LEGO FRIENDS 41683 METSÄN RATSASTUSKOULU

Hevosseikkailuja monipuolisen metsäaiheisen lelun parissa.
Varastossa
SKU
5702016916652
74,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Ilahduta pieniä eläinten ystäviä tällä LEGO® Friends hevostallisetillä, jonka parissa he voivat hoitaa eläimiä ja nauttia luonnosta.

Lähde Mian, Savannahin ja Kevinin kanssa lomalle upeisiin metsiin. Tutki kaunista erämaisemaa ratsastaen. Tytöille on hevoset ja pikku-Kevinille söpö pikkuponi. Taluta Savannahin hevosta tai leiki hänen opaskoiransa kanssa. Talleilla voit harjata ja ruokkia hevoset ja rentoutua sitten kodikkaalla talolla. Illan tullen sytytä leirinuotio ja paahda vaahtokarkkeja.

 

 

Eläinrakkaat lapset saavat uppoutua luoviin leikkeihin LEGO® Friends Metsän ratsastuskoulun (41683) parissa. Siellä lapset voivat hoitaa eläimiä, tutkia luontoa ja viettää aikaa ystävien kanssa.

Setissä on yhteensä 7 hahmoa: LEGO® Friends Mia ja Savannah, mikronukke, koiralelu ja ponilelu. Setissä on myös 2 hevoslelua, joiden saranoidut päät liikkuvat. Tuntuu, kuin leikki olisi ihan totta.

3-kerroksisen ratsastuskoulun alakerrassa on talli ja yläkerrassa on keittiö, makuuhuone ja ruokailutila. Lapset voivat viedä koiran nukkumaan ulos koiratarhaan ja paahtaa sitten vaahtokarkkeja nuotiolla.

Ratsastuskoulu on 26 cm korkea, 22 cm leveä ja 12 cm syvä – sopivan pieni pidettäväksi esillä, jotta lapset voivat hypätä suoraan luontoleikkeihin milloin vain.

Sisältää söpöjä tarvikkeita, joihin lapset ihastuvat, kuten ratsastuskypäriä, satuloita, suitsia, taikon, harjan, luudan, keittiötarvikkeita, vaahtokarkkeja ja valkoisen kepin Savannahille.

Malli on suunniteltu hauskoihin ja mukaansatempaaviin leikkeihin, ja sen toisen kerroksen voi irrottaa leikkien helpottamiseksi. 

Ikäsuositus 7+.

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Friends
Hinta 74,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO FRIENDS 41683 METSÄN RATSASTUSKOULU
Arvostelusi