LEGO FRIENDS 41421 NORSUVAUVAN PELASTUSOPERAATIO VIIDAKOSSA

Norsuseikkailu vie lapset tuntikausiksi hauskoihin pelastusleikkeihin
Tutustuta lapset villiin luontoon ja tutkimusretkiin tämän huikean viidakkoaiheisen lelusetin avulla. LEGO® Friends tukee ylpeänä National Geographicin tutkijoiden työtä.
Varastossa
SKU
5702016619065
19,95 €
Jyväskylä
ei saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.
LEGO® Friends 41421 Norsuvauvan pelastusoperaatio viidakossa

Ikäsuositus: 6+

Osien lukumäärä: 203

Valmistaudu kilpajuoksuun kelloa vastaan. Stephanie on löytänyt norsuvauvan, joka on juuttunut tahmeaan mutaan. Se alkaa vajota – ja mikä pahinta, jättiläismäinen pelottava hämähäkki kiipeää sitä kohti. Nyt on pidettävä kiirettä! Mieti yhdessä Stephanien ja Emman kanssa, miten saatte norsuvauvan irti mudasta auton avulla. Norsuvauvaa on hoidettava erityisen hyvin tämän koettelemuksen jälkeen. Syötä sitä tuttipullolla, nosta se auton lavalle ja vie se Pelastusoperaation viidakkotukikohtaan.

Lapset voivat leikkiä sankaria kiiruhtaessaan pelastamaan norsuvauvaa suosta! Norsuvauvan pelastusoperaatio viidakossa (41421) sisältää paljon yksityiskohtia, jotka tukevat mielikuvitusleikkejä. Lapset pääsevät mukaan LEGO® Friends tyttöjen tiimiin ja saavat uppoutua tuntikausiksi seikkailuleikkeihin. LEGO Friends tukee ylpeänä National Geographicin tutkijoiden työtä. Nokka toimintaa kohti Ajoneuvoja rakastavista lapsista on hauska suunnata seikkailuun hienolla leluautolla. Sen lapiolla voi kaivaa liejua, ja eläimen saa pelastettua suosta auton koukulla. Upean leluperäkärryn voi kiinnittää violetin leluauton perään, ja kuljettaa norsuvauvan turvaan. Upea joululahja vauhdikkaista roolileikeistä innostuville lapsille. Eläinten pelastusoperaatioihin liittyvät LEGO Friends lelusetit avartavat lasten mieltä, kun he uppoutuvat luoviin toimintaleikkeihin. Huipputeknistä rakennusapua Instructions PLUS -ohjeet löytyvät ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta. Nämä digitaaliset, interaktiiviset ohjeet sisältävät zoomaus- ja kiertotyökaluja, jotka auttavat lapsia rakentamaan. Se on supersiisti tapa rakentaa!


- LEGO® Friends tukee ylpeänä National Geographicin tutkijoiden työtä. Luovuutensa, uteliaisuutensa ja intohimonsa avulla nämä ammattilaiset suojelevat uhanalaisia lajeja viidakoissa ja auttavat tekemään maailmasta paremman paikan meille kaikille

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Friends
LEGO ikäsuositus 6+
Hinta 19,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO FRIENDS 41421 NORSUVAUVAN PELASTUSOPERAATIO VIIDAKOSSA
Arvostelusi