LEGO FRIENDS 41686 MAAGISET AKROBAATIT

Hauskoja akrobatialeikkejä karnevaalitunnelmissa viihtyville lapsille.
Varastossa
SKU
5702016916058
19,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

 

Verryttele akrobaattien maagista esitystä varten! Olivia ja Stella valmistautuvat esitykseensä paraatin eturivissä. Auta Stella kiinni pyörivään renkaaseen. Ohjaa Checkers-hevosta, joka vetää lavaa ja saa Stellan pyörimään. Nosta Stella trapetsitangolle, ja seuraa hänen kieppuvan taitavasti. Olivia tasapainoilee puujaloillaan... Ojenna hänelle liput, jotta hän voi johtaa paraatia tyylillä.
 
 
 
 
Lapset saavat leikkiä jännittävää akrobatiaesitystä tällä LEGO® Friends lelusetillä, joka sisältää 2 pyörivää akrobatiatemppua ja hevosen vetämän esiintymislavan.
 
Tunnetko pienen voimistelijan? Ilahduta häntä hurmaavalla LEGO® Friends Maagiset akrobaatit (41686) lelusetillä. Lapsi pääsee hauskoihin karnevaalitunnelmiin ja voi leikkiä esittävänsä akrobatiatemppuja yleisölle, joka riemastuu näkemästään.Roolileikkejä, joista ei puutu toimintaaTämä lasten karnevaalisetti saa pienet akrobaatit pyörryksiin innosta. Setissä on hevosen vetämä esiintymislava, joka pyörittää akrobaatin rengasta. Renkaan voi myös irrottaa. Hahmot voivat kieppua trapetsitangolla, kun renkaat on kiinnitetty. Loppusilauksena mininukkehahmot voivat tasapainoilla puujaloilla. Setti sisältää myös paljon luovia tarvikkeita, kuten kauniita lippuja ja hatun hevoselle. Kummallakin hahmolla on näyttävät lavameikit ja yllään esiintymisasut. Pimeässä hohtavat palikat tuovat malleihin mystistä tunnelmaa.Heartlake Cityn taikaaLEGO Friends settien parissa luovat lapset saavat harrastaa heitä kiinnostavia asioita hauskassa, oikeasta elämästä tutussa ympäristössä sydämellisten hahmojen kanssa.
 
Lava vetohevosineen on 9 cm korkea, 22 cm leveä ja 6 cm syvä. Trapetsitankorakennelma on 8 cm korkea, 7 cm leveä ja 4 cm syvä.
 
Ikäsuositus 6+.

 

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Friends
Hinta 19,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO FRIENDS 41686 MAAGISET AKROBAATIT
Arvostelusi