LEGO SUPER MARIO 71367 MARION TALO JA YOSHI

LEGO® Marion söpö talo sekä Yoshi hauskoihin pelihetkiin ja roolileikkeihin
Tässä laajennussarjassa on LEGO® Marion talo, Supertähti-palikka, riippumatto ja kaikenlaista muuta, jotka lapset voivat lisätä LEGO Super Mario™ Aloitusrataan.
Varastossa
SKU
5702016618464
29,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-49,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.
LEGO® Super Mario 71367 Marion talo ja Yoshi -laajennussarja

Ikäsuositus: 6+

Osien lukumäärä: 205

Vieraile LEGO® Marion talossa ja voita kolikoita seuraavalla LEGO Super Mario™ tasollasi! Juttele Yoshin kanssa ulkona – mitä LEGO® Mario™ sanoo, ja montako kolikkoa saat? Etsi ullakolta Supertähti-palikka, jonka avulla pysäytät ajan, saat kolikoita ja paljon muuta. Hyppää Goomban päälle puutarhassa ja saat vielä yhden kolikon. Sitten onkin aika levähtää – keinuta LEGO Mariota riippumatossa oikealla nopeudella, jotta hän nukahtaisi!

Tämän Marion talo ja Yoshi -laajennussarjan (71367) avulla fanit voivat laajentaa LEGO® Super Mario™ peliään ja uppoutua monipuolisiin, luoviin roolileikkeihin. Tämä keräiltävä lelusetti sisältää rakennettavan talon, jonka oven ja katon voi avata. Katon alapuolella on Supertähti-palikka. Hieno lahja lapsille, joilla on jo käytössään Seikkailut Marion kanssa -aloitusrata (71360). Setissä on myös riippumatto, jossa voit keinuttaa LEGO® Mario™ hahmon uneen (hahmo ei sisälly settiin). Mukana ovat myös Yoshin ja Goomban leluhahmot vuorovaikutteisiin peleihin ja kolikoiden voittamiseen. Upea sovellus Ilmainen LEGO Super Mario sovellus sisältää hienoja katselutyökaluja, jotka auttavat tämän moduulin rakentamisessa. Sovellus sisältää myös ehdotuksia luoviin rakennustehtäviin ja leikkeihin sekä turvallisen alustan ideoiden jakamiseen muiden fanien kanssa. Parhaat lahjaideat Innostavat LEGO Super Mario lelusetit tuovat koko perheen suosikkihahmon todelliseen maailmaan. Aloitusrata, laajennussarjat ja tehostuspakkaukset ovat hauskoja LEGO lahjaleluja luoville lapsille ja kaikille tämän teeman faneille. Niiden avulla voi keksiä ainutlaatuisia haasteita joukkuekilpailuihin ja yksinpeleihin.

"
- Tämä söpö Marion talo ja Yoshi -laajennussarja (71367) lisätään LEGO® Super Mario™ Seikkailut Marion kanssa aloitusrataan (71360). Sitten lapset voivat kerätä digitaalisia kolikoita päästäkseen seuraavalle tasolle ja uppoutua hauskoihin roolileikkeihin.
- Tässä keräiltävässä lelusetissä on palikoista rakennettava talo ja avattavan katon alta paljastuva Supertähti-palikka, riippumatto sekä Yoshin ja Goomban hahmot, joita voi käyttää LEGO® Mario™ hahmon (hahmo ei sisälly settiin) kanssa pelissä.
- Keinuta LEGO® Mario™ (hahmo ei sisälly settiin) uneen riippumatossa, aseta se ystävänsä Yoshin alustan päälle, jolloin Mario alkaa puhua ja voita Goomba… Peliä voi laajentaa hilpeillä tavoilla tämän laajennussarjan avulla.
- Tämä 205-osainen luova LEGO® rakennussarja on hauska syntymäpäivä- tai joululahja ja toiveiden lelu 6 vuotta täyttäneille lapsille. Se saa lasten mielikuvituksen täyteen vauhtiin ja lisää ainutlaatuisen tason Seikkailut Marion kanssa -aloitusrataan. Tällä laajennussarjalla voi muuntaa Aloitusrata-settiä.
- Moduuli on perusmuodossaan 13 cm korkea, 25 cm leveä ja 17 cm pitkä. Sen voi rakentaa uuteen muotoon ja yhdistää monin eri tavoin Aloitusrata-settiin ja muihin LEGO® Super Mario™ laajennussarjoihin.
- Tässä luovassa lelun rakennussarjassa ei tarvita paristoja. Setti herää eloon, kun se yhdistetään Aloitusrata-setin LEGO® Mario™ hahmoon. Pakkaus sisältää selkeät ohjeet, joiden avulla lapset voivat rakentaa itsevarmalla otteella.
- Setti sisältää lapsille suunnatut digitaaliset rakennusohjeet ja hienoja katselutyökaluja. Ilmainen LEGO® Super Mario™ sovellus on turvallinen alusta ideoiden jakamiseen. Yhteensopivien Android- ja iOS-laitteiden luettelon löydät osoitteesta LEGO.com/devicecheck.
- Keräiltävät LEGO® Super Mario™ lelujen rakennussarjat tuovat kaikkien tunteman hahmon todelliseen maailmaan. Lapset ja kaikki fanit voivat laajentaa ja muokata peliratoja, rakentaa niitä uudella tavalla ja keksiä rajattomasti haasteita.
- LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958. Palikat ovat lujia, yhdistyvät täydellisesti ja irtoavat helposti joka kerta, joten rakentamisessa tai uudelleenrakentamisessa ei tarvita Supertähden voimia!
- LEGO® palikoita ja osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla, joten voit olla varma, että tämä luova rakennuslelusetti täyttää tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Super Mario
LEGO ikäsuositus 6+
Hinta 29,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO SUPER MARIO 71367 MARION TALO JA YOSHI
Arvostelusi