LUMENE KLASSIKKO LAHJAPAKKAUS 200 ML

LUMENE KLASSIKKO LAHJAPAKKAUS 200 ML

SKU 6412600816785
Lumene Klassikko -lahjapakkauksen puhdistusgeeli ja päivävoide saavat ihon näyttämään kauniilta ja hyvinvoivalta. Ne sisältävät pohjoista tupasvillaa ja puhdasta pohjoista lähdevettä.

Kuvaus / LUMENE KLASSIKKO LAHJAPAKKAUS 200 ML

Lumene Klassikko -lahjapakkauksen puhdistusgeeli ja päivävoide saavat ihon näyttämään kauniilta ja hyvinvoivalta. Ne sisältävät pohjoista tupasvillaa ja puhdasta pohjoista lähdevettä.

 

Pakkaus sisältää:

Syväpuhdistava puhdistusgeeli 150 ml: Tehokkaasti ja hellävaraisesti puhdistava, pohjoista tupasvillaa ja puhdasta pohjoista lähdevettä sisältävä puhdistusgeeli poistaa epäpuhtaudet ja liiallisen rasvaisuuden jättäen ihon raikkaan ja hyvinvoivan näköiseksi. Sopii kasvo- ja silmämeikin puhdistukseen.

Kosteuttava päivävoide 50 ml: Kaikille ihotyypeille tarkoitettu päivävoide kosteuttaa ihanteellisesti, imeytyy nopeasti ja jättää ihon raikkaan ja hyvinvoivan näköiseksi. Ainutlaatuinen yhdistelmä, joka sisältää pohjoista tupasvillaa ja puhdasta pohjoista lähdevettä, kosteuttaa, suojaa ja ravitsee ihoa saaden sen näyttämään kauniilta ja hyvinvoivalta.

 

 

 

 

Puhdistusgeeli: Aqua (Water), Dicaprylyl Carbonate, Betaine, Decyl Oleate, Glycerin, Propanediol, Arachidyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Eriophorum Spissum (Nordic Cottongrass) Flower/Stem Extract, Phenoxyethanol, Arachidyl Glucoside, Dimethicone, Cetearyl Glucoside, Sodium Polyacrylate, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Peg-8, Tocopherol, Potassium Sorbate, Ascorbyl Palmitate, Sorbic Acid, Ascorbic Acid, Citric Acid, Benzyl Salicylate, Citronellol, Limonene, Parfum (Fragrance).


Päivävoide: Aqua (Water), Dicaprylyl Carbonate, Betaine, Decyl Oleate, Glycerin, Propanediol, Arachidyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Eriophorum Spissum (Nordic Cottongrass) Flower/Stem Extract, Phenoxyethanol, Arachidyl Glucoside, Dimethicone, Cetearyl Glucoside, Sodium Polyacrylate, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Peg-8, Tocopherol, Potassium Sorbate, Ascorbyl Palmitate, Sorbic Acid, Ascorbic Acid, Citric Acid, Benzyl Salicylate, Citronellol, Limonene, Parfum (Fragrance).

Lisätietoja

Brändi Lumene
Hinta 6,90 €
Kirjoita arvostelu
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat lisätä tuotearvioita. Kirjaudu sisään tai luo tili