LEGO FRIENDS 41687 MAAGISET TIVOLIKOJUT

Tivolikojuja ja LEGO® taikatemppuja lapsille.
Varastossa
SKU
5702016916102
26,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Tulkaa kaikki katsomaan! Varaa tivolilipun ostoa varten tarvittavat rahat valmiiksi. Kun jonotat ikkunan kohdalla, näet ihmeellisen tempun, kun taikuri Camila saa Emman levitoimaan! Ota lippusi ja kulje kääntöportista. Voit myös tarjoilla jäätelöitä kioskilla. Auta kasvomaalauskojulla Emmaa koristelemaan Henryn kasvot, jotta Henry on valmis viettämään hauskan päivän tivolissa!

 

 

Setin 4 kojua tuovat tivolin huvit lastenhuoneeseen. Sisältää erillisen taikatemppulelun, jolla lapset voivat tehdä vaikutuksen ystäviinsä!

Tuo tivolin huvit lastenhuoneeseen Maagiset tivolikojut (41687) setillä. Setti sisältää runsaasti luovia tarvikkeita, kuten jäätelökioskin, liikuteltavan kasvomaalausvaunun, lipunmyynti-ikkunan ja kääntöportin – aivan kuin oikeassa tivolissa. Mukana on myös levitaatiotaikatemppu! Täynnä hauskaa tekemistä. Setti sisältää mikronuken ja 2 mininukkelelua, jotka ovat pukeutuneet maagisiin asuihin – toisella on kasvomaalauksia ja toisella taikurin viitta. Lapset voivat leikkiä tivolin asiakasta tai tivolin työntekijää tai vaikkapa lapsille esiintyvää taikuria – nuppia kääntämällä he saavat Emman ”levitoimaan”. Lapsista on hauska esittää temppua perheelleen. He voivat myös ottaa tämän rakennelman mukaan leikkeihin kaverien luo. Ystäviin on helppo tehdä vaikutus taikurin taidoilla! Hienona lisäyllätyksenä setissä on myös erikoisosia, jotka hohtavat pimeässä valojen sammuttua! Vie lapset Heartlake Cityn jännittävään maailmaan, jossa he voivat nauttia loputtomista hauskoista leikeistä maagisten LEGO Friends tyttöjen seurassa.

Setissä on 2 LEGO® Friends mininukkea ja mikronukke, joten sen parissa voi uppoutua monenlaisiin luoviin roolileikkeihin. Mystistä huvia täydentävät erikoispalikat, jotka hohtavat pimeässä, kun valot sammutetaan!

Kojut ovat 14 cm korkeita, 31 cm leveitä (kaikki yhteensä) ja 6 cm syviä. Taikatemppukoju on 11 cm korkea, 8 cm leveä ja 9 cm syvä.

Ikäsuositus 6+.

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Friends
Hinta 26,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO FRIENDS 41687 MAAGISET TIVOLIKOJUT
Arvostelusi