LEGO SUPER MARIO 71369 BOWSERIN LINNAN PAHISTAISTELU

Siltoja tärisyttävä laajennussarja, joka kaataa Bowserin!
Tämän jännittävän LEGO® Super Mario™ laajennussarjan parissa lasten on selvittävä ensin kääntyvistä, tärisevistä ja tasapainotaitoja vaativista haasteista, ja sitten he pääsevät taistelemaan Bowser-pahista vastaan.
Varastossa
SKU
5702016618488
99,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.
LEGO® Super Mario 71369 Bowserin linnan pahistaistelu -laajennussarja

Ikäsuositus: 8+

Osien lukumäärä: 1010

Taistele Bowseria vastaan tällä huikealla laajennussarjalla, jolla voit täydentää LEGO® Super Mario™ aloitusrataasi. Raivaa tiesi Bowserin linnaan siirtämällä Lava Bubble sivuun. Tönäise Dry Bones pois tärisevältä alustalta. Torju Boo, joka jahtaa sinua ympäri tornia. Polkaisemalla räpylöitä Bowserin kädet nousevat ylös keräämään palkintoja ? -palikoista ja aikapalikoista. Ravista sitten siltaa, kunnes Bowser kaatuu!

Tämän Bowserin linnan pahistaistelu -laajennussarjan (71369) kääntyvät, tärisevät ja tasapainotaitoja vaativat haasteet ovat pelaajien mieleen. Laajennussarja on loistava lahja lapsille, ja se yhdistetään LEGO® Super Mario™ Aloitusrataan (71360). Linnalelun rakennussarjassa on torneja, joissa on pyöriviä ja heiluvia tasoja, räpylöitä, joilla Bowserin kädet nousevat ylös keräämään palkintoja ? -palikoista ja aikapalikoista sekä heiluva silta ja Bowserin, Boon, Dry Bonesin ja Lava Bubblen hahmot. Hurjan hauska sovellus Ilmaisen LEGO Super Mario sovelluksen selkeät ja hauskat Instructions PLUS -ohjeet sisältävät huikeita tarkastelutyökaluja, jotka helpottavat rakentamista. Sovellus sisältää myös vinkkejä hauskoihin tapoihin rakentaa rata uudestaan ja leikkeihin, ja samalla se on turvallinen alusta, jossa fanit voivat esitellä ideoitaan muille. Rajattomia pelejä Keräiltävät LEGO Super Mario setit tuovat koko perheen suosikkihahmon todelliseen maailmaan. Ne sopivat mainiosti joukkuekilpailuihin ja yksinpeleihin. Aloitusrata-setti ja laajennussarjat koostuvat moduuleista, ja saatavana on myös tehostuspakkauksia. Niiden avulla fanit voivat rakentaa omia tasoja ja uppoutua tuntikausiksi hauskoihin peleihin.

"
- Pelaajien on voitettava viholliset kääntyvissä, tärisevissä ja tasapainoa vaativissa haasteissa, kun he lisäävät tämän toiminnantäyteisen Bowserin linnan pahistaistelu -laajennussarjan (71369) LEGO® Super Mario™ Aloitusrataan.
- Tässä lasten LEGO® Super Mario™ rakennussarjassa on Bowserin, Dry Bonesin, Boon ja Lava Bubblen hahmot sekä linnoituksen tornit, joissa on pyöriviä ja täriseviä tasoja, ?- ja aikapalikka ja paljon muuta jännittäviin peleihin.
- Lapsista on hauska taistella Bowser-pahista vastaan, nostaa Bowserin käsiä hyppimällä räpylöille LEGO® Marion™ (hahmo ei sisälly settiin) kanssa ja kiiruhtaa ?- ja aikalaatikolle ja heiluttaa siltaa, kunnes Bowser putoaa.
- Tämä 1 010-osainen LEGO® rakennussarja on hauska syntymäpäivä- tai joululahja 8 vuotta täyttäneille lapsille. Sen parissa lapset innostuvat rakentamaan omia, ainutlaatuisia lisätasoja omaan Seikkailut Marion kanssa -aloitusrataansa (71360).
- Moduuli on perusmuodossaan 23 cm korkea, 47 cm leveä ja 34 cm syvä. Sen voi rakentaa aina erilaiseksi ja yhdistää monin eri tavoin Aloitusrata-settiin ja muihin LEGO® Super Mario™ laajennussarjoihin.
- Paristoja ei tarvita. Peli voi alkaa, kun tämä laajennussarja on rakennettu ja Seikkailut Marion kanssa -aloitusradan LEGO® Mario™ hahmo on valmiina.
- Lapset löytävät rakennusohjeet ja hauskoja digitaalisia tarkastelutyökaluja ilmaisesta, helppokäyttöisestä LEGO® Super Mario™ sovelluksesta. Se on myös turvallinen alusta ideoiden jakamiseen. Yhteensopivien Android- ja iOS-laitteiden luettelon löydät osoitteesta LEGO.com/devicecheck.
- Keräiltävät LEGO® Super Mario™ rakennuslelusarjat tuovat perheiden suosikkihahmon todelliseen maailmaan. Fanit voivat laajentaa ja muokata omia pelitasoja ja rakentaa niitä aina uudella tavalla.
- LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958. Ne yhdistyvät helposti ja kiinnittyvät napakasti, kerta toisensa jälkeen. Siksi rakentajat eivät tarvitse Supertähden voimia niiden kiinnittämiseen ja irrottamiseen.
- LEGO® rakennuspalikoita ja osia pudotetaan, litistetään, väännetään, kuumennetaan ja analysoidaan. Näin voit olla varma, että tämä ainutlaatuinen lelusetti täyttää tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Super Mario
LEGO ikäsuositus 8+
Hinta 99,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO SUPER MARIO 71369 BOWSERIN LINNAN PAHISTAISTELU
Arvostelusi