LEGO SUPER MARIO 71370 FIRE MARIO TEHOSTUSPAKKAUS

Tuliasu polttavan jännittävään LEGO® Super Mario™ toimintaan!
Lisää tehoja lasten LEGO® Super Mario™ peleihin tällä Fire Mario -tehostuspakkauksella, jossa on interaktiivinen asu LEGO® Mario™ hahmolle.
Varastossa
SKU
5702016618495
9,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-49,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.
LEGO® Super Mario 71370 Fire Mario -tehostuspakkaus

Ikäsuositus: 6+

Osien lukumäärä: 11

Tehosta LEGO® Super Mario™ peliäsi huippuhienolla tehostuspakkauksella. Pue LEGO® Mario™ hahmosi tuliasuun katso, miten hän pärjää luomallasi tasolla. Näiden housujen ja lakin ansiosta LEGO Mario saa tulivoiman ja päihittää vihollisensa entistäkin nopeammin uudenlaisella hyökkäystavalla!

Pelaajat voivat luoda tämän Fire Mario -tehostuspakkauksen (71370) avulla uusia LEGO® Super Mario™ tasoja, joilla toimintapeliin saa uutta vauhtia. Setti sisältää LEGO® Marion™ asun, joka saa sen reagoimaan eri tavoilla. Asun avulla Mario voi myös kerätä tulihyökkäysvoimia. Tämä keräiltävä tarvikesetti on mainio lahja lapsille, joilla on jo käytössään LEGO Mario hahmon sisältävä lelusetti Seikkailut Marion kanssa -aloitusrata (71360). Upea sovellus Tämä LEGO setti sisältää kuvitetut rakennusohjeet. Ilmainen LEGO Super Mario sovellus sisältää myös rakennusohjeet, hauskoja ehdotuksia luoviin rakennustehtäviin ja leikkeihin sekä turvallisen alustan ideoiden jakamiseen muiden fanien kanssa. Loputtomat mahdollisuudet LEGO Super Mario lelusetit tuovat koko perheen suosikkihahmon todelliseen maailmaan. Ne sopivat mainiosti joukkuekilpailuihin ja yksinpeleihin. Aloitusrata, laajennussarjat ja tehostuspakkaukset tarjoavat rajattomasti haasteita ja kehittävät luovia ongelmanratkaisutaitoja.

"
- Tuo lasten LEGO® Super Mario™ peleihin polttavan jännittävää toimintaa tämän Fire Mario -tehostuspakkauksen (71370) avulla. Se sisältää rakennettavan asun, joka antaa LEGO® Mariolle™ erityiskyvyn ja tuottaa erilaisia reaktioita.
- Tämä keräiltävä tarvike puetaan LEGO® Mario™ hahmolle, joka sisältyy lelusettiin Seikkailut Marion kanssa -aloitusrata (71360). Asu tuottaa ainutlaatuisia ääniä, ja LEGO Marion ylävartalon näytössä näkyy ainutlaatuinen kuva.
- Kun LEGO® Mario™ (hahmo ei sisälly settiin) kytketään päälle tämä asu yllään, se saa tulihyökkäysvoiman eli voi hyökätä vihollisten kimppuun ja kerätä lisäkolikoita uudella tavalla. Tehostuspakkauksen avulla peli sujuu entistäkin hauskemmissa merkeissä.
- Tämä 11-osainen LEGO® rakennussarja sopii hienosti syntymäpäivä- tai joululahjaleluksi 6 vuotta täyttäneille luoville lapsille ja faneille. Pakkausta käytetään Seikkailut Marion kanssa -aloitusradan (71360) kanssa.
- Saatavilla on myös muita LEGO® Mario™ täydennyspakkauksia Aloitusrata-settiin ja laajennussarjoihin: esimerkiksi Propeller Mario -tehostuspakkaus (71371), Cat Mario -tehostuspakkaus (71372) ja Builder Mario -tehostuspakkaus (71373).
- Tässä luovassa rakennuslelussa ei tarvita paristoja. Pääset vauhtiin, kun puet asun Aloitusrata-setin LEGO® Mario™ hahmolle. Pakkauksen mukana on selkeät ohjeet, joten lapset osaavat rakentaa omatoimisesti.
- Ilmainen LEGO® Super Mario™ sovellus sisältää rakennusohjeet, hauskoja ideoita luoviin leikkeihin ja paljon muuta. Yhteensopivien Android- ja iOS-laitteiden luettelon löydät osoitteesta LEGO.com/devicecheck.
- Keräiltävät LEGO® Super Mario™ lelujen rakennussarjat tuovat kaikkien tunteman hahmon todelliseen maailmaan. Niiden avulla fanit voivat laajentaa peliratoja ja rakentaa uusiksi rajattoman määrän haasteita joukkuekilpailuihin ja yksinpeleihin.
- LEGO® palikoiden yhdistäminen tai irrottaminen ei edellytä rakentajilta Supertähden voimia! Palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistamme, että ne sopivat yhteen täydellisesti ja helposti.
- LEGO® rakennuspalikat ja osat testataan ja analysoidaan perusteellisesti, Näin varmistamme, että jokainen LEGO setti täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Super Mario
LEGO ikäsuositus 6+
Hinta 9,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO SUPER MARIO 71370 FIRE MARIO TEHOSTUSPAKKAUS
Arvostelusi