PETZL SWIFT RL LED OTSAVALO MUSTA 550 LM. USB LADATTAVA, REAKTI

Varastossa
SKU
3342540828506
99,00 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Ladattava, pienikokoinen ja kevyt Petzl PERFORMANCE-sarjan LED-otsavalaisin. Suosituskykyisin pienikokoinen Petzl. Automaattisesti säätyvä monikeilainen valo. Silmille miellyttävä ja tasainen valokeila. Suunniteltu aktiiviselle ja vaativalle käyttäjälle monipuoliseen käyttöön, mukaan lukien pyöräily ja juoksu.  
 
Yksi painike jolla hoituvat kaikki toiminnot. REACTIVE LIGHTING -valaisuteknologia reagoi ympäristöön ja muuttaa valokentän muotoa sekä voimakkuutta ilman tarvetta koskea valaisimeen. Valaisin tarjoaa aina oikean määrän valoa oikeaan paikkaan, maksimoi tehokkaan toimimisen molemmat kädet vapaina ja älykkään energiankäytön ansiosta todellinen paloaika on hyvin pitkä. Ahkerassa käytössä säästää hankintahintansa nopeasti takaisin säästyneinä käyttökuluina.  
 
Tekniset tiedot:  
USB-B ladattava li-ion akku 2350 mAh. Latausaika tyhjästä täyteen 6 h. 
Suorituskyky Standard Lighting normaalivalaistustilassa (=laskeva valonvoimakkuus): Maksimivalovirta 550 lumenia. Maksimi valonkantama 110 m. Maksimipaloaika 100 h.  
Suosituskyky reaktiivisessa tilassa: Maksimivalovirta 900 lumenia. Maksimi valonkantama 150 m. Maksimipaloaika 10-50 h.  
 
Akun varaustilan 5-portainen näyttö. Vesitiiviys IPX4 (roiskevesitiivis). Erinomaisen istuvuuden ja ergonomian tarjoava kaksiosainen otsapanta, joka on helppo säätää. Kokonaispaino 100 g. CE. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu: Valaisin 5 vuotta, akku 2 vuotta tai 300 latauskertaa. Toimitus ekologisessa pakkauksessa. 

Lisätietoja
Brändi Petzl
Hinta 99,00 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:PETZL SWIFT RL LED OTSAVALO MUSTA 550 LM. USB LADATTAVA, REAKTI
Arvostelusi