LEGO FRIENDS 41685 MAAGINEN HUVIPUISTON VUORISTORATA

Laadukas huvipuistolelu tuo vauhdikasta meininkiä lastenhuoneeseen.
Varastossa
SKU
5702016916676
99,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Tervetuloa huvipuistoon, esitys on alkamassa! Etsi itsellesi istumapaikka ja valmistaudu ällistymään mystisistä taikatempuista. Auta Clairea astumaan laatikkoon ja katoamaan! Kun esitys on ohi, kiipeä vuoristoradan söpöön pupuvaunuun ja kiidä rataa ympäri. Muista huutaa, kun kamera ottaa kuvan!

 

 

Tämä laadukas rakennussarja lumoaa lapset. Se sisältää 2 huvipuistolaitetta, taikurin esityksen ison katoksen alla ja temppuja, joita lapset voivat esittää kotona.

Sukella huvipuiston taikaan LEGO® Friends Maaginen huvipuiston vuoristorata (41685) lelusetillä. Niin lapsista kuin aikuisistakin on hauska uppoutua maagiseen hupiin rakentaessaan tämän laajan setin ja tutustuessaan sen yksityiskohtiin. Upeita todenmukaisia yksityiskohtia. Tämä 974-osainen malli on inspiroiva rakennusprojekti, ja valmiin mallin parissa voi leikkiä lukemattomilla luovilla tavoilla. Keskellä on kangaskattoinen katos, jossa taikuri pitää esityksiään. Lapset voivat leikkiä taikuria ja saada LEGO Friends mininuket katoamaan näppärän toiminnon sisältävän laatikon avulla! Lapset voivat myös leikkiä jongleeraavaa tulennielijää. Setti sisältää vuoristoratalelun, jossa on söpöjä pupuvaunuja ja kuvauspiste, sekä heilurilaitteen, jossa lapset voivat kieppua. Valojen sammuttua lapset saavat seurata, kuinka palikat alkavat hohtaa pimeässä!Ystävyyden taikaaVie lapset Heartlake Cityyn, maailmaan, jossa on arjen sankareita ja realistisia ympäristöjä ja josta he löytävät samanhenkisiä ystäviä.

Laaja, suurenmoinen setti tekee vaikutuksen. Iso katos on 27 cm korkea ja 34 cm leveä. Vuoristorata on 13 cm korkea ja 52 cm leveä.

Ikäsuositus 8+.

Lisätietoja
Brändi Lego
Hinta 99,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO FRIENDS 41685 MAAGINEN HUVIPUISTON VUORISTORATA
Arvostelusi