LEGO FRIENDS 41450 HEARTLAKE CITYN OSTOSKESKUS

Kolmikerroksinen ostoskeskus tuntikausien ostosleikkeihin.
Varastossa
SKU
5702016916140
109,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Lapset viihtyvät tuntikausia rakentaen tätä yksityiskohtaista ostoskeskusta. Mukana on 6 hahmoa, ja pojat ja tytöt voivat shoppailla niin kauan kuin jaksavat!

Lähde Emman ja hänen perheensä kanssa ostoskeskukseen viettämään hauskaa päivää shoppaillen. Olivia menee liukuportailla tutkimaan elektroniikkamyymälän tarjontaa. Vie Henry ja Sophie-vauva lelukauppaan siksi aikaa, kun Emman vanhemmat ostavat vaatteita. Auta Emmaa valitsemaan herkku karkkikaupasta. Hengaile ystäviesi kanssa ylimmän kerroksen ruokapaikoissa. Sieltä löytyy helmiteetä ja nuudeleita. Muista ottaa lompakkosi mukaan!

Kattava shoppailulelu, jossa on kauppoja, valokuvauskoppi, peilaustaso ja ruokapaikkoja. Sisältää näppäriä yksityiskohtia, jotta lapset voivat leikkiä perheen yhteistä päivää Heartlake Cityn ostoskeskuksessa.

Ostoskeskuksessa on 5 kauppaa lasten vaihtelevien kiinnostuksen kohteiden mukaan aina tekniikasta ja musiikista muotiin ja leluihin. Lelusetin 3. kerroksessa on mm. helmiteetä ja nuudeleita tarjoavia ruokapaikkoja.

LEGO® Friends Heartlake Cityn ostoskeskus (41450) sisältää 6 hahmoa – 4 LEGO Friends mininukkea, mikronuken ja vauvahahmon – sekä tarvikkeita, jotka herättävät shoppailuleikit eloon.

Tämä 1 032-osainen interaktiivinen lelu on 26 cm korkea, 40 cm leveä ja 16 cm syvä. Se on upea koriste, joka tekee vaikutuksen leikkikavereihin.

Ikäsuositus 8+.

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Friends
Hinta 109,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO FRIENDS 41450 HEARTLAKE CITYN OSTOSKESKUS
Arvostelusi