SPEED CHAMPIONS 76897 AUDI SPORT QUATTRO S1

Omista legendaarinen LEGO® 1985 Audi Sport Quattro S1, joka kuuluu eittämättä kilpa-autoilun historiaan
Tämä 1980-luvun klassikko-Audiin perustuva lelupienoismalli sopii kisafanien rakennettavaksi, näytteille asetettavaksi ja vauhdikkaisiin kisaleikkeihin.
Ei varastossa
SKU
5702016618334
21,50 €
Jyväskylä
ei saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla
Vain myymälästä

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen (max. 35kg)
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna (max. 55kg)
9,90e/tilaus
LEGO® Speed Champions 76897 1985 Audi Sport quattro S1

Ikäsuositus: 7+

Osien lukumäärä: 250

Kuuluisasta 1985 Audi Sport Quattro S1:stä on nyt julkaistu ensimmäinen rakennettava pienoismalli. Tällä edukseen erottuvalla, supertehokkaalla ralliautolla riittää faneja. Hyppää klassikon kuljettajanistuimelle ja valmistaudu kisaamaan asfaltti- tai sorateillä. Riittävätkö taitosi voittoon?

1985 Audi Sport Quattro S1 (76897) kuului ralliautoilun B-ryhmän kuninkaisiin. Nyt kisafanit voivat rakentaa itselleen tämän suosikkiauton pienoismallin LEGO® rakennuspalikoista. Juhlista quattron 35-vuotispäivää hankkimalla itsellesi tämä ralli-ikonin pienoismalli. Uudestisyntynyt ralliautojen klassikko! Tämä kuuluisan 1985 Audi Sport quattro S1 -kilpa-auton pienoismalli kuvastaa nerokkaasti alkuperäistä kuuluisine keltavalkoisine tunnusväreineen, etumoottoreineen, suurine puskureineen ja isoine takasiipineen. Tähän auton pienoismallin rakennussarjaan kuuluu myös minihahmo Audi Sport quattron kisa-asussa. Hyppää Audi-leluauton rattiin ja tee lähtemätön vaikutus – jää historiaan kuten pienoismallin esikuva! Draamaa kilparadalla LEGO® Speed Champions rakennussarjat on tarkoitettu kaikenikäisille autofaneille. Voit rakentaa kilpa-autoleluja suosikkimalleistasi ja leikkiä jänniä hetkiä radalla. Nämä tammikuun 2020 uudet pienoismallit ovat entistä realistisempia ja 25 % suurempia kuin ennen.

"
- Loistavan yksityiskohtainen keräiltävä malliautosarja sisältää 1985 Audi Sport Quattro S1:n LEGO® pienoismallin ja yhden kuljettajan minihahmon. Täydellinen LEGO® lahja tämän klassikkoauton innokkaalle fanikansalle.
- Rakennettava 1985 Audi Sport quattro S1 -leluauto perustuu alkuperäiseen malliin. Setti sisältää myös aitoon Audin kisa-asuun sonnustautuneen keräiltävän minihahmon. Tämä lelusetti valloittaa lapset ja kannustaa mielikuvituksellisiin kisaleikkeihin.
- 1985 Audi Sport quattro S1:n fanit ovat innoissaan päästessään rakentamaan pienoismallia LEGO® rakennuspalikoista. Mallin voi asettaa ylpeydellä näytteille tai testata sen tehoja kisaamalla sillä muita autoja vastaan.
- Tämä 250-osainen rakennussarja on suunnattu kahdeksan vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Se on upea lahja tämän kuuluisan auton intohimoisille faneille ja kaikille kilpa-autoleikkien ystäville.
- LEGO® Speed Champions autot ovat nyt 25 % suurempia ja entistä realistisempia. 1985 Audi Sport quattro S1 -ralliauto on 6 cm korkea, 16 cm pitkä ja 7 cm leveä. Se on sopivan kompakti otettavaksi mukaan matkoille.
- Tähän lelusettiin ei tarvita paristoja! Se on valmis leikkeihin heti, kun se on rakennettu. Tämä autolelu saa virtansa suoraan lasten mielikuvituksesta.
- Älä murehdi sitä, kuinka kaikki tämän lasten rakennussetin sisältämät osat pitää kiinnittää. Mukana on selkeät ohjeet, joten hauskat leikit pääsevät alkamaan mahdollisimman pian.
- LEGO® Speed Champions rakennussarjojen parissa autofanit pääsevät rakentamaan pienoismalleja suosikkiautoistaan ja uppoutua kilparadan tapahtumarikkaisiin leikkeihin.
- LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit yli 60 vuoden ajan, mikä takaa, että ne ovat aina tasalaatuisia, yhteensopivia ja että ne kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
- LEGO® palikoita ja osia on testattu väsymättä, ja ne täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Speed Champions
LEGO ikäsuositus 7+
Hinta 21,50 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:SPEED CHAMPIONS 76897 AUDI SPORT QUATTRO S1
Arvostelusi