LEGO FRIENDS 41690 LEGO FRIENDS JOULUKALENTERI

LEGO® Friends tyttöjen kanssa joulunodotus on hauskempaa.
Varastossa
SKU
5702016916126
19,95 €
Jyväskylä
ei saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Palaa tänä jouluna mukaviin muistoihin LEGO® Friends tyttöjen kanssa. Liity ystävysten seuraan, kun he muistelevat ensimmäistä yhteistä jouluaan. Tästä joulukalenterista löydät Olivian, Mian, Stephanien, Andrean ja Emman söpöinä mikronukkeina. Auta heitä ripustamaan joulusukat lahjoja varten ja rakenna heille lahjoja. Yhdessä on kiva loihtia jouluisia leipomuksia tai asettua mukavasti takkatulen ääreen.

 

 

Ilahduta lapsia joulukuussa tällä ihastuttavalla joulukalenterilla. LEGO® Friends hahmojen kanssa lasten on hauska laskea päiviä jouluun.

Lapset voivat leikkiä täydellistä joulua LEGO® Friends Joulukalenterilla (41690). Sen 24 luukun takana on kauniin yksityiskohtaisia rakennettavia leluja, joiden ansiosta joulunodotus on melkein yhtä hauskaa kuin itse suuri juhlapäivä! Iloinen yllätys joka päivälle Joulukalenterin 24 lahjan joukosta lapset löytävät 5 LEGO Friends mikronukkehahmoa. Kalenterissa on myös jokaiselle Friends-tytölle lahja, joka sopii hänen harrastukseensa. Tämä luova rakennussarja sisältää mukavaa joulupuuhaa lapsille – he voivat rakentaa kirjan, jota voi lukea palikoista rakennetussa tuolissa takan ääressä kuusen juurella. Pullollaan leikki-ideoita Minimalleilla voi koristella lapsen oman huoneen, ja ne sopivat mainiosti myös luoviin leikkeihin. Luukuista löytyy mm. blenderi nostovarsineen, pyörivä kaulin ja uuni, jonka luukku aukeaa, jotta lapset voivat leikkiä paistavansa jouluherkkuja. Varmista lasten joulutaika joulukalenterilla, joka ilahduttaa niin pyhinä kuin arkenakin.

Tämä joulukalenteri on mainio lahja luoville lapsille, jotka toivovat löytävänsä joulukalenterista kestävää hupia. 370-osainen setti on mainio lahja 6 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille, jotka viihtyvät jouluisissa leikeissä. 

Joulukalenteri on 25 cm korkea, 37 cm leveä ja 6 cm syvä.

Ikäsuositus 6+.

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Friends
Hinta 19,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO FRIENDS 41690 LEGO FRIENDS JOULUKALENTERI
Arvostelusi