LEGO Overwatch 75972 Dorado Showdown

Syvenny Overwatch®-fanien seurassa Dorado-karttaan Soldier: 76:n, Reaperin ja McCreen kanssa!
Varastossa
SKU
5702016368499
25,95 €
Jyväskylä
ei saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Vaasa
saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen (max. 35kg)
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna (max. 55kg)
9,90e/tilaus
LEGO® Overwatch 75972 Dorado Showdown

Ikäsuositus: 8+

Osien lukumäärä: 419

Soldier: 76:n ja Reaperin välienselvittely jatkuu, kun kaksi voimakasta sankaria taistelee fuusioytimestä Dorapo-kartassa, joka on saanut inspiraatiota vuotuisesta Festival de la Luz -juhlasta! Nyt voit rakentaa LEGO® palikoista tutun Dorado-kartan choke point -rakennuksen, mukana on minitori ja lyhty sekä saatettava auto. Setissä on Soldier: 76 hänen Heavy Pulse Riflensa, Reaper ja hänen Hellfire Shotguninsa sekä McCree ja hänen kuudestilaukeava Peacekeeper-revolverinsa... Pysy poissa heidän tieltään!

Nyt Overwatchin® suosikkifanisi voi rakentaa tutun Dorado-rakennuksen ja saatettavan auton LEGO® Overwatch 75972 Dorado Showdown -setin avulla! Tässä kansainvälisesti arvostettuun tiimitoimintapeliin perustuvassa Overwatch rakennussetissä on heti tunnistettava rakennus suositusta Dorado-kartasta ja kolme hahmoa – Soldier: 76, Reaper ja McCree. Kun Overwatchin aseet, Dorado-rakennus ja saatettava auto ovat kuten pelissä, Overwatchin fanit haluavat rakentaa ja näyttää sen ystävilleen, ja nuoremmista on hauska leikkiä pelistä tutulla ajoneuvolla ja minimarkkinarakennelmalla.

"
• Mukana on Soldier: 76:n, Reaperin ja McCreen minihahmot.
• Dorado-tyylisessä rakennuksessa on kolme ikkunaa (kahdessa on ikkunaluukut), lamppuja, lyhty, minimarkkinakoju ja sisäänkäynti, josta saatettava auto voi kulkea.
• Saatettavassa autossa on tilaa minihahmolle, saatettava generaattori, jonka voi ottaa pois, ja piilotetut pyörät simuloimaan saatettavan auton leijumista muistuttavaa liikettä pelistä.
• Overwatch® hahmojen aseina on Soldier: 76:n Heavy Pulse Rifle -kivääri, Reaperin Hellfire Shotgun -haulikot ja McCreen kuudestilaukeava Peacekeeper-revolveri.
• Legendaarisen World of Warcraftin® luoneen Blizzard Entertainmentin Overwatch® on kerännyt nopeasti maailmanlaajuisen yhteisön intohimoisia faneja, jotka tuottavat animoituja online-sarjoja, sarjakuvia ja jännittäviä globaaleja e-urheilutapahtumia.
• LEGO® Overwatch® videopeli on täydellinen lahja suositun Overwatch pelin faneille.
• Dorado-tyylinen rakennuslelu on yli 17 cm korkea, 15 cm pitkä ja 4 cm leveä.
• Saatettava auto luoviin leikkeihin on yli 8 cm korkea, 15 cm pitkä ja 8 cm leveä."

Lisätietoja
Hinta 25,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO Overwatch 75972 Dorado Showdown
Arvostelusi