RAUTA PLUS 25G 150 KPL

Täydentää raudan ja foolihapon päivittäistä saantia.
Varastossa
SKU
6410530035306
10,50 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-49,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Rauta Plus 25 mg on vatsalle hellävarainen rautaa, foolihappoa ja C-vitamiinia sisältävä yhdistelmävalmiste. Mieto rauta-foolihappolisä soveltuu täydentämään päivittäistä raudan ja foolihapon saantia erityisesti naisille, joilla on runsaat kuukautiset, raskautta suunnitteleville naisille, odottaville ja imettäville äideille sekä kasvissyöjille ja vegaaneille. Rauta Plus 25 mg -tabletit sisältävät rauta(II)bisglysinaattia, joka on vatsaystävällinen, hyvin imeytyvä ja elimistön helposti hyödynnettävissä oleva raudan muoto. C-vitamiini edistää raudan imeytymistä.

Elimistö käyttää rautaa punasolujen ja hemoglobiinin muodostukseen. Sen lisäksi osa raudasta on ferritiiniin eli raudan varastoproteiiniin sitoutunutta varastorautaa. Vetämätön olo, aiempaa herkempi hengästyminen ja kasvojen kalpeus saattavat olla merkkejä veren matalasta hemoglobiinista ja huvenneista rautavarastoista. Naisilla runsaat kuukautiset ja raskaus lisäävät raudan tarvetta ja kuluttavat kehon rautavarastoja. Myös raudan imeytymishäiriö lisää raudan tarvetta. Jos raudan saanti ruoasta on vähäistä, hemoglobiini pysyy jatkuvasti matalana ja rautalisä voi olla tarpeen.

B-ryhmän vitamiineihin kuuluvaa folaattia eli foolihappoa tarvitaan muun muassa veren muodostamiseen ja solujen jakautumiseen. Sillä on tärkeä rooli myös sikiön solujen jakautumiseen ja kehittymiseen. Sen vuoksi foolihappolisän käyttöä suositellaankin kaikille raskautta suunnitteleville riittävän foolihapon saannin varmistamiseksi ennen raskautta ja raskauden ensimmäisillä viikoilla. Tarvittaessa foolihappolisän käyttöä jatketaan koko raskauden ajan.

Rauta edistää normaalia punasolujen ja hemoglobiinin muodostumista sekä hapen kuljetusta kehossa. Lisäksi se auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Foolihappo edistää raskauden aikaista kudosten kasvua.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Käyttö: Täydentää päivittäistä raudan ja foolihapon saantia. Sopii naisille, joilla on runsaat kuukautiset, raskautta suunnitteleville naisille, odottaville ja imettäville äideille sekä kasvissyöjille ja vegaaneille.

Annostus: Aikuisille 1 tabletti päivässä niellään veden kanssa. Tabletti otetaan tyhjään vatsaan tai aterian yhteydessä. Vältä samaan aikaan maitoa, kahvia, teetä ja täysjyväviljavalmisteita, jotka vähentävät raudan imeytymistä.

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:
rautaa (Fe2+) 25 mg
foolihappoa 400 μg
C-vitamiinia 50 mg

Ainesosat
Täyteaine (selluloosa), rauta(II)bisglysinaatti, L-askorbiinihappo, pintakäsittelyaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, polyvinyylialkoholi, polyetyleeniglykoli, talkki), paakkuuntumisenestoaine (piioksidi), värit (titaanidioksidi, rautaoksidit), pteroryylimonoglutamiinihappo.

Pakkauskoko: 150 tablettia

Valmistusmaa Suomi

Lisätietoja
Brändi Vitabalans
Hinta 10,50 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:RAUTA PLUS 25G 150 KPL
Arvostelusi