LEGO Overwatch 75970 Tracer vastaan Widowmaker

Rakenna ikioma saatettava Overwatch®-esine Watchpoint: Gibraltar -kartasta!
Varastossa
SKU
5702016368475
14,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Vaasa
ei saatavilla
Lempäälä
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen (max. 35kg)
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna (max. 55kg)
9,90e/tilaus
LEGO® Overwatch 75970 Tracer vastaan Widowmaker

Ikäsuositus: 8+

Osien lukumäärä: 129

Ratsuväki on saapunut saattamaan esineen Watchpoint: Gibraltarin läpi! Nyt voit rakentaa LEGO® palikoista tutun lennokkisatelliitin ja checkpoint-tukikohdan! Setissä on Tracer ja hänen pulssipistoolinsa ja arkkivihollisensa Widowmaker, joka on aseistautunut Widow's Kiss -tarkka-ammuntakiväärillä... häijyä! Tämä on sinulle, Overwatch®-fani, ja se näyttää upealta pelikoneesi vieressä. Loistavaa!

Lähetä Overwatch® suosikkifanisi mahtaviin tehtäviin tämän LEGO® Overwatch 75970 Tracer vastaan Widowmaker -setin avulla. Tämä kansainvälistä arvostusta saaneeseen tiimitoimintapeliin perustuva setti luo lennokkisatelliitin Watchpoint: Gibraltar -kartasta, jossa Overwatchin sankarit Tracer ja Widowmaker taistelevat saatettavan esineen hallinnasta. Mukana on aseita sankareille ja lennokkisatelliitissa on tilaa minihahmolle. Lapsista on hauska leikkiä tämän setin heti tunnistettavilla hahmoilla ja ympäristöillä. Vanhemmista faneista on hauska osoittaa kiinnostuksensa Overwatchia kohtaan esittelemällä settiä pelikoneensa vieressä, jossa se on ystävien nähtävillä.

"
• Sisältää Tracerin ja Widowmakerin minihahmot.
• Saatettavassa satelliittilennokissa on piilotettu ohjaamo ja tietokoneyksityiskohtia, avattava takaruuma, irrotettava lennokin ”aivoelementti” ja terveyspakkaus lisäleikkejä varten. Sisältää myös checkpoint-levyn.
• Overwatch® hahmojen aseina on Widowmakerin Widow's Kiss ja Tracerin kaksoispulssipistoolit.
• Legendaarisen World of Warcraftin® luoneen Blizzard Entertainmentin Overwatch® on kerännyt nopeasti maailmanlaajuisen yhteisön intohimoisia faneja, jotka tuottavat animoituja online-videoita, sarjakuvia ja jännittäviä globaaleja e-urheilutapahtumia.
• LEGO® Overwatchin® lelurakennussetit ovat erinomainen lahja tämän kansainvälistä arvostusta saavuttaneen tiimitoimintapelin faneille.
• Yhdistä 75975 Watchpoint: Gibraltar -settiin ja luo lisää jännittävää Overwatch® sankarien toimintaa!
• Luova lennokkilelu on yli 6 cm korkea, 14 cm pitkä ja 9 cm leveä."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Overwatch
LEGO ikäsuositus 8+
Hinta 14,95 €
Lisätiedot Lego kuluttajaesite 2020

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO Overwatch 75970 Tracer vastaan Widowmaker
Arvostelusi