SPEED CHAMPIONS 76899 LAMBORGHINI URUS ST-X JA LAMBORGHINI HURA

Kaksi huikean yksityiskohtaista Lamborghini-leluautoa kisaleikkeihin
Toteuta lasten toiveleikit jännittävistä kisoista kahdella upean yksityiskohtaisella, superupealla LEGO® Speed Champions Lamborghini lelukilpa-autolla.
Varastossa
SKU
5702016618358
59,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.
LEGO® Speed Champions 76899 Lamborghini Urus ST-X & Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO

Ikäsuositus: 8+

Osien lukumäärä: 663

Kumpi voittaa näiden kahden mahtavan LEGO® Speed Champions auton välisen kisan? Tyylikäs ja nopea Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO? Vai kaunis ja tehokas Lamborghini Urus ST-X? Valitse autosi, hyppää kuskin paikalle ja asetu lähtöviivalle. Kun valot vaihtuvat vihreäksi, paina kaasu pohjaan!

Kilpa-autolelujen faneista on hauska rakentaa pienoismallit LEGO® Speed Champions Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO ja Lamborghini Urus ST-X (76899). Tämän rakennussetin kaksi upeaa kilpa-autoa kutsuvat lapset eeppisiin kisaleikkeihin. LEGO® pienoismallit näyttävät myös hyvältä lastenhuoneen koristeena. Hauskat yksityiskohdat Tammikuun 2020 uusi Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO -kilpa-auto kilpailee nopeimpien one-make-autojen mestaruudesta maailmalla. Pienoismalli vakuuttaa uskomattoman realistisilla yksityiskohdillaan, kuten hainevällä ja etudiffuusorilla. Uutta on myös Lamborghini Urus ST-X -leluauto. Se on maailman ensimmäinen superkaupunkimaasturi, joka kisaa voitosta niin radalla kuin maanteilläkin. Leiki kisapäivän tapahtumia! LEGO® Speed Champions mallisarjojen parissa kaikenikäiset autoharrastajat voivat rakentaa LEGO® palikoista miniversioita suosikkiautoistaan ja leikkiä kilparadan jännittäviä tilanteita. Nämä tammikuun 2020 uudet, jännittävät leluautot ovat nyt entistä isompia ja aidompia.

"
- Upea, keräiltävä lelusetti sisältää kaksi LEGO® Lamborghini kilpa-autoa, joissa on paljon aitoja yksityiskohtia. Tämä rakennussarja sopii täydellisesti kaikille kilpa-autojen ystäville ja jännittävistä kisaleikeistä pitäville.
- Pakkaus sisältää rakennettavat LEGO® pienoismallit Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO:n ja Lamborghini Urus ST-X:n. Lisäksi settiin kuuluvat lähtöviiva ja ”valot” sekä kaksi kilpa-ajajan minihahmoa.
- Tammikuun 2020 uutuus-Lamborghini tekee jännittävän LEGO® Speed Champions debyytin. Tämän keräilysetin avulla voit rakentaa automalleja ja asettaa ne näytteille kotiin tai uppoutua niiden ja muiden minipienoismallien parissa jännittäviin leikkeihin.
- Tämä 659-osainen Lamborghini-pienoismallin rakennussarja on palkitseva rakennushaaste kahdeksan vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Se on hyvä valinta LEGO® aiheiseksi lahjaksi. Autolelusetti innostaa omatoimisiin leikkeihin, ja hauskat hetket voi myös jakaa ystävien kanssa.
- Speed Champions -kilpa-autolelut ovat nyt 25 % suurempia. Lamborghini Huracán -malli on 5 cm korkea, 16 cm pitkä ja 7 cm leveä. Molemmat autot ovat sopivan kokoisia leikkeihin niin kotona kuin matkoillakin.
- Tähän rakennussettiin ei tarvita paristoja – se on valmis leikkeihin heti, kun se on rakennettu. Nämä leluautomallit saavat virtansa lasten mielikuvituksesta, joten kilpaleikit eivät pääty koskaan!
- Ajattelitko antaa tämän Lamborghini-leikkisetin lahjaksi aloittelevalle LEGO® rakentajalle? Ei hätää! Palikoiden mukana on yksinkertaiset, selkeät ohjeet, joten leikit voivat alkaa heti.
- Rakennettavien LEGO® Speed Champions leluautosettien parissa kisafanit pääsevät rakentamaan suosikkiautojensa pienoismalleja, jotka sopivat niin koristeiksi kuin kilparadan draamaa pursuaviin leikkeihin.
- LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistamme, että ne ovat aina tasalaatuisia, yhteensopivia ja että ne kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
- LEGO® palikoita ja osia on testattu väsymättä, ja ne täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Speed Champions
LEGO ikäsuositus 8+
Hinta 59,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:SPEED CHAMPIONS 76899 LAMBORGHINI URUS ST-X JA LAMBORGHINI HURA
Arvostelusi