CITY OCEANS 60263 VALTAMEREN MINISUKELLUSVENE

Hauskoja vedenalaisia tutkimusseikkailuja lapsille!
Tutustuta lapset valtamerien tutkimiseen Valtameri-teeman upean lelusetin avulla. LEGO® City tukee ylpeänä National Geographicin tutkijoiden työtä.
Varastossa
SKU
5702016617979
9,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.
LEGO® City Oceans 60263 Valtameren minisukellusvene

Ikäsuositus: 4+

Osien lukumäärä: 41

Tällä upealla LEGO® City Valtameren minisukellusveneellä voit tutkia meren salaisuuksia. Avaa minisukellusveneen kuplaohjaamo ja tutustu merenpohjaan. Vau! Vanha aarrearkku! Ohjaa potkurikäyttöinen alus paikalleen ja poimi timantit robottikäsien avulla. Mutta varo sukellusvenettä kiertävää vasarahaita! Tämä on aivan tavallinen työpäivä LEGO Cityn meritutkijalle.

Lapset saavat sukeltaa luoviin leikkeihin tämän LEGO® City Valtameren minisukellusvene (60263) lelusetin parissa. Setti sisältää lelusukellusveneen, jossa on kuplaohjaamo ja robottikäsivarret, sekä merirosvojen aarrearkun, jossa on jalokiviä. Mukana on myös jännittävä vasarahain hahmo. Tämä rakennussarja sisältää kaiken, mitä lapset tarvitsevat mielikuvituksen siivittämiin vedenalaisiin seikkailuihin. Täydellinen lelusetti aloitteleville rakentajille Tämä 4+ lelusetti sisältää yksinkertaiset, painetut rakennusohjeet ja erityisen aloituspalikkaosan, jotta lapset voivat kokea onnistumisen ylpeyttä rakentaessaan omat LEGO lelunsa aivan itse. Ilmaisen LEGO Building Instructions -sovelluksen voi ladata älypuhelimiin ja tabletteihin. Se sisältää interaktiiviset Instructions PLUS -rakennusohjeet zoomaus- ja kiertotoimintoineen. Niiden avulla LEGO rakentaminen on lasten leikkiä. Mahtavia leluja, jotka antavat pontta lasten luovuudelle LEGO City tukee ylpeänä National Geographicin tutkijoiden työtä. Valtameri-teeman lelusettimme vievät lapset jännittävälle tutkimusmatkalle lapsille valtameren kätköihin. Lapset pääsevät uppoutumaan aidontuntuisiin roolileikkeihin realistisilla merikulkuneuvoilla aidoissa ympäristöissä hauskojen hahmojen siivittämänä.

"
- LEGO® City Valtameren minisukellusvene (60263) lelusetti sopii mainiosti lahjaksi 4 vuotta täyttäneille lapsille. Se on suunniteltu kehittämään luovuutta ja omatoimisia roolileikkejä.
- Mitä pakkaus sisältää? Settiin kuuluvat hieno tutkimussukellusvenelelu, merenpohjaympäristö, jossa on merirosvojen aarrearkku ja jalokiviosia, sekä pilotin minihahmo ja vasarahain hahmo. Muuta lapset eivät tarvitsekaan mielikuvitusleikkeihin aaltojen kätköissä.
- Lapset innostuvat lelusukellusveneestä, jossa on avattava kuplaohjaamo, pyörivä potkuri ja liikuteltavat robottikäsivarret merenpohjan tutkimiseen. Aarrearkussa on jalokiviosia, ja vasarahain leuat avautuvat.
- LEGO® 4+ setit ovat hauska tapa oppia LEGO rakentamisen jalo taito. Erityiset aloituspalikat ja yksinkertaiset, painetut rakennusohjeet vahvistavat lasten itseluottamusta ja kehittävät taitoja rakennusvaihe kerrallaan.
- Valmiiksi rakennettuna sukellusvenelelu (robottikäsivarret ojennettuina) on 6 cm korkea, 20 cm pitkä ja 6 cm leveä. Ja kuplaohjaamossa on runsaasti tilaa pilotin minihahmolle!
- Paristoja ei tarvita. Valtameren minisukellusvene -rakennuslelu toimii lasten mielikuvituksella, joten hauskat tutkimusleikit voivat alkaa heti!
- Tämä 4+ lelusetti sisältää lapsille suunnatut painetut rakennusohjeet ja interaktiiviset Instructions PLUS -rakennusohjeet. Ne ovat saatavilla ilmaisessa LEGO® Building Instructions sovelluksessa, jonka voi ladata älylaitteisiin.
- LEGO® City tukee ylpeänä National Geographicin tutkijoiden uraauurtavaa työtä. Nämä ammattilaiset auttavat tekemään maailmasta paremman paikan meille kaikille. LEGO City Valtameri teeman lelusetit tutustuttavat lapset jännittäviin vedenalaisen maailman tutkimusretkiin.
- LEGO® City Valtameri teeman lelusetit on suunniteltu täyttämään alan tiukimmat standardit ja vaatimukset. Näin varmistamme, että LEGO® palikat ja osat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
- Kaikki LEGO® City palikat ja osat on testattu perusteellisesti. Näin varmistamme, että kaikki rakennussarjat täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® City
LEGO ikäsuositus 4+
Hinta 9,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:CITY OCEANS 60263 VALTAMEREN MINISUKELLUSVENE
Arvostelusi