LEGO SUPER MARIO 71366 BOOMER BILL BARRAGE, LAAJENNUSSARJA

Hauska laajennussarja, jossa on ”lentäviä” Boomer Billejä!
Tämän laajennussarjan avulla lapset voivat lisätä pyörimishaasteen Super Mario™ Aloitusrataan. Siinä on kaksi ”lentävää” Boomer Billiä, Shy Guy ja paljon muuta!
Varastossa
SKU
5702016618457
29,50 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-49,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.
LEGO® Super Mario 71366 Boomer Bill Barrage -laajennussarja

Ikäsuositus: 7+

Osien lukumäärä: 132

Täydennä LEGO® Super Mario™ aloitusratasi tällä laajennussarjalla ja valmistaudu kohtaamaan Boomer Bill Barrage! Kukista Shy Guy ja hyppää sitten pyörivälle alustalle. Valitse pää, jossa on nuppeja tai ota riski ja siirry liukkaaseen päähän. Mitä nopeammin pyörit putoamatta tai säästyt Boomer Bill -joukkion pudottamisyrityksiltä, sitä enemmän kolikoita voitat. Kerää Super Mushroom, joka estää LEGO® Marion™ huimauksen tai vahingoittumisen tulessa!

LEGO® Super Mario™ fanit voivat kokeilla pyörryttävää haastetta tämän Boomer Bill Barrage -laajennussarjan (71366) parissa. Huikea lahja lapsille yhdistettäväksi LEGO Super Mario Aloitusrataan (71360). Tässä keräilylelussa on pyöräytin ja kaksi ”lentävää” Boomer Bill -hahmoa ja pyörivä taso. Peliä voi pelata kahdella vaikeustasolla (ilman nuppeja tai nuppien kera). Shy Guy -vihollishahmo ja Super Mushroom tuovat peliin lisää puhtia. Hauska sovellus Ilmainen LEGO Super Mario sovellus sisältää helppokäyttöiset Instructions PLUS -ohjeet, joissa on hienoja tarkastelutyökaluja helpottamaan rakentamista ja paljon muuta hauskaa. Sovellus ehdottaa myös erilaisia vaihtoehtoja uudenlaisiin rakennelmiin ja leikkeihin ja sisältää turvallisen alustan, jossa lapset voivat esitellä ideoitaan muille Mario-faneille. Kilpailuhenkistä toimintaa Innostavat LEGO Super Mario lelusetit tuovat koko perheen suosikkihahmon todelliseen maailmaan. Aloitusrata-setin, laajennussarjojen ja tehostuspakkausten avulla fanit voivat rakentaa omia tasojaan hauskoihin kilpailuihin ystävien ja perheen kanssa sekä yksinpeleihin.

"
- Lapset pitävät tällä Boomer Bill Barrage -laajennussarjalla (71366) rakennettavasta vinhasti pyörivästä haasteesta, jossa kerätään kolikoita. Setti tuo lisää vauhtia LEGO® Super Mario™ Seikkailu Marion kanssa aloitusrataan.
- Tämä ainutlaatuinen lelusetti sisältää pyörivän tason LEGO® Mariolle™ (hahmo ei sisälly settiin), pyöräyttimen ja kaksi ”lentävää” Boomer Bill -hahmoa ja Shy Guy -hahmon ja Super Mushroomin, jotka tuovat peliin lisää toimintaa.
- Pelaajat asettavat LEGO® Marion™ (hahmo ei sisälly settiin) joko tason nuppipäähän tai tasaiseen päähän sen mukaan, kumpaa vaikeustasoa he haluavat käyttää. Miten monta kertaa he voivat pyöräyttää LEGO Mariota, ennen kuin se putoaa tai ennen kuin Boomer Bill onnistuu kaatamaan sen?
- Tämä 132-osainen luova LEGO® lelu on hauska syntymäpäivä- tai joululahja 7 vuotta täyttäneille lapsille. Se innostaa lapsia rakentamaan ja muokkaamaan omia, ainutlaatuisia lisätasoja Seikkailut Marion kanssa -aloitusrataansa (71360).
- Moduuli on perusmuodossaan 11,5 cm korkea, 24 cm leveä ja 20 cm syvä. Sen voi rakentaa uuteen muotoon ja yhdistää monin eri tavoin Aloitusrata-settiin ja muihin laajennussarjoihin.
- Tässä laajennussarjassa ei tarvita paristoja. Vauhdita pelejä yhdistämällä se Aloitusradan LEGO® Mario™ hahmoon.
- Ilmaisesta LEGO® Super Mario™ sovelluksesta lapset löytävät rakennusohjeet, jänniä digitaalisia tarkastelutyökaluja ja kivoja leikki-ideoita. Yhteensopivien Android- ja iOS-laitteiden luettelon löydät osoitteesta LEGO.com/devicecheck.
- Luovat LEGO® Super Mario™ rakennuslelujen sarjat tuovat koko perheen suosikkihahmon todelliseen maailmaan. Rakennussarjoilla fanit voivat laajentaa peliratoja ja rakentaa rajattoman määrän erilaisia haasteita niin joukkuekilpailuihin kuin yksinpeleihinkin.
- LEGO® palikoiden yhdistäminen tai irrottaminen ei edellytä Supertähden voimia! Ne täyttävät alan tiukimmat standardit. Näin varmistamme täydellisen ja helpon kiinnityksen ja lujat rakennelmat.
- LEGO® palikoita ja osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla, joten voit olla varma, että tämä keräilylelusetti täyttää tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Super Mario
LEGO ikäsuositus 7+
Hinta 29,50 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO SUPER MARIO 71366 BOOMER BILL BARRAGE, LAAJENNUSSARJA
Arvostelusi