CITY OCEANS 60264 VALTAMEREN TUTKIMUSSUKELLUSVENE

Valtameri, tutkivien lasten loputtoman hauska leikkikenttä!
Tutustuta lapset valtamerien tutkimiseen Valtameri-teeman upean lelusetin avulla. LEGO® City tukee ylpeänä National Geographicin tutkijoiden työtä.
Varastossa
SKU
5702016617986
29,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.
LEGO® City Oceans 60264 Valtameren tutkimussukellusvene

Ikäsuositus: 5+

Osien lukumäärä: 286

Sukella kauas meren syvyyksiin LEGO® City Valtameren tutkimussukellusveneellä. Ohjaa tehokas sukellusvene koralliluolaan LEGO Cityn TV:stä tutun sukellusvenekippari Jessica Sharpen kanssa. Ota näytteitä sukellusveneen robottikäsillä ja tutki merenpohjaa kauko-ohjattavalla aluksella. Vau! Hohtava merikrotti! Löydä kätketty aarre ja syvyyksien salaisuudet tämän upean leikkisetin parissa.

Lapset voivat leikkiä jännittäviä merentutkimusseikkailuja tällä LEGO City Valtameren tutkimussukellusvene (60264) lelusetillä, joka sisältää huikean lelusukellusveneen, kauko-ohjattavan vedenalaisen aluksen ja merenpohjan luolaa esittävän ympäristön. Mukana on neljä tutkijan minihahmoa, mm. suositun LEGO City Adventures tv-sarjan tähti Jessica Sharpe, sekä hohtava merikrotti ja kätketty aarre. Kaikki on valmista loputtomiin hauskoihin seikkailuihin! Mahtava rakennussarja lapsille Tämä rakennussarja sisältää ymmärrettävät rakennusohjeet sekä Instructions PLUS -ohjeet, jotka löytyvät älypuhelimiin ja tabletteihin asennettavasta ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta. Zoomaus- ja kiertotyökaluilla varustetut interaktiiviset rakennusohjeet auttavat pieniä LEGO rakentajia kehittymään nopeasti mestarirakentajiksi. Huikean hienoja leluja lapsille LEGO City tukee ylpeänä National Geographicin tutkijoiden työtä. Valtameri-teeman lelusettimme vievät lapset jännittävälle tutkimusmatkalle lapsille valtameren kätköihin. Lapset pääsevät uppoutumaan aidontuntuisiin roolileikkeihin realistisilla merikulkuneuvoilla aidoissa ympäristöissä hauskojen hahmojen siivittämänä.

"
- Upea lelu pojille ja tytöille, jotka rakastavat valtamerta ja sen eläimiä. Tässä LEGO® City Valtameren tutkimussukellusvene (60264) lelusetissä on kaikki, mitä lapset tarvitsevat vedenalaisiin mielikuvitusseikkailuihin.
- Mitä pakkaus sisältää? Setti sisältää lelusukellusveneen, kauko-ohjattavan vedenalaisen aluksen ja palan korallin peittämää merenpohjaa. Mukana ovat myös neljä minihahmoa, mm. LEGO® City tv-sarjasta tuttu Jessica Sharpe ja kaksi sukeltajaa upeine tarvikkeineen, sekä hohtava merikrottihahmo.
- Luovat leikit saavat uusia käänteitä, kun lapset yhdistävät setin kulkuneuvot ja hahmot muiden alkuperäisten LEGO® lelusettien kanssa. Näyttävät kokoonpanot keräävät katseet myös koristeina.
- LEGO® City Valtameren tutkimussukellusvene lelusetti on loistava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 5 vuotta täyttäneille lapsille. Perusrakennustaidot riittävät.
- Rakennettuna LEGO® Valtameren tutkimussukellusvene on 9 cm korkea, 14 cm pitkä ja 11 cm leveä. Kauko-ohjattava vedenalainen alus on 6 cm pitkä ja 4 cm leveä.
- Paristoja ei tarvita – tämä merimaailman jännittävä tutkimuslelu toimii lasten värikkäällä mielikuvituksella!
- Pakkaus sisältää selkeät, painetut rakennusohjeet ja pienille rakentajille suunnittelut interaktiiviset, digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet. Ne ovat saatavilla ilmaisessa LEGO® Building Instructions sovelluksessa, jonka voi ladata älylaitteisiin.
- LEGO® City tukee ylpeänä National Geographicin tutkijoiden uraauurtavaa työtä. Nämä ammattilaiset auttavat tekemään maailmasta paremman paikan meille kaikille. LEGO City Valtameri teeman lelusetit tutustuttavat lapset jännittäviin vedenalaisen maailman tutkimusretkiin.
- LEGO® City Valtameri teeman lelusetit on suunniteltu täyttämään alan tiukimmat standardit ja vaatimukset. Näin varmistamme, että LEGO® palikat ja osat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
- Kaikki LEGO® City palikat ja osat on testattu perusteellisesti. Valmistamme rakennussarjoja, jotka täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® City
LEGO ikäsuositus 5+
Hinta 29,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:CITY OCEANS 60264 VALTAMEREN TUTKIMUSSUKELLUSVENE
Arvostelusi