawoja, jotka ovat valmiina väijyttämään sankarimme. Tartu Luken sädekivääriin, päihitä aavikon kerääjä ja kiidä sitten nopeasti turvaan!

Nuorista jedeistä on hauska kuvitella kiitävänsä Tatooinen autiomaan halki tällä tammikuun 2020 uutuudella, keräiltävällä LEGO® Star Wars™ Luke Skywalkerin X-34-maakiiturilla (75271)! Entistä yksityiskohtaisemmassa kiiturissa on tilaa Luken ja C-3PO:n minihahmoille, avattava tavaratila makrokiikareineen ja pidike Luken aseelle. Luovat leikit voivat alkaa. Lapset uppoutuvat toimintaleikkeihin Star Wars: Uusi toivo -elokuvasta tutun rakennettavan luolapiilopaikan ja aseistautuneen Jawa-minihahmon parissa. Uusi ulottuvuus! Tämän lasten suositun Star Wars™ -rakennuslelun helppokäyttöiset Instructions PLUS -ohjeet löytyvät ilmaisesta LEGO® Life sovelluksesta. Pienetkin lapset voivat zoomata, kiertää ja tarkastella rakennettavaa mallia helposti samalla, kun he rakentavat sitä palikoista. Mahtavaa! Galaksin täydeltä hauskoja hetkiä! The LEGO Group on luonut kaikkien tuntemia tähtilaivoja, kulkuneuvoja, paikkoja ja hahmoja legendaarisesta Star Wars™ universumista jo vuodesta 1999. LEGO® Star Wars™ rakennuslelut ovat todella suosittuja, ja ne ovat hyviä lahjaideoita kaikenikäisille ja eri asioista kiinnostuneille faneille.

"
- Kiidä! Päästä nuoret jedit Luke Skywalkerin nahkoihin ajamaan tällä tammikuun 2020 uutuudella. Star Wars™ X-34-maakiituri (75271) sisältää upeita yksityiskohtia, kuten tavaratilan makrokiikareille ja kiinnikkeen aseelle.
- Tässä suositussa rakennuslelussa on kolme minihahmoa – kuuluisa Star Wars™ -hahmo Luke Skywalker™ (yllään tammikuun 2020 uutuutena kangasponcho), C-3PO sekä aseistettu Jawa rakennettavassa luolapiilopaikassaan. Setti on valmis taisteluleikkeihin.
- Fanit voivat leikkiä toimintakohtauksia Star Wars: Uusi toivo -elokuvasta tällä loistavan yksityiskohtaisella rakennettavalla Star Wars™ -leluajoneuvolla – ja mukana on paljon LEGO® palikoita tukemaan loputonta luovaa rakentamista ja leikkiä.
- Tämä 236-osainen lasten Star Wars™ -rakennuslelu on hauska rakentaa ja se sopii hyvin leikkeihin yksin tai ryhmässä. Lelu on hyvä syntymäpäivä- tai joululahja seitsemän vuotta täyttäneille lapsille tai nostalginen yllätys kaikille Star Wars: Uusi toivo -elokuvan faneille.
- Luken maakiituri on 5 cm korkea, 20 cm pitkä ja 11 cm leveä. Se on riittävän pieni sujahtaakseen laukkuun luolarakennelman ja Star Wars™ -minihahmojen kanssa, valmiina leikkeihin siellä, missä lapsetkin ovat!
- Tämä keräiltävä LEGO® Star Wars™ rakennuslelu sisältää vain LEGO® rakennuspalikoita ja saa virtansa lasten luovuudesta – paristoja ei tarvita – joten seikkailuleikeistä ei koskaan lopu energia!
- Lisää rakentamiseen ekstrahauska ulottuvuus lapsille suunnattujen helppokäyttöisten Instructions PLUS -ohjeiden avulla, jotka löytyvät LEGO® Life sovelluksesta. Pienetkin rakentajat voivat zoomata, kiertää ja hahmottaa tätä rakennettavaa Star Wars™ -mallia samalla, kun he rakentavat sitä palikoista.
- LEGO® Star Wars™ rakennuslelut avaavat lapsille (ja aikuisille faneille) oven rakennustehtäviä ja roolileikkejä pursuavaan galaksiin. He voivat leikkiä kohtauksia saagasta tai keksiä omia ainutlaatuisia seikkailuja.
- LEGO® palikoiden yhdistämiseen tai irrottamiseen ei tarvita Voimaa! Ne täyttävät alan tiukimmat standardit. Näin varmistetaan tasalaatuisuus sekä täydellinen ja helppo yhdistäminen.
- LEGO® palikoita ja osia on pudotettu, lämmitetty, litistetty, väännetty ja analysoitu huolella. Näin varmistetaan, että jokainen rakennussetti täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit Maassa (ja kaukaisissa galakseissa!)."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Star Wars™
LEGO ikäsuositus 7+
Hinta 29,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO® Star Wars™ 75271 Luke Skywalkerin maakiituri™
Arvostelusi