LEGO FRIENDS 41689 MAAGINEN MAAILMANPYÖRÄ JA LIUKUMÄKI

Rakennettavat maailmanpyörä- ja liukumäkilelut lapsille.
Varastossa
SKU
5702016943511
59,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Valmistaudu pyöritykseen näissä kahdessa LEGO® Friends huvipuistolaitteessa. Nouse Mian kanssa maailmanpyörän silinterihattukoriin. Yläilmoista on upeat näkymät Heartlake Cityyn! Odota, että Olivia kiipeää liukumäen portaat ylös ja laskee alas. Mitä ihmettä, Oliviaa ei näy liukumäen loppupäässä, vaan hän on kadonnut! Yhtäkkiä kikattava Olivia on taas vieressäsi. Miten hän teki sen? Sen täytyy olla taikaa!

 

 

Palikoista rakennettava maailmanpyörä ja liukumäki kutsuvat luovat lapset oikeasta elämästä tuttuihin huvipuistoleikkeihin. Samalla he voivat tehdä vaikutuksen ystäviinsä esittämällä taikatemppuja!

Lasten ei enää tarvitse odottaa, että tivoli saapuu kaupunkiin. LEGO® Friends Maaginen maailmanpyörä ja liukumäki (41689) tuo hulvattoman hauskan huvipuistotunnelman joka päivä lastenhuoneeseen. Lapset saavat kokeilla kaunista maailmanpyörää, jossa on söpöjä violetteja silinterihattua muistuttavia koreja, palvella asiakkaita karkkikojulla ja viihdyttää yleisöä esittämällä korttitemppuja. Maaginen liukumäki saa huvipuiston vieraat katoamaan – se lumoaa lapset! Heistä on hauska leikkiä taikuria ja hämmentää perhettään katoamistempulla. Setin parissa myös aikuiset saavat osallistua lasten huvipuistoleikkeihin ja muistella omia kokemuksiaan huvipuiston klassikkolaitteista. LEGO Friends lelusettien parissa lapset tutustuvat oikeasta elämästä tuttuihin värikkäisiin ja jännittäviin tapahtumiin seuranaan ystäviä, jotka auttavat heitä aina.

Tämä huvipuistosetti sisältää 3 LEGO® Friends mininukkea, joilla on kasvomaalauksia ja yllään karnevaaliasut. Setissä on myös luovia tarvikkeita huvipuiston käyttöön, kuten jongleerauskeiloja, tikkari, silinterihattu ja huvipuiston kartta.

Maailmanpyörä on 22 cm korkea, 18 cm leveä ja 12 cm syvä. Liukumäki on 28 cm korkea, 14 cm leveä ja 15 cm syvä.

Ikäsuositus 7+.

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Friends
Hinta 59,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO FRIENDS 41689 MAAGINEN MAAILMANPYÖRÄ JA LIUKUMÄKI
Arvostelusi