STAR WARS TM 75256 KYLO RENIN SUKKU

Inspiroi galaktisia roolileikkejä Kylo Renin sukkulalla
Varastossa
SKU
5702016370782
129,00 €
Jyväskylä
ei saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen (max. 35kg)
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna (max. 55kg)
9,90e/tilaus
LEGO® Star Wars™ Episode IX 75256 Kylo Renin sukkula™

Ikäsuositus: 10+

Osien lukumäärä: 1005

Matkusta galaksissa Kylo Renin henkilökohtaisella sukkulalla. Siinä on kaikkea, mitä ylijohtaja voi haluta, kuten taittuvat siivet ja jousitoimiset aseet vastarinnan rasittavien taistelijoiden pelottelemiseksi matkoihinsa! Ohjaamossa on tilaa myös hänen pelottavalle miehistölleen, Renin ritareille. Tämä mahtava setti sisältää myös kenraali Pryden, sithsotilaan ja Ensimmäisen ritarikunnan iskusotilaan, jotta voit aloittaa taistelut heti!

Leiki LEGO® Star Wars™ avaruusseikkailuja 75256 Kylo Renin sukkulalla. Tämä on Star Wars: The Rise of Skywalker -elokuvasta tuttu palikoista rakennettava versio ylijohtajan henkilökohtaisesta kuljetusaluksesta. Se sisältää runsaasti yksityiskohtia, jotka innostavat niin lapsia kuin keräilijöitäkin, kuten kääntyvä oikea moottori, jolla siivet taitetaan laskeuduttaessa ja mahdollisuus lyhentää siipiä taittamalla niiden kärki. Aluksessa on myös avattava kulkusilta, kaksi jousitoimista asetta ja ohjaamo, jossa on tilaa ylijohtaja Kylo Renille ja kahdelle minihahmolle. Ylijohtajan lisäksi tämä upea LEGO Star Wars alus sisältää myös kenraali Pryden, sithsotilaan, Ensimmäisen ritarikunnan iskusotilaan ja kaksi Renin ritaria, joiden parissa toimintaleikit pääsevät heti täyteen vauhtiin.

"
- Mukana on kuusi LEGO® Star Wars™ minihahmoa: Ylijohtaja Kylo Ren, kenraali Pryde, sithsotilas, Ensimmäisen ritarikunnan iskusotilas ja kaksi Renin ritaria.
- Kylo Renin komentosukkulassa on kääntyvä oikea moottori, jolla siivet taitetaan laskeuduttaessa, mahdollisuus lyhentää siipiä taittamalla niiden kärjet, kaksi jousitoimista asetta, laskettava kulkusilta ja ohjaamo kolmelle minihahmolle.
- Aseina ovat Kylo Renin valomiekka, kenraali Pryden sädepistooli, sithsotilaan sädekivääri, Ensimmäisen ritarikunnan iskusotilaan sädease ja Renin ritarien kirves ja nuija.
- Mukana on lokakuun 2019 uusi Renin ritarien kypärämalli.
- Innosta Star Wars: The Rise of Skywalker -elokuvasta tuttuihin roolileikkikohtauksiin Kylo Renin henkilökohtaisella kuljetusaluksella.
- Mainio synttäri- tai joululahja tai Star Wars™ -aiheinen yllätyslahja.
- LEGO® Star Wars™ alus siivet ojennettuina on 35 cm korkea, 21 cm pitkä ja 50 cm leveä."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Star Wars™
LEGO ikäsuositus 10+
Hinta 129,00 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:STAR WARS TM 75256 KYLO RENIN SUKKU
Arvostelusi