NINJAGO 71712 KEISARIN HULLUUDEN TEMPPELI

Upea temppelimalli ja kuusi minihahmoa NINJAGO®-toimintaan!
NINJAGO®-fanit ihastuvat tähän yksityiskohtaiseen, interaktiiviseen ninjatemppeliin ja kuuteen minihahmoon. Setti vie suoraan Prime Empiren jännittäviin taisteluleikkeihin.
Varastossa
SKU
5702016616989
89,00 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.
LEGO® NINJAGO® 71712 Keisarin Hulluuden temppeli

Ikäsuositus: 9+

Osien lukumäärä: 810

Liity Digi-Jayn, Lloydin ja Colen tiimiin, kun he kohtaavat Unagamin vaarallisessa temppelissä Prime Empiren lopputaistelussa. Kiipeä varoen petolliseen torniin, yritä välttää ansoja ja koita livahtaa Sushimin ohi. Käytä ylhäällä kaikkia kolmea avain-Tanaa ja avaa lopullinen portaali Unagamin salaiseen kammioon. Ninjojen on kukistettava hänet suorittaakseen tehtävänsä!

Upea LEGO® NINJAGO® ninjatemppeli ja kuusi minihahmoa, kuten NINJAGO® digi-Jay ja digi-Cole sekä Prime Empiren ilkeä hallitsija Unagami. Tämä temppelilelu ja ninjaminihahmot saattavat seikkailunjanoiset lapset loputtomiin hauskoihin leikkihetkiin ja tv-sarjasta tuttuun jännittävään lopputaisteluun. Paras temppeliaiheinen leikkisetti LEGO® NINJAGO® temppeli järjestää paljon puuhaa ja jännitystä mielikuvitusrikkaille lapsille. Tehtävänä on juonitella tie huipulle. Lasten on välteltävä ansoja ja käytettävä avain-Tanoja päästääkseen pelottavan Sushimin ohi tämän sushikeittiössä. Sen jälkeen on osattava avata portti Unagamin valtaistuimen luo. Haastavia ja hauskoja rakennussettejä LEGO® NINJAGO® rakennussetit sopivat erinomaisesti lahjaksi lapsille. Lapset voivat paeta fantasiamaailmaan, josta ei toimintaa puutu ja jossa he voivat taistella ninjasankariensa kanssa pahuuden voimia vastaan. NINJAGO®-fanit ovat innoissaan, kun he leikkivät toimintaleluilla, kuten ninjatemppeleillä, rakennettavilla leluilla, autoilla ja lohikäärmeillä.

"
- Upea LEGO® NINJAGO® temppeliaiheinen leikkisetti, jossa on jännittäviä ansoja ja ominaisuuksia sekä kuusi Prime Empiresta tuttua minihahmoa. Setti sopii erinomaisesti lahjaksi lapsille, jotka leikkivät mielellään roolileikkitarinoita ninjasankaritiimin kanssa.
- Tässä rakennussetissä on NINJAGO®-temppeli ja kuusi minihahmoa: NINJAGO® digi-Jay, Lloyd ja Cole sekä pahikset Unagami, Punainen Visiiri ja Sushimi. Lapsista on hauska käyttää luovuuttaan ja leikkiä taisteluita.
- Tämä upean yksityiskohtainen temppelimalli vie lapset tuntikausiksi hauskoihin leikkeihin. Tehtävänä on välttää ansoja ja pelottavaa Sushimia, jonka jälkeen on aika käyttää kolmea avain-Tanaa ja päästä huipulla olevalle Unagamin valtaistuimelle.
- Tämä 810-osainen temppelimalli on palkitseva rakennuslelu yhdeksän vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Se sopii myös hyvin syntymäpäivä-, joulu- tai LEGO® yllätyslahjaksi.
- Tämä tammikuun 2020 uusi seikkailulelu on juuri sopivan kokoinen leikkeihin kotona tai asetettavaksi näytteille oman huoneen hyllylle. Keisarin temppeli on 38 cm korkea, 22 cm leveä ja 28 cm pitkä.
- Tässä ninjaleikkisetissä ei tarvita paristoja – rakennettu malli on heti valmis omatoimisiin leikkeihin tai hauskoihin hetkiin ystävien kanssa. Näiden seikkailulelujen parissa toimintaleikkejä ei tarvitse keskeyttää.
- Tämä ninjaleikkisetti on kiinnostava rakennustehtävä lapsille. Apuna ovat selkeät ohjeet, joiden avulla lapset osaavat rakentaa tämän hienon toimintalelun palikoista.
- LEGO® NINJAGO® mallien rakennussarjat ruokkivat lasten luovuutta ja avaavat oven seikkailujen jännittävään maailmaan. Siellä lapset pääsevät yhdistämään voimansa suosikkininjasankareidensa kanssa loputtomissa taisteluleikeissä ja hauskoissa seikkailuissa.
- Tässä rakennuslelussa käytetyt LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit yli 60 vuoden ajan. Se takaa, että ne ovat aina tasalaatuisia, yhteensopivia ja että ne kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta. Unagamikaan ei saa tuhottua niitä!
- Tässä toimintalelussa käytettyjä LEGO® palikoita on testattu väsymättä, ja ne täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit. Voit olla varma lelun turvallisuudesta, kun valitset lapsellesi lahjaksi LEGO® tuotteen."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® NINJAGO®
LEGO ikäsuositus 9+
Hinta 89,00 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:NINJAGO 71712 KEISARIN HULLUUDEN TEMPPELI
Arvostelusi