LEGO SUPER MARIO 71372 CAT MARIO TEHOSTUSPAKKAUS

Interaktiivinen LEGO® Super Mario™ puku kissamaisiin peleihin!
Lapset voivat lisätä peliin kissamaisia kykyjä tällä Cat Mario -tehostuspakkauksella, joka sisältää interaktiivisen asun LEGO® Mario™ hahmolle.
Varastossa
SKU
5702016618518
9,95 €
Jyväskylä
ei saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-49,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.
LEGO® Super Mario 71372 Cat Mario -tehostuspakkaus

Ikäsuositus: 6+

Osien lukumäärä: 11

Anna LEGO® Mario™ hahmollesi (ei sisälly pakkaukseen) kissamaiset taidot Cat Mario -tehostuspakkauksen avulla! Pue LEGO Mario erikoishousuihin ja -lakkiin, niin hän alkaa maukua ja kehrätä. Tämä puku antaa Cat Mariolle kyvyn kerätä kolikoita kävelemällä seiniä ylös. Se on kissamaisen mahtava tapa entistäkin hauskempaan hupiin luomillasi LEGO® Super Mario™ tasoilla!

Lapset voivat lisätä LEGO® Super Mario™ peleihinsä kissamaisia kykyjä tämän Cat Mario -tehostuspakkauksen (71372) avulla. Se sisältää interaktiivisen asun LEGO® Mariolle™ (hahmo ei sisälly settiin). Kun Mariolla on asu yllään, se osaa kehrätä, maukua, kävellä seiniä pitkin ja kerätä digitaalisia kolikoita. Tämä ainutlaatuinen lelusetti on mainio lahja lapsille, joilla on jo käytössään LEGO Mario hahmon sisältävä lelusetti Seikkailut Marion kanssa -aloitusrata (71360). Rakenna ja leiki Tämän LEGO setin rakennusohjeet löytyvät pakkauksesta ja ilmaisesta LEGO Super Mario sovelluksesta. Sovellus on turvallinen ympäristö, jossa lapset voivat esitellä luomuksiaan. Se sisältää myös luovia rakennus- ja leikki-ideoita sekä muita hauskoja juttuja. Kilpailuhenkistä huvia Keräiltävät LEGO Super Mario lelusetit tuovat koko perheen suosikkihahmon todelliseen maailmaan. Ne sopivat mainiosti joukkuekilpailuihin ja yksinpeleihin. Aloitusradan, laajennussarjojen ja tehostuspakkausten avulla fanit voivat muokata omia tasojaan ja keksiä rajattomasti luovia pelejä.

"
- Anna lapsille kissamaisia kykyjä LEGO® Super Mario™ peleissä tämän Cat Mario -tehostuspakkauksen (71372) avulla. Se sisältää rakennettavan interaktiivisen asun LEGO® Mariolle™ (hahmo ei sisälly settiin).
- Tämä palikoista rakennettava tarvike puetaan LEGO® Mario™ hahmon ylle. Hahmo sisältyy lelusettiin Seikkailut Marion kanssa -aloitusrata (71360). Kun Mario-hahmolla on yllään tämä asu, siitä kuuluu ainutlaatuisia ääniä ja sen ylävartalon näytössä näkyy ainutlaatuinen kuva.
- LEGO® Mario™ hahmo maukuu ja kehrää, kun sillä on yllään kissapuku. Hahmo saa myös erikoiskyvyn kävellä pystysuoria esteitä pitkin ja kartuttaa pelaajan pisteitä keräämällä digitaalisia kolikoita.
- Tämä rakennettava 11-osainen LEGO® keräilylelu on hieno syntymäpäivä- tai joululahja 6 vuotta täyttäneille luoville lapsille ja faneille. Se tuo vuorovaikutteista lisähuvia Seikkailut Marion kanssa -aloitusrataan (71360) ja laajennussarjoihin.
- Saatavilla on myös muita LEGO® Mario™ täydennyspakkauksia aloitusrataan ja laajennussarjoihin: esimerkiksi Fire Mario -tehostuspakkaus (71370), Propeller Mario -tehostuspakkaus (71371) ja Builder Mario -tehostuspakkaus (71373).
- Tässä luovassa rakennuslelussa ei tarvita paristoja. Setti herää eloon, kun asu puetaan aloitusradan LEGO® Mario™ hahmolle. Pakkaus sisältää kuvitetut ohjeet, joiden avulla lapset osaavat rakentaa omatoimisesti.
- Ilmainen LEGO® Super Mario™ sovellus sisältää rakennusohjeet ja ideoita luoviin leikkeihin. Se on myös turvallinen alusta ideoiden jakamiseen. Yhteensopivien Android- ja iOS-laitteiden luettelon löydät osoitteesta LEGO.com/devicecheck.
- Keräiltävät LEGO® Super Mario™ lelujen rakennussarjat tuovat kaikkien tunteman hahmon todelliseen maailmaan. Niiden avulla fanit voivat laajentaa peliratoja ja rakentaa uusiksi rajattoman määrän haasteita joukkuekilpailuihin ja yksinpeleihin.
- LEGO® palikoiden yhdistäminen tai irrottaminen ei edellytä Supertähden voimia! Ne täyttävät alan tiukimmat standardit. Näin varmistamme tasalaatuisuuden sekä täydellisen ja helpon kiinnityksen kerta toisensa jälkeen.
- LEGO® rakennuspalikoita ja osia pudotetaan, litistetään, väännetään, kuumennetaan ja analysoidaan perusteellisesti. Näin voit olla varma, että kaikki LEGO setit täyttävät tiukimmat turvallisuusstandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Super Mario
LEGO ikäsuositus 6+
Hinta 9,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO SUPER MARIO 71372 CAT MARIO TEHOSTUSPAKKAUS
Arvostelusi