LEGO SUPER MARIO 71363 AAVIKKO-POKEY LAAJENNUSSARJA

Laajennussarja vasaranheilutustaisteluihin Pokeyn kanssa!
Lapset voivat lisätä uuden, hauskan haasteen LEGO® Super Mario™ aloitusrataan vasaraa heiluttavan Aavikko-Pokey-laajennussarjan avulla.
Varastossa
SKU
5702016618426
19,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.
LEGO® Super Mario 71363 Aavikko-Pokey-laajennussarja

Ikäsuositus: 6+

Osien lukumäärä: 180

Lisää LEGO® Super Mario™ aloitusrataasi erityistä jännitystä vauhdikkaalla Aavikko-Pokey-laajennussarjalla! Hyppää vasaralevylle LEGO® Marion™ kanssa. Kaada Pokey pala palalta heilauttamalla isoa vasaraa ja voita kolikoita polkaisemalla kohteita! Mutta varo, Monty Mole on aivan nurkan takana!

Fanit voivat lisätä uuden lisähaasteen LEGO® Super Mario™ aloitusrataan tämän vasaranheilutustoimintaa sisältävän Aavikko-Pokey-laajennussarjan (71363) avulla. Setti on upea lahja lapsille, ja siinä on rakennettava aavikkoympäristö, vasarakääntöpöytä, jolla LEGO® Mario™ voi kukistaa kaktusmaisen Pokey-vihollisensa pala palalta. Mukana on myös Monty Mole -hahmo, jonka voittamalla kerätään virtuaalisia kolikoita. (Huom! Setti ei sisällä LEGO Mario hahmoa. Se sisältyy settiin Seikkailut Marion kanssa -aloitusrata 71360.) Hauskaa sovellushupia Tälle ainutlaatuiselle lelulle on saatavilla ilmainen LEGO Super Mario sovellus. Siinä on siistejä zoomaus- ja kiertotyökaluja, jotka auttavat moduulin rakentamisessa, ja ehdotuksia muihin luoviin rakennustehtäviin ja leikkeihin. Sovellus sisältää myös turvallisen alustan, jossa lapset voivat esitellä luomuksiaan ystävilleen. Konkreettista LEGO Mario toimintaa! Keräiltävät LEGO Super Mario lelusetit tuovat koko perheen suosikkihahmon todelliseen maailmaan. Ne sopivat mainiosti joukkuekilpailuihin ja yksinpeleihin. Aloitusradan, laajennussarjojen ja tehostuspakkausten avulla fanit voivat muokata omia tasojaan ja keksiä rajattomasti luovia pelejä.

"
- Lapset voivat lisätä jännittävän vasaranheilutushaasteen LEGO® Super Mario™ Seikkailut Marion kanssa aloitusrataan ja kilpailla ystäviään vastaan tämän hauskan Aavikko-Pokey-laajennussarjan (71363) parissa.
- Tässä setissä on vasarakääntöpöytä, jonka avulla LEGO® Mario™ (hahmo ei sisälly settiin) kaataa rakennettavan kaktusmaisen Pokey-hahmon pala palalta. Mukana on myös Monty Molen hahmo, jonka voittamalla voit ansaita lisäpalkintoja.
- Musiikki soi, kun LEGO® Mario™ (hahmo ei sisälly settiin) asetetaan vasarakääntöpöydälle. Tämä lapsille suunnattu rakennussarja sisältää myös kolme toimintopalikkaa. Kun LEGO Mario hyppää niiden päälle, se reagoi eri tavoilla.
- Tämä 180-osainen luova LEGO® lelusetti on hauska syntymäpäivä- tai joululahja 6 vuotta täyttäneille lapsille, joilla on jo käytössään Seikkailut Marion kanssa -aloitusrata. Setti innostaa lapsia rakentamaan ja keksimään omia, ainutlaatuisia tasoja.
- Moduuli on perusmuodossaan 12 cm korkea, 21 cm leveä ja 12 cm pitkä. Sen voi rakentaa uuteen muotoon ja yhdistää monin eri tavoin Aloitusrata-settiin ja muihin LEGO® Super Mario™ laajennussarjoihin.
- Tässä lelusetissä ei tarvita paristoja. Vauhdikkaat pelit alkavat heti, kun yhdistät sen Seikkailut Marion kanssa -aloitusrataan. Pakkaus sisältää selkeät ohjeet, joiden avulla lapset osaavat rakentaa omatoimisesti ja itsevarmalla otteella.
- Ilmainen LEGO® Super Mario™ sovellus sisältää rakennusohjeet ja ideoita luoviin leikkeihin. Se on myös turvallinen alusta ideoiden jakamiseen. Yhteensopivien Android- ja iOS-laitteiden luettelon löydät osoitteesta LEGO.com/devicecheck.
- Keräiltävät LEGO® Super Mario™ lelujen rakennussarjat tuovat kaikkien tunteman hahmon todelliseen maailmaan. Settien parissa fanit voivat laajentaa pelirataansa ja rakentaa rajattoman määrän uusia haasteita. Ne sopivat mainiosti joukkuekilpailuihin ja yksinpeleihin.
- LEGO® palikoiden yhdistäminen tai irrottaminen ei edellytä rakentajilta Supertähden voimia! Palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistamme tasalaatuisuuden ja yhteensopivuuden.
- LEGO® rakennuspalikoita ja osia testaan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että jokainen LEGO setti täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Super Mario
LEGO ikäsuositus 6+
Hinta 19,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO SUPER MARIO 71363 AAVIKKO-POKEY LAAJENNUSSARJA
Arvostelusi