LEGO® Star Wars™ Episode IX 75266 Sithsotilaat™-taistelupakkaus

Rakenna LEGO® Star Wars™ Sithsotilaiden armeija ja kiituri!
LEGO® Star Wars™ Sithsotilaat taistelupakkauksen parissa lapset pääsevät rakentamaan Ensimmäisen ritarikunnan iskusotilaiden armeijan ja johtamaan heidät roolileikkitaisteluihin!
Varastossa
SKU
5702016617122
15,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Vaasa
saatavilla
Lempäälä
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen (max. 35kg)
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna (max. 55kg)
9,90e/tilaus
LEGO® Star Wars™ Episode IX 75266 Sithsotilaat™-taistelupakkaus

Ikäsuositus: 6+

Osien lukumäärä: 105

Ryhdy Ensimmäisen ritarikunnan upseeriksi ja johda sotilaasi taisteluun tällä mahtavalla Star Wars™ Sithsotilaat™ -taistelupakkauksella! Varusta sotilaat nuppipyssyillä. Kiinnitä nuppipyssy kiiturin keulaan ja valmistaudu tulittamaan sopivalla hetkellä. Tunkeudu vihollisen maille ja hyökkää ilmasta suihkupakkauksilla lentävillä sotilailla. Oletko täysin pysäyttämätön?

Lapset voivat rakentaa oman Ensimmäisen ritarikunnan armeijan ja johtaa iskusotilaat taisteluun kiiturilla tämän LEGO® Sithsotilaat taistelupakkauksen (75266) parissa! Tämä vauhdikas Star Wars: The Rise of Skywalker -rakennusleikkisetti sisältää Ensimmäisen ritarikunnan upseerin, sithsotilaan ja kahden suihkupakkauksilla lentävän sithsuihkarisotilaan minihahmot sekä nuppiaseita (aseen voi kiinnittää LEGO® palikoista rakennettuun iskusotilaan kiituriin) ja suihkupakkausten elementtejä innostaviin roolileikkeihin. Instructions PLUS! Tutustu digitaalisiin Instructions PLUS -ohjeisiin. Tätä Ensimmäisen ritarikunnan iskusotilaan leluajoneuvoa koskevat ohjeet löydät ilmaisesta LEGO® Life sovelluksesta. Zoomaus-, kierto- ja katselutyökalut auttavat lapsia rakentamaan Ensimmäisen ritarikunnan kiiturin palikoista. Huikea LEGO® Star Wars™ universumi! Yli kahden vuosikymmenen ajan The LEGO Group on luonut uskomattomia palikoista rakennettavia versioita kaikkien tuntemista Star Wars™ -saagan tähtilaivoista, kulkuneuvoista, paikoista ja hahmoista. LEGO® Star Wars™ on nyt valtavan suosittu teema, joka sisältää lasten rakennusleluja ja lahjaideoita kaikenikäisten fanien iloksi.

"
- Anna pienten lasten johtaa Star Wars™ Sithsotilaiden armeija taisteluun ja leikkiä Star Wars: The Rise of Skywalker -elokuvasta tuttuja toimintakohtauksia tällä upealla LEGO® iskusotilaan ajoneuvon rakennuslelulla (75266).
- Mukana on neljä upeaa minihahmoa – Ensimmäisen ritarikunnan upseeri, sithsotilas ja kaksi sithsuihkarisotilasta. Niillä on varusteinaan neljä nuppiasetta ja kaksi suihkupakkausta, joten mielikuvitustarinoilla riittää polttoainetta.
- Helppo tapa kerätä koko LEGO® iskusotilasarmeija. Ensimmäisen ritarikunnan upseerin ja sithsuihkarisotilaan minihahmot ovat tammikuun 2020 uutuuksia, ja mukana on runsaasti rakennuspalikoita stimuloimaan nuorten fanien mielikuvitusta.
- Tämä nopeasti rakennettava 105-osainen Sithsotilaat-taistelupakkaus sopii hyvin joulu- tai yllätyslahjaksi kuusi vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Tutustuta lapset vauhdikkaaseen LEGO® Star Wars™ universumiin.
- Star Wars™ Ensimmäisen ritarikunnan iskusotilaan kiituri on 4 cm korkea, 10 cm pitkä ja 8 cm leveä. Kiva, kompakti rakennettava malli minihahmoineen sopii mukaan omaan laukkuusi tai lapsen reppuun matkaleikkejä varten.
- Tämä paristoton lasten rakennuslelu saa virtansa lasten mielikuvituksesta ja kannustaa heitä kehittämään luovia taitojaan Star Wars™ -hahmoilla Star Wars: The Rise of Skywalker -elokuvasta tutuissa leikeissä.
- Rohkaise myös pieniä lapsia rakentamaan itsenäisesti ja kokemaan upea onnistumisen tunne digitaalisten Instructions PLUS -ohjeiden avulla. Ne löytyvät ilmaisesta LEGO® Life sovelluksesta. Lapset kehittyvät hetkessä mestarirakentajiksi!
- LEGO® Star Wars™ rakennussetit sopivat loistavasti lapsille (ja aikuisille faneille) Star Wars™ -saagasta tuttujen seikkailujen ja omien ainutlaatuisten tarinoiden keksimiseen. Rakennusmallit ovat suosittuja keräilykohteita ja keräävät katseet myös näytteillä.
- LEGO® palikoiden yhdistämiseen tai irrottamiseen ei tarvita Voimaa! Ne ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistetaan tasalaatuisuus ja yhteensopivuus.
- LEGO® palikoita ja osia on pudotettu, lämmitetty, litistetty, väännetty ja analysoitu huolella. Näin varmistetaan, että jokainen rakennussetti täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit Maassa (ja kaukaisissa galakseissa!)."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Star Wars™
LEGO ikäsuositus 6+
Hinta 15,95 €
Lisätiedot Lego kuluttajaesite 2020

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO® Star Wars™ Episode IX 75266 Sithsotilaat™-taistelupakkaus
Arvostelusi