HIDDEN JB SUKELLUSVENE

Syvän meren digitaalisessa maailmassa lapset pääsevät kummitusjahtiin joko omatoimisesti tai yhdessä
Tämän lisättyä todellisuutta sisältävän LEGO® Hidden Side setin parissa lasten fyysinen leikki sisältää myös digitaalisen ulottuvuuden. Setti sisältää upean sukellusveneen ja kolme minihahmoa.
Varastossa
SKU
5702016616149
19,95 €
Jyväskylä
ei saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla
Vain myymälästä

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.
LEGO® Hidden Side™ 70433 J.B.:n sukellusvene

Ikäsuositus: 7+

Osien lukumäärä: 224

Sukella Hidden Side -maailmaan ja huikeaan yhden tai usean pelaajan lisätyn todellisuuden (AR) kokemukseen! Settiin sisältyvät J.B.:n sukellusvene Sielujen lahdessa, minihahmot Parker, Vaughn Geist ja Pahan patsas sekä haihahmo. Asenna ilmainen Hidden Side AR -sovellus, ja paljasta digitaalinen kummitusmaailma skannaamalla malli älylaitteellasi. Metsästä haamuja, löydä vihjeitä ja voita kummituspomo Kreatoru!

Tervetuloa Hidden Sideen, jossa fyysinen ja digitaalinen maailma sulautuvat yhteen. Tässä LEGO® Hidden Side J.B.:n sukellusvene (70433) lelusetissä on rakennettava sukellusvene ja merenpohja, joita käytetään upouudella sovellustekniikalla. Setin parissa pääset mukaan uskomattomaan yhden tai usean pelaajan lisättyä todellisuutta (AR) sisältävään leikkikokemukseen! Huikea interaktiivinen rakennuslelu J.B.:n sukellusvene -lelusetistä paljastuu vedenalainen digitaalinen kummitusmaailma, kun mallia katsotaan älylaitteella, johon on asennettu LEGO Hidden Side AR-sovellus. Lapset voivat tutkia ympäristöä, jahdata kummituksia, ratkaista mysteereitä ja taistella kummituspomo Kreatorua vastaan. Lapset voivat uppoutua luovaan leikkiin Parkerin, Vaughn Geistin ja Pahan patsas -minihahmojen sekä haihahmon parissa. Alati muuttuva LEGO Hidden Side kokemus LEGO Hidden Side lelusetit ovat ensimmäisiä LEGO malleja, joita voi käyttää täysin interaktiivisissa lisätyn todellisuuden leikeissä. Tätä todellisuuksia yhdistelevää leikkikokemusta parannetaan jatkuvasti uudella sisällöllä, uusilla kummituksilla ja erikoistapahtumilla. Asenna ilmainen Hidden Side AR-sovellus tuettuihin älypuhelimiin ja tabletteihin ja herätä tämä malli eloon skannaamalla se!

"
- Tämän Sielujen lahteen sijoittuvan LEGO® Hidden Side J.B.:n sukellusvene lelusetin avulla lapset voivat yhdistää fyysiset ja digitaaliset leikit hämmästyttäväksi yhden tai usean pelaajan lisättyä todellisuutta (AR) sisältäväksi leikkikokemukseksi.
- Mitä pakkaus sisältää? Tämä lisättyä todellisuutta (AR) sisältävä LEGO® lelusetti sisältää digitaalisesti interaktiivisen Hidden Side -sukellusvenelelun sekä Parkerin, Vaughn Geistin ja Pahan patsaan minihahmot ja haihahmon.
- J.B.:n sukellusvene on rakennettava malli, jonka takaa paljastuu kummitteleva vedenalainen digitaalimaailma, kun mallia katsotaan LEGO® Hidden Side AR-sovelluksella varustetulla älylaitteella. Lapset voivat ratkaista mysteerejä, etsiä jänniä esineitä ja taistella kummituksia vastaan!
- Tämä LEGO® Hidden Side J.B.:n sukellusvene lelusetti on erinomainen joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja LEGO faneille ja 7 vuotta täyttäneille lapsille, jotka pitävät luovista ja digitaalisista leikeistä!
- Rakennettuna tämä LEGO® Hidden Side J.B.:n sukellusvene (70433) on 21 cm korkea, 19 cm pitkä ja 10 cm leveä.
- Rakennuslelu, johon ei tarvita paristoja. Hidden Side AR -sovellus on yhteensopiva tuettujen iOS- ja Android-laitteiden kanssa. Tarkista yhteensopivuus osoitteessa www.LEGO.com/devicecheck. Lasten on pyydettävä vanhemmilta lupa ennen internetin käyttämistä.
- Tämä lisättyä todellisuutta (AR) sisältävä LEGO® Hidden Side rakennussarja sisältää selkeät rakennusohjeet, jotka ovat saatavilla myös verkossa. Revi auki palikkapussit ja paljasta Newburyn Sielujen lahden kätketty puoli!
- LEGO® Hidden Siden maailma sijoittuu Newburyn kuvitteelliseen kaupunkiin, jossa kummitukset vainoavat ihmisiä ja rakennuksia. Lisätyn todellisuuden leikkikokemusta kehitetään jatkuvasti uudella sisällöllä, uusilla kummituksilla ja tapahtumilla.
- LEGO® Hidden Side lelusetit täyttävät alan tiukimmat standardit ja kriteerit. Näin varmistamme, että LEGO® palikat ja osat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
- The LEGO Group testaa LEGO® Hidden Side palikat ja osat perusteellisissa testeissä. Näin varmistamme, että kaikki lelusetit täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Hidden Side™
LEGO ikäsuositus 7+
Hinta 19,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:HIDDEN JB SUKELLUSVENE
Arvostelusi