LEGO SUPER MARIO 71364 WHOMPIN LAAVAHAASTE, LAAJENNUSSARJA

Jännittävä laajennussarja, joka sisältää Whompin, Lava Bubblen ja paljon muuta!
Lapset voivat rakentaa tämän laajennussarjan avulla oman tasonsa LEGO® Super Mario™ Aloitusrataan. Setti sisältää Whompin, P-kytkimen ja Lava Bubblen.
Varastossa
SKU
5702016618433
19,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-49,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.
LEGO® Super Mario 71364 Whompin laavahaaste -laajennussarja

Ikäsuositus: 6+

Osien lukumäärä: 133

Täydennä LEGO® Super Mario™ aloitusratasi aivonystyröitä kutittelevalla Whompin laavahaaste -laajennussarjalla! Varo putoamasta keinuvalta alustalta kuumaan laavaan. Kaada P-kytkintä vartioiva Whomp ja voit voittaa läjäpäin kolikoita. Niillä voit juosta, hyppiä ja tehdä temppuja LEGO® Mariolla™ (hahmo ei sisälly pakkaukseen). Mutta varo Lava Bubblea – tarvitset Green Shellin sen kaatamiseen!

Lisää jännitystä LEGO® Super Mario™ toimintaan Whompin laavahaaste -laajennussarjalla (71364). Tässä modulaarisessa LEGO Super Mario lelusetissä on liukutaso, Whomp-hahmo, joka vartioi P-kytkintä (löytyy ainoastaan tästä setistä!), ja palikoista rakennettava simpukanmuotoinen järjestelmä Lava Bubble -hahmon kaatamiseen. Erinomainen lahjalelu lapsille, joilla on LEGO® Mario™ hahmo, joka löytyy Seikkailut Marion kanssa -aloitusradasta (71360). Upea sovellus Ilmainen LEGO Super Mario sovellus sisältää helppokäyttöiset Instructions PLUS -ohjeet, joissa on hienoja tarkastelutyökaluja avuksi tämän moduulin rakentamiseen. Sovellus sisältää myös vinkkejä hauskoihin tapoihin rakentaa rata uudestaan ja leikkeihin, ja samalla se on turvallinen alusta, jossa fanit voivat esitellä ideoitaan muille Mario-faneille. Rajatonta Mario-hupia! LEGO Super Mario keräilylelusetit tuovat koko perheen suosikkihahmon todelliseen maailmaan. Seteillä voi järjestää mainioita kilpailuja ystävien kanssa, ja se sopii myös yksinpeleihin. Aloitusradan, laajennussarjojen ja tehostuspakkausten avulla fanit voivat rakentaa omia tasojaan ja keksiä rajattomasti luovia pelejä.

"
- Tämän hauskan Whompin laavahaaste -laajennussarjan (71364) avulla lapset voivat rakentaa uuden vauhdikkaan tason LEGO® Super Mario™ Seikkailut Marion kanssa aloitusrataan ja kilpailla ystäviään vastaan.
- Pelaaja voi rakentaa setin osista oman haastavan ratansa. Mukana ovat mm. liukutaso, jolla LEGO® Mario™ (hahmo ei sisälly settiin) voi tasapainoilla, Whomp- ja Laava Bubble -hahmot ja vain tästä setistä löytyvä P-kytkin.
- Lapsista on hauska nähdä ja kuulla, millä kaikilla tavoilla LEGO® Mario™ reagoi kohdatessaan viholliset ja ansaitessaan tempuillaan digitaalisen kolikkosateen voitettuaan Whompin ja aktivoituaan P-kytkimen.
- Tämä 133-osainen luova LEGO® lelusetti on hauska syntymäpäivä- tai joululahja 6 vuotta täyttäneille lapsille. Laajennussarjan voi yhdistää Seikkailut Marion kanssa -aloitusrataan (71360), ja sen avulla on kiva rakentaa ja muunnella ikiomia tasoja.
- Moduuli on perusmuodossaan 8,5 cm korkea, 22 cm leveä ja 16,5 cm syvä. Sen voi rakentaa aina uudella tavalla ja yhdistää monin eri tavoin Aloitusrata-settiin ja muihin laajennussarjoihin.
- Tässä lelusetissä ei tarvita paristoja. Vauhdita pelejä yhdistämällä se Seikkailut Marion kanssa -aloitusradan LEGO® Mario™ hahmoon.
- Setti sisältää rakennusohjeet ja hienoja digitaalisia tarkastelutyökaluja. Ilmainen LEGO® Super Mario™ sovellus on turvallinen alusta ideoiden jakamiseen. Yhteensopivien Android- ja iOS-laitteiden luettelon löydät osoitteesta LEGO.com/devicecheck.
- Keräiltävät LEGO® Super Mario™ rakennussarjat tuovat kaikkien tunteman hahmon todelliseen maailmaan. Settien avulla fanit voivat laajentaa pelirataansa, rakentaa sen uusiksi ja keksiä omia tasoja. Ne sopivat mainiosti joukkuekilpailuihin ja yksinpeleihin.
- LEGO® palikoiden yhdistäminen tai irrottaminen ei edellytä rakentajilta Supertähden voimia! Palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958 lähtien. Näin varmistamme tasalaatuisuuden sekä täydellisen kiinnityksen.
- LEGO® palikat ja osat testataan ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että jokainen LEGO rakennuslelu täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Super Mario
LEGO ikäsuositus 6+
Hinta 19,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO SUPER MARIO 71364 WHOMPIN LAAVAHAASTE, LAAJENNUSSARJA
Arvostelusi