NINJAGO 71710 NINJOJEN VIRITYSAUTO

Upea ninjaleluauto ja neljä minihahmoa NINJAGO®-toimintaan!
Lapsista on hauska rakentaa tämä upea Ninjojen viritysauto ja leikkiä tarinoita, joissa NINJAGO® Kai ja Scott taistelevat pahoja Punaisia Visiirejä vastaan Prime Empiressa.
Varastossa
SKU
5702016616965
44,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.
LEGO® NINJAGO® 71710 Ninjojen Viritysauto

Ikäsuositus: 8+

Osien lukumäärä: 419

Kaahaa Prime Empiren vaarallisten maastojen halki tällä Ninjojen viritysautolla! Muunna se sitten lentäväksi ja syöksy ilmaan! Scott on kehittänyt tämän hulppean, raskaasti panssaroidun ajoneuvon. Hän taistelee sillä yhdessä Digi-Kain kanssa pahoja Punaisia Visiirejä vastaan. Liity tiimiin ja taistele arvokkaasta avain-Tanasta yrittäessäsi paeta Prime Empirestä.

Ninja-autojen fanit innostuvat tästä LEGO® NINJAGO® Ninjojen viritysauton (71710) rakennussarjasta ja neljästä minihahmosta. Auton voi muuntaa myös lentäväksi leluksi. Lapset pääsevät leikkimään sankariaan NINJAGO® digi-Kaita ja tutustumaan ninjojen periaatteisiin itseluottamuksesta ja muiden auttamisesta. Parhaat leluautot lapsille Pakkaus sisältää neljä rakennettavaa hahmoa: NINJAGO® digi-Kain, Scottin ja kaksi pahaa Punaista Visiiriä. Heidän seurassaan lapset pääsevät sukeltamaan Prime Empire -videopelin maailmaan ja avain-Tana-taisteluleikkeihin. Tämä ninja-auton ja lentävän lelun yhdistelmä saa lasten mielikuvituksen täyteen vauhtiin. Se innostaa omatoimisiin leikkeihin ja loputtomiin hauskoihin hetkiin ystävien kanssa. Täydellinen LEGO® lahja LEGO® NINJAGO® rakennussetit vievät lapset seikkailujen mystiseen maailmaan, jossa he voivat yhdistää voimansa ninjasankareidensa kanssa ja taistella pahuuden voimia vastaan. NINJAGO®-fanit ovat innoissaan leikkiessään näillä upeilla toimintaleluilla, joihin kuuluu kiitureita, NINJAGO®-autoja, lohikäärmeitä, temppeleitä ja rakennettavia hahmoja.

"
- Mahtava LEGO® NINJAGO® Ninjojen viritysauto, joka muuttuu lentäväksi autoleluksi. Setti on erinomainen syntymäpäivälahja lapsille, jotka rakastavat NINJAGO®-autojen rakentamista ja omien tarinoiden leikkimistä minikokoisten ninjasankareiden kanssa.
- Tässä rakennussetissä on Ninjojen viritysauto ja neljä minihahmoa: NINJAGO® digi-Kai, Scott ja kaksi Punaista Visiiriä. Lapset pakenevat tällä kiiturilla innolla arjesta leikkimään taistelukohtauksia avain-Tanan herruudesta.
- Tämä mahtava lasten leluauto tarjoaa rakentajille valtavasti vaihtoehtoja, sillä Ninjojen viritysautoon voi lisätä siivet, jolloin se muuttuu lentokoneeksi. Neljällä rakennettavalla hahmolla on uudet taulut, joissa näkyy heidän jäljellä olevat elämänsä.
- Tämä 419-osainen ninjaleikkisetti on palkitseva rakennelma kahdeksan vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Se on hieno syntymäpäivälahja lapsille. Leikkisetti on tammikuun 2020 uutuus, joka takaa pikku ninjoille loputtomasti kisahenkisiä leikkejä. Sen parissa viihtyy tuntikausia.
- LEGO® NINJAGO® vauhtiauto sopii hyvin leikkeihin kotona tai sujautettavaksi laukkuun matkaleikkejä varten. Ninjojen viritysauto on 6 cm korkea, 33 cm pitkä ja 11 cm leveä.
- Tässä kisahenkisessä lelusetissä ei tarvita paristoja – rakennettu malli on valmis jännittäviin fantasialeikkeihin NINJAGO®-maailmassa, joten ajoneuvoja ei tarvitse koskaan pysähtyä tankkaamaan.
- Tämä on täydellinen LEGO® lahja nuorelle rakentajalle. Palikoiden ja rakennettavien hahmojen mukana on selkeät ohjeet, joiden avulla LEGO® vauhtiauto on nopeasti valmis toimintaan.
- LEGO® NINJAGO® rakennuslelut ruokkivat lasten luovuutta ja auttavat heitä pakenemaan seikkailujen jännittävään maailmaan. Siellä lapset yhdistävät voimansa suosikkininjasankareidensa kanssa loputtomissa seikkailuissa ja taisteluissa pahuuden voimia vastaan.
- Tässä leluautossa käytetyt LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit yli 60 vuoden ajan. Se takaa, että ne ovat aina tasalaatuisia, yhteensopivia ja että ne kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
- Tässä vauhtiautossa käytettyjä LEGO® palikoita on testattu väsymättä, ja ne täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit. Voit olla varma lelun turvallisuudesta, kun valitset lapsellesi lahjaksi LEGO® lelun."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® NINJAGO®
LEGO ikäsuositus 8+
Hinta 44,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:NINJAGO 71710 NINJOJEN VIRITYSAUTO
Arvostelusi