LEGO SUPER MARIO 71371 PROPELLER MARIO TEHOSTUSPAKKAUS

Interaktiivinen asu lennokkaaseen LEGO® Super Mario™ toimintaan!
Tämä Propeller Mario -tehostuspakkaus saa LEGO® Super Mario™ nousemaan lentoon. LEGO® Mario™ hahmon interaktiivinen asu valloittaa lapset.
Varastossa
SKU
5702016618501
9,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-49,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.
LEGO® Super Mario 71371 Propeller Mario -tehostuspakkaus

Ikäsuositus: 6+

Osien lukumäärä: 13

Valmistaudu nousuun upean Propeller Mario -tehostuspakkauksen avulla! Pue LEGO® Mario™ hahmosi (ei sisälly pakkaukseen) erikoishousuihin ja potkurihattuun. Potkuripukuun sonnustautunut LEGO Mario voi nousta taivaalle ja käyttää uusia ääniä kiitäessään ilmassa ja kerätessään kolikoita. Vie LEGO Mario vauhdikkaalle lennolle ja muuta olohuoneesi valtavaksi LEGO® Super Mario™ tasoksi!

Tämän Propeller Mario -tehostuspakkauksen (71371) avulla pelaajat voivat lisätä LEGO® Super Mario™ peleihinsä uuden ulottuvuuden. Tämä tarvikepakkaus sisältää interaktiivisen asun, jossa on propellilakki LEGO® Mariolle™ (hahmo ei sisälly settiin). Propellin äänet kuuluvat, kun pelaaja nostaa LEGO Marion ”lentoon” keräämään kolikoita. Tämä rakennussarja on mainio lahja lapsille, joilla on jo käytössään LEGO Mario hahmon sisältävä lelusetti Seikkailut Marion kanssa -aloitusrata (71360). Rakenna ja leiki Rakennusohjeet löytyvät pakkauksesta ja ilmaisesta LEGO Super Mario sovelluksesta. Sovellus sisältää myös ehdotuksia luoviin rakennustehtäviin ja leikkeihin sekä turvallisen alustan ideoiden jakamiseen muiden LEGO Mario fanien kanssa. Rajatonta LEGO Mario hupia! Keräiltävät LEGO Super Mario lelusetit tuovat koko perheen suosikkihahmon todelliseen maailmaan. Ne sopivat mainiosti joukkuekilpailuihin ja yksinpeleihin. Aloitusrata-rakennuslelun, laajennussarjojen ja tehostuspakkausten avulla pelaajat voivat rakentaa omia ainutlaatuisia tasojaan.

"
- Nosta lasten LEGO® Super Mario™ pelit lennokkaammalle tasolle tällä Propeller Mario -tehostuspakkauksella (71371). Se sisältää rakennettavan asun, joka antaa LEGO® Mariolle™ (hahmo ei sisälly settiin) kyvyn kerätä lisäkolikoita ilmassa.
- Tämä puku sopii LEGO® Mario™ hahmolle, joka sisältyy lelusettiin Seikkailut Marion kanssa -aloitusrata (71360). Kun LEGO Mariolla on tämä rakennettava lelutarvike yllään ja hahmo nostetaan ilmaan, kuulet propellien äänen.
- Kun Propeller Mario nousee ilmaan, pelaajat voivat ansaita lisäpisteitä digitaalisista lisäkolikoista. Olohuone muuttuu tosielämän LEGO® Mario™ pelitasoksi, ja lapsista on hauska lennättää hahmoa ympäriinsä.
- Tämä 13-osainen LEGO® rakennussarja on hauska syntymäpäivä- tai joululahjalelu 6 vuotta täyttäneille lapsille ja faneille. Tehostuspakkaus on ainutlaatuinen lisä Seikkailut Marion kanssa -aloitusrataan (71360) ja laajennussarjoihin.
- Saatavilla on myös muita LEGO® Mario™ täydennyspakkauksia Aloitusrata-settiin ja laajennussarjoihin: esimerkiksi Fire Mario -tehostuspakkaus (71370), Cat Mario -tehostuspakkaus (71372) ja Builder Mario -tehostuspakkaus (71373).
- Tässä LEGO® setissä ei tarvita paristoja. Setti herää eloon, kun asu puetaan Aloitusrata-setin LEGO® Mario™ hahmolle. Jokainen pakkaus sisältää kuvitetut ohjeet, joiden avulla lapset osaavat rakentaa omatoimisesti.
- Ilmainen LEGO® Super Mario™ sovellus sisältää katselutyökaluja rakentamisen avuksi ja ideoita luoviin leikkeihin. Se on myös turvallinen alusta ideoiden jakamiseen. Yhteensopivien Android- ja iOS-laitteiden luettelon löydät osoitteesta LEGO.com/devicecheck.
- Keräiltävät LEGO® Super Mario™ lelusetit tuovat kaikkien tunteman hahmon todelliseen maailmaan. Niiden avulla fanit voivat laajentaa tasoja rajattomasti aina uusilla tavoilla sekä pelata joko yksin tai kilpailla ystäviensä kanssa.
- LEGO® palikoiden yhdistäminen tai irrottaminen ei edellytä rakentajilta Supertähden voimia! Palikoita on valmistettu alan tiukimpien standardien mukaisesti jo vuodesta 1958. Näin varmistamme tasalaatuisuuden ja yhteensopivuuden.
- LEGO® rakennuspalikoita ja osia testaan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että jokainen LEGO setti täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Super Mario
LEGO ikäsuositus 6+
Hinta 9,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO SUPER MARIO 71371 PROPELLER MARIO TEHOSTUSPAKKAUS
Arvostelusi