STAR WARS TM 75265 T-16 SKYHOPPER VASTAAN BANTHA

Kaksi hienoa LEGO® Star Wars™ mikrohävittäjä-rakennuslelua pienille lapsille!
Tutustuta pienet lapset LEGO® Star Wars™ roolileikkitaisteluihin kahden nopeasti rakennettavan mikrohävittäjän parissa. Ne ovat saaneet inspiraationsa Star Wars: Uusi toivo -elokuvasta!
Varastossa
SKU
5702016617115
22,50 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.
LEGO® Star Wars™ 75265 T-16 Skyhopper vastaan Bantha™ -mikrohävittäjät

Ikäsuositus: 6+

Osien lukumäärä: 198

Taistelu on kuumimmillaan! Valmistaudu T-16 Skyhopperin ja Bantha-mikrohävittäjien kaksintaisteluun Tatooinen aavikoilla! Hyppää mahtavan Banthan satulaan Tusken Raiderin kanssa. Tai yhdistä voimasi Skyhopperin lentäjän kanssa ja ammu nuppipyssyillä vihollisiasi. Toteuta eeppisiä kohtauksia elokuvasta Star Wars: Uusi toivo. Kuka voittaa taistelun? Sinä päätät!

Anna pienille lapsille jännittävä ensikosketus LEGO® Star Wars™ universumiin tällä T-16 Skyhopper vastaan Bantha-mikrohävittäjät (75265) -rakennussetillä. Bantha ja nuppeja ampuva Skyhopper ovat Star Wars: Uusi toivo -elokuvan innoittamia rakennusleluja. Ne on helppo rakentaa, joten taistelut voivat alkaa nopeasti. Setti sopii hyvin sekä omatoimisiin että yhteisiin leikkeihin. Lapset voivat yhdistää voimansa Skyhopperin lentäjän tai rakennettavan, Banthalla taisteluun ratsastavan Tusken Raider™ -leluminihahmon kanssa. Instructions PLUS! Instructions PLUS -ohjeet sisältävät digitaalisia, vuorovaikutteisia ohjeita tämän suositun Star Wars™ -keräilyrakennuslelun rakentamiseen. Ohjeet ovat saatavilla ilmaisessa LEGO® Life sovelluksessa. Ne sisältävät lapsille suunnattuja zoomaus- ja kiertotyökaluja, jotka auttavat pieniäkin lapsia rakentamaan malleja LEGO® palikoista. Siistiä! Parhaat lahjat! The LEGO Group on luonut legendaarisesta Star Wars™ -universumista tuttuja tähtilaivoja, kulkuneuvoja, paikkoja ja hahmoja jo vuodesta 1999. LEGO® Star Wars™ on tämän hetken suosituin teema, ja se sisältää parhaita syntymäpäivä-, joulu- ja yllätyslahjoja lapsille ja aikuisille.

"
- Pienistä lapsista on hauska leikkiä kaksintaisteluja ja keksiä omia jännittäviä tarinoita tämän LEGO® Star Wars™ mikrohävittäjätähtilaivalelujen rakennussetin (75265) parissa. Setti sisältää nopeasti rakennettavat T-16 Skyhopper- ja Bantha-mallit.
- T-16 Skyhopperissa on kaksi nuppiasetta ja istuin lentäjän minihahmolle. Eri asentoon asetettavalla Star Wars™ Bantha -hahmolla on satula Tusken Raider™ -minihahmoa varten ja Banthan kepinpidin inspiroimaan toimintaleikkejä.
- Sopii hyvin leikkeihin yksin ja ystävien kanssa. Tämä keräiltävä rakennuslelu sisältää runsaasti LEGO® rakennuspalikoita, jotka sytyttävät fanien mielikuvituksen. Voit rakentaa myös luovasti ja yhdistää tuotteen muihin LEGO® Star Wars™ setteihin.
- Tämä 198-osainen tähtilaivan rakennussetti sisältää kaksi helposti rakennettavaa mallia ja sopii hyvin ensimmäiseksi LEGO® Star Wars™ setiksi kuusi vuotta täyttäneille lapsille sekä syntymäpäivä-, joulu- ja yllätyslahjaksi.
- Bantha on 5 cm korkea, 12 cm pitkä ja 4 cm leveä. T-16 Skyhopper on 7 cm korkea, 8 cm pitkä ja 8 cm leveä. Molemmat ovat sopivan kokoisia lapsen reppuun ja mukaan matkalle.
- Paristoja ei tarvita! Tämä suosittu rakennettava LEGO® Star Wars™ lelutähtilaiva saa voimansa lasten mielikuvituksesta, joten he voivat käyttää Skyhopperia, rakennettavaa Bantha-hahmoa, lentäjää ja Tusken Raideria™ loputtomiin seikkailuihin.
- Auta pienempiäkin lapsia rakentamaan itsenäisesti Instructions PLUS -ohjeiden avulla. Ne ovat saatavilla ilmaisessa LEGO® Life sovelluksessa, ja niiden avulla lapset näkevät rakennusmallien virtuaaliversiot rakentaessaan niitä. Mahtavaa!
- LEGO® Star Wars™ rakennuslelut sopivat fantastisesti lapsille (ja aikuisille faneille). Niillä voi toteuttaa elokuvien kohtauksia, keksiä omia tarinoita ja rakentaa keräiltäviä rakennusmalleja, jotka keräävät katseet myös esillä hyllyssä.
- LEGO® rakennuspalikoiden yhdistämiseen tai irrottamiseen ei tarvita Voimaa! Ne ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistetaan, että ne sopivat yhteen helposti.
- LEGO® palikat ja osat on testattu huolella. Näin varmistamme, että jokainen rakennussetti täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit Maassa (ja kaukaisissa galakseissa!)."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Star Wars™
LEGO ikäsuositus 6+
Hinta 22,50 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:STAR WARS TM 75265 T-16 SKYHOPPER VASTAAN BANTHA
Arvostelusi