LEGO Overwatch 75975 Watchpoint: Gibraltar

Huikea Watchpoint: Gibraltar -setti Overwatch®-fanille, mukana on Mercy, Reaper, Winston ja Pharah!
Varastossa
SKU
5702016368529
79,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Vaasa
saatavilla
Lempäälä
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen (max. 35kg)
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna (max. 55kg)
9,90e/tilaus
LEGO® Overwatch 75975 Watchpoint: Gibraltar

Ikäsuositus: 9+

Osien lukumäärä: 730

Overwatchin® tulevaisuus on vaakalaudalla, kun Winston kiitää rakettiin valmiina lähtöön Watchpoint: Gibraltarissa luotettavan liittolaisensa Pharahin avustuksella. Pysäyttääkö Reaper heidät ennen kuin Overwatch-raketti lähtee? Nyt voit rakentaa yhden Overwatchin tunnetuimmista kartoista – Watchpoint: Gibraltarin – LEGO® palikoista! Tämä on faneille, jotka haluavat uppoutua ja pelata karttaa uudestaan, tai niille, jotka haluavat rakentaa tämän keräilyrakennuslelun ja asettaa sen ja tutut Overwatch-hahmot näytteille pelikoneensa viereen!

Overwatchin® fanille tuttu Overwatch raketti ja laukaisutorni muodostavat yhden pelin suosituimmista kartoista LEGO® Overwatch Watchpoint: Gibraltar 75975 -setin avulla! Kansainvälisesti arvostettuun tiimitoimintapeliin perustuvassa rakennussetissä on Overwatch raketti, joka jakautuu kahdeksi raketiksi, ja kolme Overwatchin hahmoa, mukaan lukien Pharah ja hänen raketinheittimensä, Mercy ja hänen Caduceus-sauvansa ja blasterinsa, Reaper ja hänen Hellfire Shotgun -haulikkonsa ja iso Winston-hahmo ja hänen Tesla-tykkinsä. Nuorista on hauska leikkiä rakennettavalla raketilla ja Overwatchin sankareilla uniikkeine aseineen, ja aikuiset haluavat rakentaa tämän heti tunnistettavan keräilymallin ja panna sen näytteille pelikoneensa läheisyyteen kertomaan sitoutumisestaan peliin!

"
• Sisältää Pharahin, Mercyn ja Reaperin minihahmot ja ison Winston-hahmon.
• Overwatch® raketin voi jakaa kahtia niin, että kummassakin on ohjaamo. Pienemmässä raketissa on riittävän iso runko isolle Winston-hahmolle, sekä banaani- ja maapähkinävoipurkkielementtejä.
• Overwatch® rakennuslelussa on laukaisualusta, joka tukee raketin pystysuoraan asentoon aivan kuten Watchpoint: Gibraltar -kartassa!
• Overwatch® hahmojen aseina on Pharahin raketinheitin, Mercyn Caduceus-sauva ja Caduceus-blasteri, Reaperin Hellfire Shotgun -haulikot ja Winstonin Tesla-tykki.
• Legendaarisen World of Warcraftin® luoneen Blizzard Entertainmentin Overwatch® on kerännyt nopeasti maailmanlaajuisen yhteisön intohimoisia faneja, jotka tuottavat animoituja online-sarjoja, sarjakuvia ja jännittäviä globaaleja e-urheilutapahtumia.
• LEGO® Overwatch® rakennuslelusetit ovat täydellinen lahja suositun Overwatch pelin faneille.
• Yhdistä 75970 Tracer vastaan Widowmaker -settiin ja luo vielä enemmän jännittävää Overwatch® toimintaa!
• Rakettirakennuslelu on yli 5 cm korkea, 37 cm pitkä ja 19 cm leveä molemmat raketit yhdistettynä.
• Laukaisualustarakennuslelu on yli 37 cm korkea, 22 cm leveä ja 22 cm pitkä."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Overwatch
Hinta 79,95 €
Lisätiedot Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO Overwatch 75975 Watchpoint: Gibraltar
Arvostelusi