LEGO® Minifigures 71026 DC Super Heroes Series

Tutustuta supersankarien fanit näihin keräiltäviin minihahmoleluihin
Hemmottele supersankariasi DC-universumin upeilla, kuuluisilla hahmoilla! Nämä upeat minihahmot täydentävät hienosti kaikkia kokoelmia!
Varastossa
SKU
5702016619416
3,25 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Vaasa
saatavilla
Lempäälä
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen (max. 35kg)
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna (max. 55kg)
9,90e/tilaus
LEGO® Minifigures 71026 DC Super Heroes Series

Ikäsuositus: 5+

Osien lukumäärä: 9

Pam! Pau! Tutustu tämän LEGO® Minifigures DC-universumin hahmoihin! Tapaa Batman™, Wonderwoman™, Superman™, The Joker™, Huntress™, The Cheetah™, Aquaman™, Bat-Mite™, Bumblebee™, Cyborg™, The Flash™, Green Lantern™, Metamorpho™, Mister Miracle™, Sinestro™ ja Stargirl™! Jokainen mysteerilaukku sisältää minihahmon ja vähintään yhden asusteen – leikkiin ja näytille. Kenet löydät seuraavaksi?

Supersankareihin intohimoisesti suhtautuvat lapset ja fanit ihastuvat näihin upeisiin LEGO® Minifigures (71026) DC Super Heroes Series keräilysetteihin. Jokainen yllätyspussi sisältää yhden kuudestatoista DC-universumin supersankarista tai pahiksesta. Kattava valikoima suosikkihahmoja Tämä on lapsille ja aikuisille faneille suunnattu hahmolelujen valikoima, joka sisältää laajasta DC-universumista tuttuja uusia ja vanhoja hahmoja. Mukana ovat Aquaman™, Batman™, Bat-Mite™, BUMBLEBEE, Cyborg™, The Flash™, Green Lantern™, Metamorpho™, Mister Miracle™, Sinestro™, Wonder Woman™, Superman™, The Joker™, Huntress™, The Cheetah™ ja Stargirl™. Jännittäviä tarvikkeita ja poseerauspalikka näytteille asettamiseen Jokainen huolella valmistettu ja erittäin yksityiskohtainen minihahmo on suljettu yllätyspussiin. Pussissa on myös vähintään yksi tarvike-elementti hauskoihin leikkihetkiin sekä keräilijän lehtinen, joka sisältää tietoja hahmosta. Mukana on myös poseerauspalikka, jolle hahmot voi asettaa näytteille eri asentoihin.

"
- Kannusta jännittäviin supersankariroolileikkeihin näillä upeilla minihahmoilla. Upea lahja lapsille ja DC-universumin faneille. Leikit voivat alkaa heti, kun pussi on avattu! Nämä sopivat hyvin myös keräilykohteiksi kaikenikäisille faneille.
- Mitä pussissa on? Lapset tutustuvat supersankareihin ja konniin, joita he eivät ole ennen kohdanneet, ja täydentää LEGO® minihahmokokoelmiaan DC-universumiin perustuvista sarjakuvista tutuilla hahmoilla.
- Nämä upeat hahmot sopivat hyvin omatoimisiin leikkeihin, joissa lapset voivat auttaa suosikkisupersankareitaan taistelemaan pahiksia vastaan ja pelastamaan päivän. Hahmoja voi myös käyttää muissa rakennettavissa malleissa tai ne voi asettaa kaikkien nähtäväksi.
- Kaikki DC-universumin fanit rakastavat näitä ainutlaatuisia keräiltäviä supersankareita. Yksityiskohtaiset LEGO® minihahmot (71026) tarvikkeineen saavat kaikki innostumaan. Ne sopivat hyvin lahjaksi viisi vuotta täyttäneille tytöille ja pojille.
- Pieni mutta mahtava. Jokaisessa yllätyspussissa on yksi kuudestatoista DC-universumin supersankarihahmosta sekä vähintään yksi tarvike ja poseerauspalikka. Mukana kulkeva lelu, valmis leikkeihin ja näytteille.
- Saa virtansa lapsen mielikuvituksesta ja antaa leikin aihetta tuntikausiksi! Paristottomat lelut auttavat lasta kehittämään omatoimista leikkiä ja ongelmanratkaisutaitoja sekä antavat heille uusien tarinoiden keksimisen ilon.
- Avaa pussi ja kokoa minihahmo. Leikki voi alkaa! Selkeät ohjeet helpottavat rakentamista, jolloin lapset saavat kokea oman upean supersankarilelun rakentamisen ilon – ja paljon hauskoja hetkiä.
- Anna lapsille kaikkien tuntemia LEGO® Minifigures keräilyhahmoja leikkeihin tai näytteille asetettavaksi. Nämä hauskat minikokoiset leikkisetit innostavat loputtomiin leikkeihin, jotka kehittävät lasten luovuutta ja mielikuvitusta.
- LEGO® palikat täyttävät alan tiukimmat standardit ja laatukriteerit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo yhdistää ja irrottaa, joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958.
- The LEGO Group pudottaa, lämmittää, litistää, vääntää ja analysoi rakennuspalikoita ja osia varmistaakseen, että jokaisen lapsen rakennuslelu täyttää tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Minifigures
LEGO ikäsuositus 5+
Hinta 3,25 €
Lisätiedot Lego kuluttajaesite 2020

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO® Minifigures 71026 DC Super Heroes Series
Arvostelusi