LEGO® Star Wars™ 75269 Kaksintaistelu Mustafarilla™

LEGO® Star Wars™ rakennuslelu Anakinin ja Obi-Wanin välisiin valomiekkataisteluihin!
Innosta lapset leikkimään Obi-Wan Kenobin ja Anakin Skywalkerin valomiekkakaksintaisteluja tämän LEGO® Star Wars™ Kaksintaistelu Mustafarilla rakennusleikkisetin avulla!
Varastossa
SKU
5702016617153
26,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Vaasa
saatavilla
Lempäälä
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen (max. 35kg)
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna (max. 55kg)
9,90e/tilaus
LEGO® Star Wars™ 75269 Kaksintaistelu Mustafarilla™

Ikäsuositus: 7+

Osien lukumäärä: 208

Sytytä valomiekkasi jedimestari Obi-Wan Kenobin ja Anakin Skywalkerin väliseen kaksintaisteluun! Hyppää huoltotasolle ja kaivosdroidille taistelemaan punahehkuisen laavan yläpuolelle. Liu'u ja pyörähdä hyökkäykseen. Muista varoa laavaräjähdyksiä. Voit taittaa Mustafarin kaivoksen auki ja uppoutua loputtomiin taisteluihin ystäviesi kanssa. Voittaako hyvä vai paha? Sinä päätät!

Leiki Anakin Skywalkerin ja Obi-Wan Kenobin mieleenpainuvaa kaksintaistelua Mustafarilla, joka on tuttu Star Wars: Sithin kosto -elokuvasta. Tämä vauhdikas lasten LEGO® Star Wars™ rakennusleikkisetti (75269) vie suoraan taistelun pyörteisiin! Rakennettavassa mustafarilaisessa kaivoksessa on liukuvia, pyöriviä tasoja, joilla kaksi valomiekoilla viuhtovaa minihahmoa voivat taistella. Rakennusmallin voi myös avata, ja siinä on hieno laavan purkautumistoiminto loputtomiin seikkailuihin. Interaktiiviset ohjeet! Tämän LEGO® setin mukana on painetut rakennusohjeet. Lapset voivat käyttää myös Instructions PLUS -ohjeita, jotka ovat saatavilla ilmaisessa LEGO® Life sovelluksessa. Niiden avulla lapset voivat zoomata, kiertää ja tarkastella kaivosta helposti samalla, kun he rakentavat sitä palikoista. Mahtavaa! Terveisiä LEGO® Star Wars™ universumista! The LEGO Group on luonut palikoista rakennettuja versioita kaikkien tuntemista Star Wars™ -universumin tähtilaivoista, kulkuneuvoista, paikoista ja hahmoista jo vuodesta 1999. Tarjolla on valtava valikoima settejä leikkeihin ja näytteille asetettavaksi, ja ne ovat hyviä lahjaideoita kaikenikäisille faneille.

"
- Ovatko he kaikkien tuntemia Star Wars™ -kilpaveikkoja? Kyllä! Liittyykö tähän valomiekkoja? Kyllä! Onko siinä ”sulaa laavaa” sisältävä räjäytystoiminto? Kyllä! Tämä avattava LEGO® setti (75269) sisältää kaiken tarvittavan Anakinin ja Obi-Wanin taisteluleikkeihin Mustafar-planeetalla!
- Lapset voivat rakentaa mustafarilaisen kaivoksen ja sijoittaa valomiekoilla viuhtovat Anakin Skywalkerin ja Obi-Wan Kenobin LEGO® minihahmot liukuville ja pyöriville alustoille. Kaikki on valmista valomiekkataisteluun Mustafarilla.
- Molemmilla minihahmoilla on tammikuun 2020 uutuutena palaneet, taistelussa ryvettyneet vaatteet. Pakkaus sisältää runsaasti LEGO® palikoita inspiroimaan nuoria faneja luovaan rakentamiseen muiden LEGO® Star Wars™ settien parissa.
- Tällä 208-osaisella LEGO® setillä voi leikkiä monella tavalla. Se on hauska syntymäpäivä- tai joululahja seitsemän vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Setti tutustuttaa lapset LEGO® Star Wars™ rakennuslelujen maailmaan ja täydentää kokoelmia.
- Mustafarilainen kaivos on 14 cm korkea, 12 cm leveä ja 12 cm pitkä. Se on kompaktin kokoinen mukaan otettavaksi ja avautuu 23 cm leveäksi leikkejä varten.
- Tue lasten mielikuvitusta tämän paristottoman Mustafar-rakennuslelun parissa. Leikkisetti kannustaa lapsia kehittämään luovuuttaan samalla, kun he leikkivät hauskoja seikkailuja Star Wars: Sithin kosto -elokuvan inspiroimina.
- Settiä varten on saatavana selkeät Instructions PLUS -ohjeet ilmaisessa LEGO® Life sovelluksessa. Niiden avulla pienetkin rakentajat hahmottavat rakennettavan mallin kaikista kulmista. Ja rakentaminen on entistäkin upeampaa!
- LEGO® Star Wars™ rakennussarjat sopivat loistavasti lapsille (ja aikuisille faneille) Star Wars™ -saagasta tuttujen kohtausten leikkimiseen ja omien ainutlaatuisten tarinoiden keksimiseen. Rakennusmallit ovat suosittuja keräilykohteita ja keräävät katseet myös näytteillä.
- Eikä LEGO® palikoiden yhdistämiseen tai irrottamiseen tarvita jedien voimia! Ne ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistetaan tasalaatuisuus ja tukevat rakennelmat.
- LEGO® palikat ja osat on testattu erittäin huolellisesti. Näin varmistamme, että jokainen rakennussetti täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit Maassa (ja kaukaisissa galakseissa!)."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Star Wars™
LEGO ikäsuositus 7+
Hinta 26,95 €
Lisätiedot Lego kuluttajaesite 2020

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO® Star Wars™ 75269 Kaksintaistelu Mustafarilla™
Arvostelusi