STAR WARS TM 75267 MANDALORIALAINEN

Rakenna LEGO® Star Wars™ Mandalorialainen armeija ja kiituri!
Päästä lasten luovuus valloilleen ja kannusta heitä rakentamaan oma armeija, puolustuslinnake ja kiituri tämän LEGO® Star Wars™ Mandalorialainen taistelupakkauksen parissa!
Varastossa
SKU
5702016617139
15,95 €
Jyväskylä
ei saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.
LEGO® Star Wars™ Mandalorian 75267 Mandalorialainen™-taistelupakkaus

Ikäsuositus: 6+

Osien lukumäärä: 102

Rakenna oma Star Wars™ Mandalorialainen armeija ja osoita olevasi legendaarinen soturi! Luo puolustuslinnake ja varusta sotilaat nuppipyssyillä. Voit myös osallistua taisteluun nuppeja ampuvalla kiiturilla. Vihollisella ei ole mitään mahdollisuuksia tätä tulivoimaa vastaan! Näyttele eeppisiä kohtauksia TV-sarjasta Star Wars: The Mandalorian tai keksi uusia seikkailuja – olet armeijan kenraali, joten sinä päätät!

Rajattomat seikkailut odottavat lapsia, kun he rakentavat oman armeijan tämän Mandalorialainen-taistelupakkauksen (75267) avulla! Tässä kompaktissa rakennusleikkisetissä on neljä LEGO® Star Wars™ mandalorialaista soturiminihahmoa nuppiaseineen, rakennettava puolustuslinnake ja mandalorialainen kiituripyörä, jossa on kaksi nuppiasetta. Tämä setti saa lasten mielikuvituksen syttymään. Uusi ulottuvuus! Kaikkiin LEGO® setteihin sisältyviä painettuja rakennusohjeita on helppo seurata, mutta ilmaisessa LEGO® Life sovelluksesta saatavat interaktiiviset Instructions PLUS -ohjeet lisäävät rakentamiseen uuden ulottuvuuden. Pienemmätkin lapset voivat zoomata, kääntää ja tarkastella mallia helposti samalla, kun he rakentavat sitä palikoista. Mahtavaa! Star Wars™ -toimintaa LEGO® tyylillä! The LEGO Group on luonut palikoista rakennettavia versioita kaikkien tuntemista Star Wars™ -saagan tähtilaivoista, kulkuneuvoista, paikoista ja hahmoista yli kahden vuosikymmenen ajan. Tarjolla on valtava valikoima settejä leikkeihin ja näytteille asetettavaksi. Ne sopivat hyvin joulu-, syntymäpäivä- ja yllätyslahjaksi kaikenikäisille faneille.

"
- Lapset voivat rakentaa pelottavan mandalorialaisen armeijan, leikkiä jännittäviä kohtauksia Star Wars: Mandalorian -tv-sarjasta ja keksiä omia jännittäviä tarinoita tämän upean lasten rakennuslelun (75267) parissa.
- Neljä nuppiasein varustettua Star Wars™ -saagan mandalorialaista soturiminihahmoa, puolustuslinnake, johon voi kiinnittää aseen, ja nuppeja ampuva kiituripyörä innostavat monipuolisiin leikkeihin.
- Nuoret Star Wars™ -fanit pääsevät kokoamaan oman armeijansa. Lukuisat LEGO® rakennuspalikat inspiroivat rakentamaan ja leikkimään yksin, ystävien kanssa ja käyttämään leikeissä myös muita LEGO® Star Wars™ settejä.
- Nopea rakentaa – ja rakentaa uudelleen taistelujen jälkeen. 102-osainen Star Wars™ Mandalorialainen -rakennusleluleikkisetti on arvostettu syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja kuusi vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.
- LEGO® Star Wars™ Mandalorialainen kiituri on 4 cm korkea, 8 cm pitkä ja 6 cm leveä. Se on sopivan kokoinen lapsen reppuun linnakkeen ja minihahmojen kera matkaleikkejä varten.
- Tämä keräiltävä LEGO® rakennuslelu saa voimansa lasten luovuudesta – paristoja ei tarvita. Niinpä lasten seikkailut Star Wars™ -hahmojen kanssa eivät koskaan pääty!
- Auta pienempiäkin lapsia kehittämään rakennustaitojaan Instructions PLUS -ohjeiden avulla. Ne ovat saatavilla ilmaisessa LEGO® Life sovelluksessa, ja niiden avulla lapset voivat zoomata, kiertää ja hahmottaa rakennusmallia rakentaessaan sitä.
- LEGO® Star Wars™ setit sopivat loistavasti lapsille (ja aikuisille faneille) Star Wars™ -saagasta tuttujen seikkailujen ja omien ainutlaatuisten tarinoiden keksimiseen. Rakennusmallit ovat suosittuja keräilykohteita ja keräävät katseet myös näytteillä.
- LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistetaan, että ne kiinnittyvät täydellisesti ja irtoavat helposti, joka kerta – ilman Voimaa!
- LEGO® palikoita ja osia on pudotettu, lämmitetty, litistetty, väännetty ja analysoitu huolella. Näin varmistetaan, että jokainen rakennussetti täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit Maassa (ja kaukaisissa galakseissa!)."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Star Wars™
LEGO ikäsuositus 6+
Hinta 15,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:STAR WARS TM 75267 MANDALORIALAINEN
Arvostelusi