NINJAGO 71709 JAYN JA LLOYDIN VAUHTIPELIT

Leikkisetti NINJAGO®-sankareiden digi-Jayn ja digi-Lloydin faneille!
Anna lapsille hauska setti, joka vie suoraan jännittävään leikkikisaan digi-Jayn kiiturin, digi-Lloydin ninjapyörän ja pahan Hausnerin ja hänen leijulautansa parissa.
Varastossa
SKU
5702016616958
29,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.
LEGO® NINJAGO® 71709 Jayn ja Lloydin Vauhtipelit

Ikäsuositus: 7+

Osien lukumäärä: 322

Kuka voittaa Prime Empiren -peliin sisältyvän Speedway Five-Billion -kisan ja saa haltuunsa arvostetun avain-Tanan? Yhdistä voimasi Digi-Jayn ja Digi-Lloydin kanssa konnamaista Hausner-rottaoliota vastaan. Kun Hausnerin leijulauta on perässäsi, kiidä karkuun Digi-Jayn kiiturilla tai Digi-Lloydin kilpapyörällä. Rottalauma on aivan kannoillasi! Voittaako ninjasankarisi tämän selviytymiskamppailun?

LEGO® NINJAGO® faneista on hauska rakentaa nämä Jayn ja Lloydin Vauhtipelit (71709) ja kisata niillä. Setissä on upea rakennettava lelupyörä ja -lentokone omatoimisiin leikkeihin tai hauskoihin hetkiin ystävien kanssa! Lapset pääsevät suoraan mukaansatempaavaan maailmaan lelulentokonekiiturissa olevan digi-Jay-minihahmon ja ninjapyöränsä selässä olevan digi-Lloydin kanssa. Nyt kisataan pahaa Hausneria vastaan! Hauskuuden uusi ulottuvuus! Interaktiiviset Instructions PLUS -ohjeet auttavat rakentamaan leikkeihin tämän lentokoneen ja moottoripyörän entistäkin hauskemmalla tavalla. Zoomaus- ja kiertotyökaluja sisältävät ohjeet ovat saatavilla ilmaisessa LEGO® Life sovelluksessa. Niiden avulla lapset oppivat rakentamaan omatoimisesti. Täydellinen opas tähän rakennusprojektiin. Täydellinen synttärilahja lapsille LEGO® NINJAGO® leikkisetit vievät lapset suoraan mystiseen maailmaan, jossa mielikuvitus saa siivet alleen. Nyt yhdistetään voimat urheiden ninjasankareiden kanssa, jotka taistelevat pahuuden voimia vastaan. Lapsilla on hauskaa tuntikausien ajan leikkiessään näillä upeilla leluilla, joihin kuuluu mm. robottileluja, moottoripyöriä, suihkareita, lohikäärmeitä ja temppeleitä.

"
- Jayn ja Lloydin Vauhtipelit on huikea LEGO® NINJAGO® leikkisetti. Tämä rakennussarja sopii hyvin lapsille, jotka rakastavat seikkailuleluja ja jännittävien taisteluiden leikkimistä ninjatoimintahahmoilla.
- Tämä leikkisetti sisältää digi-Jayn lelulentokoneineen, digi-Lloyd leluninjapyörineen, Hausner leijulautoineen sekä avain-Tana. Lapsista on hauska leikkiä Prime Empiresta tuttua Speedway Five-Billion -kisaa.
- Tässä tammikuun 2020 uudessa, upeassa leikkisetissä on kolme minihahmoa, jotka taistelevat Prime Empire -videopelissä. Kaikilla minihahmoilla on hienot Prime Controller -aseet ja taulut, jotka näyttävät jäljellä olevat elämät.
- Nämä 322-osaiset rakennuslelut ovat hauskoja rakennuskokemuksia seitsemän vuotta täyttäneille pojille ja tytöille ja sopivat hyvin syntymäpäivälahjaksi. Leikkisetti innostaa mielikuvitusleikkeihin, ja lapset voivat uppoutua myös roolileikkeihin ystäviensä kanssa.
- LEGO® NINJAGO® seikkailulelut ovat juuri sopivan kokoisia leikkeihin kotona tai otettavaksi mukaan matkalle. Lelupyörä on 6 cm korkea, 28 cm pitkä ja 5 cm leveä.
- Tähän ninjaleikkisettiin ei tarvita paristoja – se on valmis leikkeihin heti, kun pakkaus on avattu. Nämä ninja-ajoneuvot saavat virtansa lasten mielikuvituksesta, joten kisat ja taistelut voivat jatkua loputtomiin.
- Tämä on täydellinen ninjaleikkisetti pienelle LEGO® rakentajalle. Palikoiden ja rakennettavien hahmojen mukana on selkeät ohjeet. Lapset voivat hyödyntää myös digitaalisia, interaktiivisia Instructions PLUS -ohjeita, jotka löytyvät ilmaisesta LEGO® Life sovelluksesta.
- Keräiltävät LEGO® NINJAGO® rakennuslelut vievät lapset suoraan jännittävään fantasiatoiminnan maailmaan. Nyt leikitään suosikkininjojen kanssa ja taistellaan pahuuden voimia vastaan. Nämä lelut saavat lapset keskittymään.
- LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit vuodesta 1958, mikä takaa, että ne ovat aina tasalaatuisia, yhteensopivia ja että ne kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
- LEGO® palikoita ja osia on testattu väsymättä, ja ne täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit, niin Maassa kuin NINJAGO®-maailmassakin!"

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® NINJAGO®
LEGO ikäsuositus 7+
Hinta 29,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:NINJAGO 71709 JAYN JA LLOYDIN VAUHTIPELIT
Arvostelusi