LEGO SUPER MARIO 71368 TOADIN AARREJAHTI, LAAJENNUSSARJA

Upea laajennussarja, mukana myös Toad ja Toadette
Tässä värikkäässä laajennussarjassa on paljon haasteita, 10 toimintopalikkaa ja neljä hahmoa, jotka fanit voivat lisätä LEGO® Super Mario™ Aloitusrataan.
Varastossa
SKU
5702016618471
69,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-49,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.
LEGO® Super Mario 71368 Toadin aarrejahti -laajennussarja

Ikäsuositus: 8+

Osien lukumäärä: 464

Täydennä LEGO® Super Mario™ -aloitusratasi tällä mahtavalla laajennussarjalla ja aloita aarrejahti! Auta LEGO® Mario™ (hahmo ei sisälly pakkaukseen) keinuvien ja pyörivien alustojen sekä sillan yli. Tapaa Toad ja Toadette ja päihitä Cheep Cheepsit ja Goomba matkallasi. Löydä palikat 1, 2, ja 3 Toad Villagesta. Kerää bonuskolikoita hyppäämällä kaikkien kolmen palikan päälle numerojärjestyksessä!

Pelaajien on voitettava viholliset ja selvittävä haasteista Toad Villagessa tässä LEGO® Super Mario™ Toadin aarrejahti laajennussarjassa (71368). Laajennussarja täydentää LEGO Super Mario Aloitusrataa (71360) ja on mainio lahja lapsille. Mukana söpöt Toad- ja Toadette-leluhahmot, kaksi Cheep Cheepiä ja Goomba. Pelissä on edettävä sillan, liukutason ja pyörivän tason kautta Toad-talon palikoiden 1, 2, 3 sekä puun ja aarrearkun luo. Avuksi digitaaliset rakennusohjeet Ilmaisesta LEGO Super Mario sovelluksesta löytyvät helppokäyttöiset Instructions PLUS -ohjeet sisältävät rakentamista helpottavia tarkastelutyökaluja. Sovellus sisältää myös vinkkejä hauskoihin tapoihin rakentaa rata uudestaan ja leikkeihin, ja samalla se on turvallinen alusta, jossa fanit voivat esitellä ideoitaan muille. Rajattomasti haasteita Keräiltävät LEGO Super Mario lelusetit tuovat koko perheen suosikkihahmon todelliseen maailmaan. Ne sopivat mainiosti niin joukkuekilpailuihin kuin yksinpeleihinkin. Aloitusrata, laajennussarjat ja tehostuspakkaukset sisältävät rajattomasti mahdollisuuksia erilaisiin peleihin ja kehittävät samalla lasten luovia ongelmanratkaisutaitoja.

"
- Lapset voivat lisätä suosittuja hahmoja, toimintopalikoita ja hauskoja haasteita LEGO® Super Mario™ Seikkailut Marion kanssa aloitusrataan tämän värikkään Toadin aarrejahti -laajennussarjan (71368) avulla. Laajennussarjan voi rakentaa uudestaan eri tavoilla.
- Tässä LEGO® Super Mario™ lelusetissä on Toad-talot, puu, aarrearkku, liukutaso ja pyörivä taso, 10 toimintopalikkaa sekä kaksi Cheep Cheepin hahmoa ja Goomban, Toadin ja Toadetten hahmot. Tiedossa on tuntikausiksi mukavia pelejä.
- Pelaajat auttavat LEGO® Mariota™ (hahmo ei sisälly settiin) löytämään palikat 1, 2 ja 3 puusta, yhden Toad-talon oven takaa ja aarrearkusta. Kun LEGO Mario hyppää niiden päälle, se voittaa digitaalisia bonuskolikoita.
- Tämä 464-osainen LEGO® lelu on hauska syntymäpäivä- tai joululahja 8 vuotta täyttäneille lapsille. Se innostaa lapsia rakentamaan omia, ainutlaatuisia lisätasoja Seikkailut Marion kanssa -aloitusrataansa (71360).
- Tämä moduuleista koostuva setti on perusmuodossaan 17 cm korkea, 44 cm leveä ja 41 cm syvä. Sen voi rakentaa uuteen muotoon ja yhdistää monin eri tavoin Aloitusrata-settiin ja laajennussarjoihin.
- Paristoja ei tarvita. Vauhdita pelejä yhdistämällä tämä laajennussarja Seikkailut Marion kanssa -aloitusradan LEGO® Mario™ hahmoon.
- Ilmainen LEGO® Super Mario™ sovellus sisältää digitaaliset rakennusohjeet, hyödyllisiä tarkastelutyökaluja, ideoita leikkeihin ja paljon muuta. Yhteensopivien Android- ja iOS-laitteiden luettelon löydät osoitteesta LEGO.com/devicecheck.
- Keräiltävät LEGO® Super Mario™ rakennuslelusarjat tuovat perheiden suosikkihahmon todelliseen maailmaan. Fanit voivat laajentaa ja muokata peliratoja, rakentaa niitä uudella tavalla ja keksiä rajattomasti ainutlaatuisia haasteita.
- LEGO® palikoista rakentamiseen tai uusiksi rakentamiseen ei tarvita Supertähden voimia. Palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit vuodesta 1958 lähtien. Näin varmistamme tasalaatuisuuden sekä pitävän kiinnityksen, kerta toisensa jälkeen.
- LEGO® rakennuspalikoita ja osia pudotetaan, litistetään, väännetään, kuumennetaan ja analysoidaan perusteellisesti. Näin voit olla varma, että tämä luova lelusetti täyttää tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Super Mario
LEGO ikäsuositus 8+
Hinta 69,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO SUPER MARIO 71368 TOADIN AARREJAHTI, LAAJENNUSSARJA
Arvostelusi