SPEED CHAMPIONS 76898 FORMULA E PANASONIC JAGUAR

Kaksi pienoismallia: Jaguar Formula E- ja I-PACE eTROPHY -kilpa-autot
Lapset uppoutuvat omiin kisaleikkeihin näillä kahdella upean yksityiskohtaisella, superupealla Formula E- ja I-PACE eTROPHY -kilpa-autojen LEGO® Speed Champions pienoismalleilla.
Varastossa
SKU
5702016618341
39,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.
LEGO® Speed Champions 76898 Formula E Panasonic Jaguar Racing GEN2 car & Jaguar I-PACE eTROPHY

Ikäsuositus: 8+

Osien lukumäärä: 565

Järjestä vauhdikas kilpailu näiden kahden upean LEGO® Speed Champions auton välillä! Kumpi kiertää radan nopeammin – Formula E Panasonic Jaguar Racing Gen2 vai Jaguar I-PACE eTROPHY? Valo vaihtuu vihreään! Starttaa lähtöviivalta, laita kaikki ajotaitosi peliin, kisaa kierros kierrokselta ja selvitä, kuka ajaa sähköautojen kuningasta!

Täydellinen lahja lapsille, jotka rakastavat rakentamista ja lelukilpa-autoilla leikkimistä. Pakkaus sisältää kaksi mielenkiintoista Jaguar-sähköautojen pienoismallia, yksityiskohtaisen lähtöviivan ja kaksi Jaguarin kisa-asuihin pukeutunutta minihahmoa. Lapsilla on käytössään kaikki tarvittava omatoimisiin leikkeihin ja hauskojen kisojen järjestämiseen. Omista Jaguar Formula E- ja I-PACE eTROPHY -kilpa-autojen pienoismallit Tämä tammikuun 2020 uutuus on ensimmäinen mahdollisuus rakentaa LEGO® Speed Champions (76898) pienoismallit, joiden esikuvina on kaksi jännittävää täyssähköistä kilpa-autoa. Formula E Panasonic Jaguar Racing Gen2 on virtaviivainen, yksipaikkainen auto, joka kisaa jännittävissä ABB FIA Formula E Championship -kisoissa. Siivekkeistään tunnettu Jaguar I-PACE eTROPHY kisaa ympäri maailmaa virallisissa sähköautojen merkkiluokan kisoissa. Parhaat kilpa-autosarjat! LEGO® Speed Champions kilpa-autosarjat sisältävät kaikenikäisille autofaneille suunnattuja rakennettavia suosikkiautojen pienoismalleja. Niillä voi leikkiä jännittäviä, mielikuvituksen siivittämiä kilpailuja. Nämä tammikuun 2020 uudet autojen pienoismallit ovat nyt entistä suurempia ja realistisempia!

"
- Upeassa rakennussarjassa on kaksi pienoismallia, Jaguar Formula E- ja I-PACE eTROPHY -kilpa-autot realistisine yksityiskohtineen. Tämä on ihanteellinen LEGO® lahja kaikille autolelujen rakentamisesta ja jännittävistä autoleikeistä pitäville.
- Rakennettavien Formula E Panasonic Jaguar Racing Gen2 ja Jaguar I-PACE eTROPHY LEGO® mallien mukana on kaksi minihahmoa kisa-asuissa, lähtöviiva ja kolme ”valoa” hauskoihin kisaleikkeihin.
- Tammikuun 2020 uudet LEGO® Speed Champions autot ovat 25 % isompia kuin ennen. Nämä Jaguar-leluautot keräävät katseet näytteillä ja kisaavat muita autoja vastaan kotona järjestettävissä mestaruuskisoissa.
- Tämä 564-osainen rakennussarja on hauska rakennushaaste kahdeksan vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Se innostaa keksimään jännittävää toimintaa Jaguar-kilpa-autoilla niin yksin kuin ystävienkin kanssa.
- Molemmat lelukilpa-autot ovat sopivan kokoisia leikkeihin kotona ja matkoilla. Jaguar I-PACE eTROPHY -auto on 6 cm korkea, 16 cm pitkä ja 6 cm leveä.
- Tähän leikkisettiin ei tarvita paristoja – voimaksi riittää lapsen mielikuvitus, joten auton ei tarvitse pysähtyä varikolle!
- Olitpa kokenut LEGO® rakentaja tai ensikertalainen, tämä automallisarja on sisältää yksinkertaiset, selkeät ohjeet, joiden avulla autojen rakentaminen palikoista sujuu vaivatta.
- Keräiltävien LEGO® Speed Champions mallisarjojen parissa kisafanit pääsevät rakentamaan suosikkiautojensa pienoismalleja ja uppoutumaan kisadraaman siivittämiin leikkeihin.
- LEGO® rakennuspalikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistamme, että ne ovat aina tasalaatuisia, yhteensopivia ja että ne kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
- LEGO® palikoita ja osia on testattu väsymättä, ja ne täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Speed Champions
LEGO ikäsuositus 8+
Hinta 39,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:SPEED CHAMPIONS 76898 FORMULA E PANASONIC JAGUAR
Arvostelusi